הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ביקור רופא

Avocado

משתמש קבוע
1,475
41
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,644
1,475
41
הבנתי שבזמן הצבא אני אמור ללכת למרפאה של ביקורופא אם אני רוצה לפגוש רופא ולא לרופא אזרחי של מכבי לדוגמא.
האם אני יכול ללכת לכל סניף של ביקורופא? או שרק לסניפים שרשומים באתר שלהם כמוקדי צהל?

מה קורה במקרה שאני צריך רופא מומחה? הרי אין להם בכל מרפאה את כל הרופאים

תודה

רק בסניפים שלהם אתה יכול ללכת, לרופא מומחה אתה יכול ללכת רק אחרי הפנייה מביקור רופא או מהרופא בייחידה שלך, הם מפנים אותך לאותו מקום של הרופא מומחה.

• פותח/ת השרשור
רק בסניפים שלהם אתה יכול ללכת, לרופא מומחה אתה יכול ללכת רק אחרי הפנייה מביקור רופא או מהרופא בייחידה שלך, הם מפנים אותך לאותו מקום של הרופא מומחה.

רק בסניפים שלהם = כל הסניפים של ביקורופא? או רק בסניפים שבאתר כתובים כמוקדי צהל?

ולא גימלים חח, יש לי כאבי בטן כבר הרבה זמן ואני רוצה לבדוק את זה... חבל שלא בדקתי את זה לפני הגיוס...

איפה אתה גר? אם אתה מסתבך אולי יהיה אפשר לעזור לך

• פותח/ת השרשור
אם זה רק מוקדי צהל אז זה ממש מפגר, כל פעם שאני אצטרך רופא אני אסע 50 דקות? ואם זה כביכול מחליף את הביטוח של מכבי, למה שלא יקבלו אותי בכל הסניפים שלהם, הרי הם אותה רשת...
זה לא שאני צריך את הרופא בשביל הצבא

אם לא אכפת לך לחזור לבסיס, אתה יכול לראות רופא בבסיס.
אתה בטירונות לא?
הכוונה ביום ראשון

כן זה מפגר, קוראים לזה המערכת הצבאית 😃 תתרגל אתה תיהיה תקוע בביוקרטיה שלהם 3 שנים

חחח עד שתראה רופא בטירונות אתה יכול לסיים אותה פעמים

אתה רוצה לבדוק את הכאבי בטן? מה נראה לך שהוא יעשה? יתן לך הפנייה ל-CT ורופא מומחה?
מקסימום 4 כדורים של אופטלגין

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה לבדוק את הכאבי בטן? מה נראה לך שהוא יעשה? יתן לך הפנייה ל-CT ורופא מומחה?
מקסימום 4 כדורים של אופטלגין

למה שלא יתן לי הפנייה לרופא מומחה? הוא לא ייתן לי וביקורופא כן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית