הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב- אפשר גם בלי תוספים?

liavsg

משתמש קבוע
1,223
0
נק' מוניטין:
477
1,223
0
טוב אחרי 3 חודשים ב-SS לא כזה רציף (כל מיני שטויות של חוסר שינה ואוכל ומוטיבציה)
החלטתי לעשות חיטוב, הנתונים שלי הם 1.75 שוקל 80 אחוז שומן אני משער 16-17
השאלה שלי היא האם אני יכול לחטב בלי תוספים בכלל (חוץ מאומגה 3) ולהגיע לאחוז שומן נורמלי של 11-12?
כמה זמן ייקח לי בערך? והאם ספרינטים יאצו את התהליך?
תודה לעונים.
ד"א אני מחלים מפציעה (מתיחה בגב תחתון) אז אני לא מרים כרגע את המקסימום שלי בסקוואט ובדלליפט, השאלה היא האם להמשיך עם המאסה עד שאני יחזור לשיאים או לחזור אליהם בחיטוב כבר?

אני מסכים עם מילניום
כדי לרדת ל% שומן של 11-12 אתה צריך לעקוב אחרי העקרונות שבמדריך לחיטוב
משמעת תביא אותך לשם גם ללא תיסוף

על איזה תוספים אתה חושב?

• פותח/ת השרשור
בגלל שבמרץ נגמר לי המנוי אז אני לא רוצה לקנות תוספים אז רציתי לדעת אם זה חובה.

---------- התגובה התווספה ב 14:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:52 ----------

תוך כמה זמן אתה משער שאני מסיים חיטוב?

• פותח/ת השרשור
חח אני לא רוצה להתחיל שימוש בחומרים, כמובן שלא כרגע
אחרי צבא אני מתכוון להמשיך להתאמן אבל עד אז יש זמן

• פותח/ת השרשור
חח טוב.. אם אתה אומר.
בכל מקרה, אין דרך להאיץ את החיטוב הזה?
כי אני מסיים עם המנוי ב-5.3 ואני רוצה עד אז להריץ עוד מסה עם SS ואחרי זה אני נרשם ל-MMA..

סטרואידים 😃 ?

אין דרך וגם לא צריך, לך על גרעון סביר של 500+- וזה יקח 10 שבועות
אתה יכול למשוך עוד קצת מסה עד אמצע-סוף דצמבר ואז לחטב עד תחילת מרץ

• פותח/ת השרשור
כן אבל פעם מישהו אמר לי 2 דברים שגרמו לי להחליט לחטב עכשיו ולחזור ל-SS אחר כך.
סיבה ראשונה זה שכאשר האחוז שומן גבוה יותר ככה האסטרוגן בגוף גבוה יותר וככל שהאסטרוגן גבוה ככה הטסטוסטרון נמוך.
סיבה שניה היא שאני לא מסופק מהמשקלי עבודה שלי עכשיו והוא אמר לי שאחרי חיטוב הרבה יותר קל להתקדם בצורה מהירה.
לא יודע כמה זה נכון, תתקן אותי.
וד"א נגיד שאני מסיים SS על 18-19 אחוז שומן, יהיה לי יותר קל או יותר קשה לרדת במשקל?

אם תסיים על 18-19 זה פשוט יקח יותר זמן
אני לא יודע לגבי טסט ואסטרוגן אבל נראה לי שמבחינה מנטלית יותר קל אחרי שאתה מסיים חיטוב ומרוצה מהתוצאה , זה מוסיף למוטיבציה (אחרי שאתה מתגבר על השוק של עלייה בנוזלים ונפיחות כי חזרת לאכול)

משאב הזמן שלך מוגבל ככה שאין פה כ"כ הרבה מקום לתכנון
אתה יכול לנסות לסחוב עוד חודש וחצי בפלוס קלורי לא גבוה, לפחות עד שתגיע למשקלי העבודה שלך, ואז לחטב מאמצע דצמבר

• פותח/ת השרשור
הבנתי..
יש אפשרות שאני מושך אחרי מרץ עוד חודשיים ככה בחדר כושר אבל אני מת להירשם ל-MMA
יש לי הרבה התלבטות אם ללכת לזה או לא
או בכלל לשלב בין ה-MMA לחדר כושר אבל לפי מה שהבנתי זה כמעט לא אפשרי וגם יש לי בגרויות אז לא יהיה לי זמן לכלום

אם יש לך אפשרות להמשיך בחדר כושר עד תחילת מאי אז אתה יכול למשוך את המסה עד תחילת פברואר ואז לחטב עם 2 אימוני כח FBW (אולי להוסיף קצת אירובי אח"כ) ו2 אימוני MMA שיכולים לתפקד כמו אימוני ריקון

• פותח/ת השרשור
בוא נעשה רגע סדר.
אני נרשמתי לחדר כושר ב-4.7, והמנוי נגמר לי ב-1.9, ואז נרשמתי מה-5.9 עד ל-5.3.
אני יכול להירשם לעוד חצי שנה בחדר כושר אבל אני מאוד רוצה גם להתנסות ב-MMA
לדעתך ניתן לשלב MMA עם חדר כושר ולהתקדם נורמלי?

תלוי כמה MMA וכמה חדר כושר תעשה , כמה אתה מצפה להתקדם ויש לאמר את האמת , גם כמה כשרון יש לך.

אני בהחלט חושב שתוכל לרדת ל2 אימוני כח ולשלב עוד 2 או 3 אימוני MMA ולהתקדם בחדר כושר (מן הסתם לא כמו אימוני חדר כושר בלבד).

• פותח/ת השרשור
תראה בעיקרון תמיד רציתי להירשם ל-MMA
הקטע הוא שאני מתגייס ב-19.11.2012 וגם ככה בגלל שאני מתגייס לקרבי אני יאבד די הרבה כוח ושריר כי כמעט ולא יהיה לי זמן לחדר כושר, ותוך כדי אימוני כוח קשה להתקדם בריצות וסיבולת אבל תוך כדי אימוני MMA משתפרים מאוד מהר ב-MMA
אז בעיקרון בשביל הצבא MMA יכין אותי יותר טוב מאשר חדר כושר (למרות שאני עובד גם דרך החדר כושר בשביל כוח בסיסי כזה)
בכל מקרה, המטרה שלי עד שייגמר המנוי זה 140 דדליפט ו-115-120 סקוואט
כרגע השיאים זה 115 דדליפט ו-77.5 סקוואט
מה אתה אומר? להגיע אליהם תוך כדי המסה של עכשיו ואז לחטב עד הסוף או לחטב ואז לחזור למסה עד סיום המנוי?
מה אתה היית עושה במקומי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית