הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אני צריך עזרה קטנה בתכנון התכנית# כנסו !

FEMENEN

משתמש קבוע
1,052
273
נק' מוניטין:
582
1,052
273
הזמנים בחדר הכושר שלי השתנו ועכשיו הו פתוח רק בימי ראשון,שלישי,רביעי וחמישי..
ואני לא יכול לעזוב כי הו זול רק 80 שקל בחודש..
ואני לא יודע איזה תכנית אני יכול לעשות עם הימים האלה למישהו יש הצעה על איזה שרירים לעבוד באיזה ימים?

נסה את זה להתחלה:

וכאשר תהיה מוכן לשלב הבא, נסה את זה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אימונים כאלה אני יכול לעשות בבית.
אני מתאמן בחדר כושר עם משקל ולא אירובי.
אני מדבר על תכנית עם משקלים שמתאימה לסדר האימונים שלי כי אני לא יכול להתאמן כל יום
כמו שהסברתי למעלה.
אימוני קרוספיט אני יכול לעשות בנפרד מדי פעם אך זו לא המטרה שלי.
הייתי פעם עושה ABxAB ועכשיו שהמכון פתוח בייום שלישי במקום שני זה הסתבך לי כי יהיה לי קשה להתאושש מהאימון ביום שלישי עם אני יבצע אותו גם ביום חמישי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
פעם הבאה שתכתוב בכותרת "כנסו", האשכול יימחק.

כנסו דחוף
רק למבינים
תודה לעונים

אם אין לכם משהו חכם לכתוב על תספימו באשכול,עדיף תשמרו לעצמכם במקום לעזור אתם כותבים שטיות.

SS לא מתאים לחיטוב. אין שום סיבה שתתאמן כל יום, אתה צריך לתת לגוף לנוח, זה יתרום לא מעט
.
אני לא מתאמן כל יום,לא קראת מה שרשמתי.
אתה יכול את הלינארית של ביל סטאר או FBW של מורכבים ללמוד את הטכניקה
תודה אני יקרא על התכנית מקווה שהיא תתאים!

לא הבנתי כמה התאמנת לפני זה אבל זה אחלה ימים..

לא כדאי לעבור את ה4 פעמים בשבוע, והכי טוב למתחיל יהיה 3 פעמים בשבוע. שהדגש הוא על יום מנוחה לפחות בין אימונים.

אז כמו שרן אמר- ראשון, שלישי וחמישי.

ואתה לא יכול לקרוא על FBW, כי המשמעות של זה זה full body workout - שזה אומר כל יום עבודה אתה מאמן את כל הגוף. אין לך מה לקרוא עליה כי תכנית FBW יכולה להיות תכנית עם 10 סטים כל אימון או עם 30 סטים כל אימון.
עם טווח חזרות של 5 או של 25.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא הבנתי כמה התאמנת לפני זה אבל זה אחלה ימים..

לא כדאי לעבור את ה4 פעמים בשבוע, והכי טוב למתחיל יהיה 3 פעמים בשבוע. שהדגש הוא על יום מנוחה לפחות בין אימונים.

אז כמו שרן אמר- ראשון, שלישי וחמישי.

ואתה לא יכול לקרוא על FBW, כי המשמעות של זה זה full body workout - שזה אומר כל יום עבודה אתה מאמן את כל הגוף. אין לך מה לקרוא עליה כי תכנית FBW יכולה להיות תכנית עם 10 סטים כל אימון או עם 30 סטים כל אימון.
עם טווח חזרות של 5 או של 25.

אני יודע מה זה FBW רק רציתי לראות כמה סטים מומולץ לעשות ואז אני מתאים את התכנית בישבילי.
כי אני רוצה להתאמן כך שאני יוכל להתאושש מאימון לאימון.
ואני יותר ממתחיל.
אני חושב כבר לשנות את התכנית כי אני לא יצליח להתאושש למשל רגליים אני יעשה רק בימים ראשון וחמישי וכך אני יוכל להתאושש עם אני לא יעשה דדליפט כל אימון,ואני גם עושה ריצות כדי להזרים קצת דם לרגליים כך שזה לא יפריע לי.

נערך לאחרונה:
אם אין לכם משהו חכם לכתוב על תספימו באשכול,עדיף תשמרו לעצמכם במקום לעזור אתם כותבים שטיות.

אתה מבולבל. אני מחליט מה לכתוב בהודעות שלי, לא אתה. ואני גם מחליט מה זה ספאם, לא אתה. והאשכול שלך די קרוב לספאם, במיוחד עם הכותרת המעצבנת הזאת.

• פותח/ת השרשור
אתה מבולבל. אני מחליט מה לכתוב בהודעות שלי, לא אתה. ואני גם מחליט מה זה ספאם, לא אתה. והאשכול שלך די קרוב לספאם, במיוחד עם הכותרת המעצבנת הזאת.
מצחיק שהכותרת מעצבנת אותך אז זה נחשב ספאם?
אם לא מתאימה לך הכותרת על תסתכל,או שתשנה אותה לטעמך.

נערך לאחרונה:
מצחיק שהכותרת מעצבנת אותך אז זה נחשב ספאם?
אם לא מתאימה לך הכותרת על תסתכל,או שתשנה אותה לטעמך.

אתה שוב לא מבין. הזהרתי אותך לפעמים הבאות שאני לא רוצה לראות כותרות כאלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית