הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תרגילים בסיסיים כמו סקוואט עם תרגילי עזר לידיים, כדאי?

hungryfuck

משתמש מתחיל
84
0
נק' מוניטין:
-11
84
0
בעבר הרחוק התאמנתי בתוכניות כמו ABC, הייתי עושה תרגיל כמו לחיצה צרפתית ליד אחורית ומכרעים והיו לי ידיים ענקיות שגדלו בהתמדה ותוך כמה חודשים הגעתי מהיקף של 28 ל37 ושם זה נעצר. בהמשך התחלתי לעבוד יותר על תרגילים בסיסיים כמו סקוואט דדליפט BR וכמעט ולא עשיתי ידיים כי זה שעמם אותי וגם קראתי שלא צריך. היקף הידיים ירד ל34, שאר הגוף נשאר אותו הדבר ורק גדלו לי הירכיים.
עשיתי הפסקה של כמה חודשים ללא אימונים בכלל ואתמול חזרתי להתאמן.
באימון הראשון עשיתי סקוואט, לחיצה בשיפוע עליון ומתח וההתלבטות היא אם בסוף האימון לעשות איזה סט אחד ללחיצה צרפתית ומכרעים או לא, כי תמיד בלחיצה צרפתית יכולתי לעשות משקלים מאוד גבוהים למרות המשקל גוף שלי, כאשר שקלתי 60 הייתי עושה לחיצה צרפתית של 45 קילו עם 5 חזרות ויכולתי גם יותר אבל כשזה היה כבר 50+ זה היה מעיף אותי מהספסל אחורה בגלל השיווי משקל. בכל מקרה, כדאי או לא? ואם כן אז עדיף ישר אחרי הלחיצת חזה למשל או בסוף האימון.

בעבר הרחוק התאמנתי בתוכניות כמו ABC, הייתי עושה תרגיל כמו לחיצה צרפתית ליד אחורית ומכרעים והיו לי ידיים ענקיות שגדלו בהתמדה ותוך כמה חודשים הגעתי מהיקף של 28 ל37 ושם זה נעצר. בהמשך התחלתי לעבוד יותר על תרגילים בסיסיים כמו סקוואט דדליפט BR וכמעט ולא עשיתי ידיים כי זה שעמם אותי וגם קראתי שלא צריך. היקף הידיים ירד ל34, שאר הגוף נשאר אותו הדבר ורק גדלו לי הירכיים.
עשיתי הפסקה של כמה חודשים ללא אימונים בכלל ואתמול חזרתי להתאמן.
באימון הראשון עשיתי סקוואט, לחיצה בשיפוע עליון ומתח וההתלבטות היא אם בסוף האימון לעשות איזה סט אחד ללחיצה צרפתית ומכרעים או לא, כי תמיד בלחיצה צרפתית יכולתי לעשות משקלים מאוד גבוהים למרות המשקל גוף שלי, כאשר שקלתי 60 הייתי עושה לחיצה צרפתית של 45 קילו עם 5 חזרות ויכולתי גם יותר אבל כשזה היה כבר 50+ זה היה מעיף אותי מהספסל אחורה בגלל השיווי משקל. בכל מקרה, כדאי או לא? ואם כן אז עדיף ישר אחרי הלחיצת חזה למשל או בסוף האימון.
הבעיה שלך היא לא באימונים אלא בתזונה. פרסם בפורום תזונה ותוספים את התפריט שלך, תוך כדי שחישבת במחשבון תזונה את כל הערכים שלו (קלוריות, פחמימות, חלבונים ושומנים) ויעזרו לך שם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית