נק' מוניטין:
-11
- 84
- 0
בעבר הרחוק התאמנתי בתוכניות כמו ABC, הייתי עושה תרגיל כמו לחיצה צרפתית ליד אחורית ומכרעים והיו לי ידיים ענקיות שגדלו בהתמדה ותוך כמה חודשים הגעתי מהיקף של 28 ל37 ושם זה נעצר. בהמשך התחלתי לעבוד יותר על תרגילים בסיסיים כמו סקוואט דדליפט BR וכמעט ולא עשיתי ידיים כי זה שעמם אותי וגם קראתי שלא צריך. היקף הידיים ירד ל34, שאר הגוף נשאר אותו הדבר ורק גדלו לי הירכיים.
עשיתי הפסקה של כמה חודשים ללא אימונים בכלל ואתמול חזרתי להתאמן.
באימון הראשון עשיתי סקוואט, לחיצה בשיפוע עליון ומתח וההתלבטות היא אם בסוף האימון לעשות איזה סט אחד ללחיצה צרפתית ומכרעים או לא, כי תמיד בלחיצה צרפתית יכולתי לעשות משקלים מאוד גבוהים למרות המשקל גוף שלי, כאשר שקלתי 60 הייתי עושה לחיצה צרפתית של 45 קילו עם 5 חזרות ויכולתי גם יותר אבל כשזה היה כבר 50+ זה היה מעיף אותי מהספסל אחורה בגלל השיווי משקל. בכל מקרה, כדאי או לא? ואם כן אז עדיף ישר אחרי הלחיצת חזה למשל או בסוף האימון.
עשיתי הפסקה של כמה חודשים ללא אימונים בכלל ואתמול חזרתי להתאמן.
באימון הראשון עשיתי סקוואט, לחיצה בשיפוע עליון ומתח וההתלבטות היא אם בסוף האימון לעשות איזה סט אחד ללחיצה צרפתית ומכרעים או לא, כי תמיד בלחיצה צרפתית יכולתי לעשות משקלים מאוד גבוהים למרות המשקל גוף שלי, כאשר שקלתי 60 הייתי עושה לחיצה צרפתית של 45 קילו עם 5 חזרות ויכולתי גם יותר אבל כשזה היה כבר 50+ זה היה מעיף אותי מהספסל אחורה בגלל השיווי משקל. בכל מקרה, כדאי או לא? ואם כן אז עדיף ישר אחרי הלחיצת חזה למשל או בסוף האימון.