הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סקוואט ודדליפט יום אחרי יום

• פותח/ת השרשור edig85
  • פורסם בתאריך

edig85

משתמש מתחיל
233
0
נק' מוניטין:
29
233
0
בתוכנית AB בפורטל יש באימון A סקוואט ובאימון B דדליפט. הרגליים לא יהיו גמורות יום אחרי סקוואט?

AB אומר שאתה מתאמן יום נגיד A, יום אחרי הח ויום אחרי B כך שאתה לא אמור בכלל להתאמן יום אחרי יום..

AB אומר שאתה מתאמן יום נגיד A, יום אחרי הח ויום אחרי B כך שאתה לא אמור בכלל להתאמן יום אחרי יום..

AB זה יום אחרי יום, ואז מנוחה ושוב פעם AB.
בתוכניות אחרות אתה עושה באותו יום סקוואט + דדליפט, לא אמור להפריע לעשות אותם בימים נפרדים.

• פותח/ת השרשור
AB זה יום אחרי יום, ואז מנוחה ושוב פעם AB.
בתוכניות אחרות אתה עושה באותו יום סקוואט + דדליפט, לא אמור להפריע לעשות אותם בימים נפרדים.

תודה ועוד שאלה קטנה

נגיד שיצא לי לעשות בשבוע מסויים A B A אז בשבוע שאחריו אני מתחיל שבוע חדש עם אימון A
או ממשיך עם B?

עד עכשיו עשיתי FBW אז אין לי כל כך מושג, מצטער אם השאלות נשמעות מטומטמות.

למה שיצא לך ABA?
אתה עושה לדוג':
ראשון A
שני B
שלישי - חופש.
רביעי-A
חמישי-B.
שישבת- חופש.

תוכנית AB היא ל-4 פעמים בשבוע. יש אפשרות למרוח אותה על שלוש פעמים (וככה יוצא שאתה משלים מחזור כל שבועיים, כלומר שבוע ראשון ABA, שבוע שני BAB) אבל אז כדאי לארגן אותה אחרת מבחינת עבודה. ובעיקרון, אם אתה כבר רוצה להכניס דדליפט עדיף לעשות את זה עם הרגליים.

• פותח/ת השרשור
שאלתי כי לפעמים יש אילוצים של ימים עמוסים בעבודה ואז יוצא לפספס אימון. מה אני עושה במצב שסיימתי שבוע עם A, בשבוע החדש אני ממשיך עם B או מתחיל את הסבב מחדש?

ובעניין הדדליפט, לשנות את התוכנית ולהוסיף את הדדליפט באימון רגליים? במקום לחיצת רגליים למשל אחרי הסקוואט?

אם זה קורה אתה יכול לעשות בשבוע שאחרי זה BABA ולהמשיך ככה עד ששוב לא תגיע יום אחד לאימון וזה יתאזן. כל הרעיון הוא להכניס 2 אימונים לכל אות בשבוע.
לגבי הדדליפט תעשה עם הרגליים, אחרי שאתה גומר לעבוד על הרגליים עצמם (סקוואט/לג פרס/פרונט). קח בחשבון שיהיה לך קשה להתאושש מדדליפט בתוכנית כזאת ולכן הרבה לא מכניסים אותו ב-AB. אתה צריך גם לדעת לתכנן את העומסים (פעם סקוואט כבד ודדליפט קל, פעם סקוואט קל ודדליפט כבד, למשל).

תעשה רוטציה בין העצימויות של הסקוואט והדדליפט. סקוואט כבד+דדליפט קל או וריאציה "קלה" כמו דדליפט רומני ובאימון הרגליים הבא דדליפט כבד + סקוואט קל או וריאציה "קלה" כמו פרונט. או שתכניס את הדדליפט כתרגיל "גב" ואז תעשה את התכנית שלוש פעמים בשבוע עם יום הפסקה בין אימונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית