הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני כבר כשלוש חודשים וחצי עובד FBW על בסיס משקל הגוף [CC מי שמכיר] והרגשתי שהגוף שלי

• פותח/ת השרשור gal313
  • פורסם בתאריך

gal313

משתמש מתחיל
230
19
נק' מוניטין:
-24
230
19
כאבי גב תחתון

אני כבר כשלוש חודשים וחצי עובד FBW על בסיס משקל הגוף [CC מי שמכיר] והרגשתי שהגוף שלי במצב יותר מטוב - חזק, גמיש, עלייה במסה והתפתחות יפה בשרירים.
לאחרונה התחלתי לעבוד בקייטרינג, סה"כ 5 ארועים עד כה, והגב שלי כואב כמו שלא כאב מעולם, ושתיהיו בעניין הייתי 3 שנים בשריון והכאבים שם לא הגיעו לרמה הזו. כמו שרובכם יודעים קייטרינג זה עבודת סבלות לכל דבר, רק ברמה מהגבוהות שיש כי פה אין לך נסיעות להוציא עם הציוד אלא 10-17 שעות על הרגליים כש-80% מהזמן עם משקל על הידיים. עבודה מאוד אינטנסיבית.
הכאבי גב נעלמים כמעט לגמרי אחרי השינה בבית, וחוזרים מיד אחרי כשעה-שעתיים בתחילת העבודה. אני משתדל להקפיד לשמור על גב ישר ככל שניתן אבל בהרבה מצבים זה פשוט בלתי אפשר בגלל הצורה והתנוחה של המשא שיש להרים.
אני כבר למעלה משבוע לא מתאמן כלל בשביל לתת לגוף מנוחה מכל העבודה הקשה.
שמתי לב שהבטן שלי יצאה מעט החוצה והגב התחתון נכנס פנימה, מה שהגיוני בהתחשב בעבודה, יש את המבנה הזה להרבה סבלים בנמל למשל. אני מניח שזה אחד הגורמים לכאבי גב שלי [התחתון]...
מה בעצם אני יכול לעשות כאן? פתרונות? להפסיק לעבוד זו לא אופציה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית