הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים ורקוטאן ..

• פותח/ת השרשור 4roxe
  • פורסם בתאריך

4roxe

משתמש מתחיל
39
0
נק' מוניטין:
0
39
0
אני לא כל כך יודע לא קיבלתי כל כך תשובה ברורה..
אני כרגע על רקוטאן 20 מ"ג בבוקר ו20 מ"ג בלילה
אני לאדע אם אפשר להתאמן (משקולות + אירובי גם ) תוך כדי השימוש.. לא קיבלתי תשובה ברורה לגבי זה.. מישו יכול לעזור לי ולתת לי תשובה חד וחלק אם אפשר להתאמן בזמן השימוש ברקוטאן.. כאילו זה לא יפריע לי להיעלמות הפצעים?.. כי תופעות לוואי של כאבים אין לי ממש כרגע

אפשר אני עשיתי זאת ב4 חודשים האחרונים על מינון של 60 מ"ג, בכל מקרה תשים לב לכאבי מפרקים היו לי מעט לקראת החודש ה3 של השימוש, אבל לא משהו שהפריע לאימונים.
בכל מקרה עושים גם בדיקת דם כל 3-4 שבועות לתפקודי כבד ו CPK תעקוב אחרי ה CPK תראה אם השינויים ממש גבוהים תוריד עצימות וכך הלאה.

• פותח/ת השרשור
אפשר אני עשיתי זאת ב4 חודשים האחרונים על מינון של 60 מ"ג, בכל מקרה תשים לב לכאבי מפרקים היו לי מעט לקראת החודש ה3 של השימוש, אבל לא משהו שהפריע לאימונים.
בכל מקרה עושים גם בדיקת דם כל 3-4 שבועות לתפקודי כבד ו CPK תעקוב אחרי ה CPK תראה אם השינויים ממש גבוהים תוריד עצימות וכך הלאה.
אוקי אני יגיד לרופאה שלי שתעקוב אחרי זה..
והממ התחיל להיעלם לך הפצעים? זה לא הפריע ? ..

בהתחלה בד"כ יש החרפה יוצאים עוד הרבה פצעים, לאחר חודשיים נעלמים ולאחר 3 חודשים כמעט אין כלום כבר

אני הייתי על קיורוטן שזה אותה תרופה לקחתי כמה ימים 20מ"ג עשיתי בדיקת דם ויצא שתפקודי כבד קצת גבוהים והרופא אמר לי להפסיק אם התרופה לא ידעתי שהתרופה כל כך רעילה לכבד

משה לא לכולם הכאבים כאלה קלים חח
אצלי הכאבי גב היו בלתי נסבלים אני חזרתי הביתה נשכבתי על המיטה הרגשתי שמשתחררים לחצים בגב כאילו אין מחר.. אני מניח שזה אינדיוידואלי רמת הכאב לכל אחד 😃

זה גם מה שאני חשבתי אבל לקחתח את הדיבול לפני חודשים לא יכול להיות שזאת הסיבה?!

• פותח/ת השרשור
אצלי הרקוטאן פועל מוזר.. הפצעים לא החמירו. נעלמו חלק מהם לאיזה שבוע ועכשיו חזר לאותו מצב כמו לפני

זה גם מה שאני חשבתי אבל לקחתח את הדיבול לפני חודשים לא יכול להיות שזאת הסיבה?!
יכול להיות שהכבד עדיין רגיש, את הPCT שאחרי סיימת רק אחרי חודש משמע אתה חודש היית בלי כלום וישר העמסת רקוטאן, הייתי שוקל טיפול שני אחרי כמה חודשים שאתה נקי לגמרי.

אצלי הרקוטאן פועל מוזר.. הפצעים לא החמירו. נעלמו חלק מהם לאיזה שבוע ועכשיו חזר לאותו מצב כמו לפני

כמה זמן אתה לוקח כבר?, לא לכולם יש החרפה זה אינדבידואלי, לי אישית היה מעט.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שהכבד עדיין רגיש, את הPCT שאחרי סיימת רק אחרי חודש משמע אתה חודש היית בלי כלום וישר העמסת רקוטאן, הייתי שוקל טיפול שני אחרי כמה חודשים שאתה נקי לגמרי.

כמה זמן אתה לוקח כבר?, לא לכולם יש החרפה זה אינדבידואלי, לי אישית היה מעט.
שבוע רביעי שאני לוקח אם אני לא טועה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית