עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זו לא הטרלה ואין שום קטנוניות בזה. אם היית נמצא כאן לפני שנה וחצי שנתיים והיית רואה אנשים שמעבירים קווים אדומים בסרטוני סקוואט בשביל להחליט אם הבנאדם שבר מקביל או לא, היית מבין מהי קטנוניות. הרי כל הקטע עם ההתקדמות האישית של המתאמן צריך לעמוד על פרמטרים מאוד קבועים, אחרת זה לא שווה כלום (אם זה לא מעניין מישהו מסוים סבבה, שיגיד לפני כן ולא נתייחס לסרטונים שלו ברצינות). באותה מידה שאתה מקבל עזרה קטנה בסקוואט אתה יכול לקבל עזרה קטנה בבנץ' או בתרגיל אחר ועדיין לצעוק "לבד אחי, לבד!". אם נלך לפי השיטה הזאת, אז גם לבקר חצי סקוואט זה קטנוני, כי הרי מה שחשוב כאן היא ההתקדמות והמשקל על המוט.
אז שוב, המשקל על המוט לא נחשב כשכל הפרמטרים לחזרה נורמלית לא מתקיימים.
ואגב, החוקים בתחרויות שלו כמשקולן הרבה יותר קטנוניים. אז מה נגיד, שפסלו לו קלין וג'רק כי השופט היה מתוסכל מינית? ואללה יופי.
מעולם לא עשיתי RM1 , ואני חושב שהתגובות שלכם באשכול הזה ספציפית , לא אתם , קטנוניות . זה שהעובדות האלה מתקיימות במקביל לא מצביע על קשר בניהן .
עצם זה שאתה מסלף את דברי ומוריד את הדיון לפסים אישיים מצביע על כך שאין לך טיעון קונקרטי שיעמוד (כביכול) להגנתך , אפילו שאף אחד לא מתקיף אותך אישית , לכן הדיון הזה נגמר מבחינתי .
עדיין , כמו קודם , אין לי שום דבר נגדך .
אני מסכים שצריך לעמוד בפרמטרים קבועים כדי להתקדם ולבחון התקדמות . אבל לא חושב שהעזרה של המאמן בסרטון הזה פוסלת את ההישג כולו . בטח שלא חושב שהעיקר זה ההתקדמות והמשקל על המוט .
את החוקים של התחרויות אני באמת לא מכיר אבל עדיין חושב שהדוגמה מגוחכת .
התגובה הראשונה שלי היתה מכוונת יותר לאלכס האמת . יש הבדל בין התגובה שלך שפירגנה אבל ציינה שהמאמן עזר , לבין שלו שביטלה את הסקוואט .
שים זין מוכא
תעשה מה שאתה צריך ואיך שאתה רוצה אל תעשה לא כמו שאתה רוצה רק כי אחרים רוצים כך
שים זין מוכא
תעשה מה שאתה צריך ואיך שאתה רוצה אל תעשה לא כמו שאתה רוצה רק כי אחרים רוצים כך