הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ערכים של העמסה..!

shai2037

משתמש מתחיל
145
2
נק' מוניטין:
30
145
2
טוב אז ככה
העמסה שלישית שלי תכף מיסיימית היום,
אשמח מאוד לשמוע איך לשפר מה להוריד מה להוסיף.!
הערכים הם כאלה:
חלבון:160
פחמימה:700
שומן:45
סה״כ:1600 מעל הrmr שליי
עדיין לא סיימתי אותה אני שוקל להגיע ל2300 מעל ה rmrשלי
ואז יצא לי סה״כ:4663 קלוריות ביום העמסה זה טוב או יותר מידי?..

אני מיום ראשון על תפריט דל פחמימה
עד50 גרם פחמימה ליום..!

טוב אז ככה
העמסה שלישית שלי תכף מיסיימית היום,
אשמח מאוד לשמוע איך לשפר מה להוריד מה להוסיף.!
הערכים הם כאלה:
חלבון:160
פחמימה:700
שומן:45
סה״כ:1600 מעל הrmr שליי
עדיין לא סיימתי אותה אני שוקל להגיע ל2300 מעל ה rmrשלי
ואז יצא לי סה״כ:4663 קלוריות ביום העמסה זה טוב או יותר מידי?..

אני מיום ראשון על תפריט דל פחמימה
עד50 גרם פחמימה ליום..!
לעשות העמסה כזו רק כשבוע בתוך תפריט זה לא ממש מוצדק. העמסות כאלו עושים כבר כשאתה עמוק בחיטוב, מדולל מפחמימה, עושה גם אירובי בין היתר וצריך להעמיס. אתה תמיד יכול לעשות העמסות כאלו, אבל זה לא אידאלי לחיטוב. תעשה העמסות 500 עד 1000 מעל התחזוקה ותשאר שם עד שתרגיש צורך ביותר (צורך פסיכולוגי או פיזיולוגי, אחד משניהם).

לעשות העמסה כזו רק כשבוע בתוך תפריט זה לא ממש מוצדק. העמסות כאלו עושים כבר כשאתה עמוק בחיטוב, מדולל מפחמימה, עושה גם אירובי בין היתר וצריך להעמיס. אתה תמיד יכול לעשות העמסות כאלו, אבל זה לא אידאלי לחיטוב. תעשה העמסות 500 עד 1000 מעל התחזוקה ותשאר שם עד שתרגיש צורך ביותר (צורך פסיכולוגי או פיזיולוגי, אחד משניהם).

משה אם אפשר לשאול,למה חשוב לאכול יותר מהתחזוקה ביום של העמסה
אני אפנה את ליבי ויודה לראשונה שבחיטוב שלי בהעמסות הייתי אוכל רק ביום אחד מעל התחזוקה וזה היה 200 קל'..כמה זה גרוע?

משה אם אפשר לשאול,למה חשוב לאכול יותר מהתחזוקה ביום של העמסה
אני אפנה את ליבי ויודה לראשונה שבחיטוב שלי בהעמסות הייתי אוכל רק ביום אחד מעל התחזוקה וזה היה 200 קל'..כמה זה גרוע?
זה לא ממש חשוב, אבל אתה לא באמת יודע מה התחזוקה שלך, לכן נוטים לאכול במאזן קלורי חיובי, לערך 500, כדי להיות בצד הבטוח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית