הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החלפת תפריט חיטוב ותוספים

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
1. אני כרגע 3 חודש בחיטוב, חודש ראשון הייתי בדיאטה רגילה של 1800 קלוריות כאשר הניטרלי שלי זה 2100, ירדתי בערך 5 קילו. חודש שני לא זז כי אחרי כל החודש הראשון לא עשיתי שום העמסה. חודש שלישי נכנסתי ל UD2 וירדתי בערך 2-3 קילו. לפי תמונה שפרסמתי פה אמרו לי שאני בערך 15 א.ש, אז אם זה ככה למה לעזאזל לסבול ב UD אם אפשר לרדת בערת דיאטה רגילה... השאלה אם אפשר להחליף מ UD2 לרגילה וזה יעבוד ?

2. כל התוספים שמדברים עליהם בזמן החיטוב - אומגה 3, מולטי ויטמין, קפאין, אפדרין, יהומובין, זה לצורך לשמור על הגוף בריא או משהו כזה או בשביל לעזור לירידה במשקל ?
אפדרין ויהומובין הבנתי שזה סוג של שורפי שומן שעוזר לרדת. מה בקשר לקפאין זה סתם לצורך אנרגיה באימונים או שזה גם עוזר ?

כן. קפאין זה נטו למרץ. מולטי ואומגה 3 הם בשביל לשמור על כמות ויטמינים נחוצה ויחס אומגה 3:6:9 תקין שימנע מחלות ודלקות בעתיד

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הכן זה לשאלה הראשונה ?

ומה זאת אומרת שקפאין זה לפאמפ ? זה עוזר לרדת או סתם בשביל אנרגיה באימון ?

לדעתי גם תחליף לדיאטה רגילה..באמת שאין מה לסבול בud2 ב15% אולי זה יעשה טוב לגוף וייתן לו עוד בוסט לירידה במשקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית