הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS וחיטוב

andrey

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
היי,

אני כרגע מזה מספר חודשים בSS ואני שוקל האם כדאי מתישהו בזמן הקרוב לעבור לתקופת חיטוב כלשהי במטרה להוריד איזה 5-7 ק"ג, אח"כ לחזור למסה ובמידת הצורך לעשות אחרי זה עוד איזה חיטובון לקראת הקיץ. אני בן 17, גובה 1.90, משקל 90 (זה יוצא BMI 25). כמה זמן לדעתכם על החיטוב להמשך? איזה שינויים להכניס לSS במהלכו? מספר קלוריות ביום, גרם חלבון?

כרגע אני עושה:
סקוואט אולימפי 100x5x3
דדליפט 95x5x1 (למה נמוך יותר מהסקוואט אתם שואלים? אני מתקשה לשמור על גב זקוף בעיקר עליון, אולי אעלה סרטון מתישהו לבדוק הטכניקה)
בנץ' 70x5x3
פרס 35x5x3
חתירה BOR 50X5X3
מתח 26x8x3- (כן זה מינוס שם אני לא יכול לעשות מתח שלם)

תודה 😃

לא עושים SS בחיטוב. בדכ עוברים לליניארית או טקסס או FBW. בשביל לקבוע אם כדאי לך לחטב צריך לדעת את אחוז השומן שלך וגם כמה מסה יש עליך.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, הבנתי גם שאין מטרה לעלות במשקלים באימון ומכוונים לאימון שהוא יותר עצים מאשר עם נפח גבוה כדי לשמר את השריר ולא לקרוע לו את הצורה. לקצץ בסטים עם ככה? בכמה?

• פותח/ת השרשור
נראה לי שהשאלה היא באיזה נפח לעבוד בחיטוב.

תרד לשליש מהנפח ותאיט את ההתקדמות.

כן, זה מה שהתכוונתי. אז לרדת לסט אחד אתה אומר?

הא, ובדקתי אחוז שומן במכשיר שמודד התנגדות חשמלית (לא הכי מדויק אני יודע), אמר 16%.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית