הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע אליפות העולם באירלנד של איגוד ה-GPC

כן במקום אחר, כן. אולי לא בגרמניה אבל בארצות הברית יש לא מעט חשיפה לסטרונגמן למשל אז אני משוכנע שזה תפס גם לפאוורליפטינג.

זה לא נכון. אם לא מדובר בארגון גדול וידוע, אין סיכוי שזה יופיע מעבר לדקה וחצי בסיקור מקומי ששילמו לו כסף בשביל הדקה וחצי הזאת. דווקא בארה"ב אין לזה סיכוי אם זה משהו כזה שולי.

הסכמתי לגבי הארגון (ערכתי את ההודעה עוד לפני שענית). דברתי באופן כללי על התחום.

בכל מקרה, אני לא רואה שום צורך בתקשורת. הUFC הצליח טוב מאוד מבלי שדיברנו עליו ואני גדלתי עליו מאז שנות ה90 כשאף אחד לא ידע מה זה.
תחום יכול להתפתח כשהוא לא מוזכר בחדשות הספורט. אדרבא, יותר כיף לאהוב תחום כזה.

פאוורליפטינג לא נכלל תחת common interest ולכן הוא גם לא יקבל סיקור נרחב (אלא אם מדובר בסנסציה). זה משעמם אנשים שלא מתעסקים בזה, אין לזה שום appeal אסתטי (בניגוד ל-WL למשל או לאקרובטיקה או לשד יודע מה), שום appeal אינטלקטואלי ושום 'תחרות' במובן המערבי שאתה רגיל לראות בערוצי ספורט. זה ספורט נישה וזה בסדר שזה ככה, וככה זה גם ישאר לדעתי.

גם אם אין שום מכנה משותף חברתי או משהו כזה , ברגע שיש לך אלופי עולם שבאו מארץ ישראל גם אם זה ברכיבה על סוסים או ברידג' גם אם זה ברמת הקוריוז ומדברים על זה ב2 דקות של "בקטנה" בחדשות הספורט זה צריך לקבל סיקור תקשורתי כלשהו פשוט ISH צריכה להבין שבלי החשיפה המינימלית הזאת לא יעזור לה אם ישלחו 10000 ספורטאים לתחרויות בחו"ל הספורט בארץ בחיים לא ייתקדם ככה.

ולמה בדיוק זה צריך לקבל חשיפה אם זה לא מעניין אף אחד ולא תורם לרייטינג? כי יש לך רגשות לספורט הזה?

ובוא נפסיק לקרוא לזה אלופי עולם בבקשה.

גם אם אין שום מכנה משותף חברתי או משהו כזה , ברגע שיש לך אלופי עולם שבאו מארץ ישראל גם אם זה ברכיבה על סוסים או ברידג' גם אם זה ברמת הקוריוז ומדברים על זה ב2 דקות של "בקטנה" בחדשות הספורט זה צריך לקבל סיקור תקשורתי כלשהו פשוט ISH צריכה להבין שבלי החשיפה המינימלית הזאת לא יעזור לה אם ישלחו 10000 ספורטאים לתחרויות בחו"ל הספורט בארץ בחיים לא ייתקדם ככה.

אני מבין שאתה בא מהפוטבול ועניין החשיפה חשוב לך (וטוב שכך), אבל כל עוד הארגון הוא לא משהו מוכר ומוערך, לתואר "אלוף עולם" (שכבר בהשוואה למשקלים שמרימים בארגונים אחרים, חובבנים יותר או פחות, די מגוחך) אין ממש משמעות וגם לחשיפה הזאת אין סיכוי. אני יכול לסדר לך להיות אלוף עולם בהטלת גמדים בסגנון הלורד לטיסימוס (יש לנו נציגים ב-120 מדינות וגם על הירח), מכאן ועד לסקר אותך ב-2 דקות בערוץ 5 יש דרך ארוכה (שעוברת בעיקר דרך כסף).

• פותח/ת השרשור
ספורטאים בכל תחום הם מפרסמים במקצועם, אין דרך להתחמק מכך. כל עוד זה ישאר ספורט מחתרתי חסר ספונסרים ויחסי ציבור, הוא ישאר מחוץ לתודעת הקהל הישראלי שכידוע התקשורת המיינסטרימית ניזונה ממנו, בערך כמו לשמוע טראש מטאל באם טי וי.

אני מבין שאתה בא מהפוטבול ועניין החשיפה חשוב לך (וטוב שכך), אבל כל עוד הארגון הוא לא משהו מוכר ומוערך, לתואר "אלוף עולם" (שכבר בהשוואה למשקלים שמרימים בארגונים אחרים, חובבנים יותר או פחות, די מגוחך) אין ממש משמעות וגם לחשיפה הזאת אין סיכוי. אני יכול לסדר לך להיות אלוף עולם בהטלת גמדים בסגנון הלורד לטיסימוס (יש לנו נציגים ב-120 מדינות וגם על הירח), מכאן ועד לסקר אותך ב-2 דקות בערוץ 5 יש דרך ארוכה (שעוברת בעיקר דרך כסף).

כמה התפלפלויות והתפלספויות ולא הצלחתם למצוא מקום בין כל המלל ולו ל "כל כבוד"
אחד קטן.
זה פורום שאוהב ושם דגש על 'כוח' והתוצאה שמדווחת שם יפה מאוד גם בלי קשר לאליפויות ושיאי עולם

ראוי ע"י מי? אם החלטת שהוא ראוי אז תכבד, זה לא אומר שאני צריך ללכת לפי ההחלטה שלך. אתה אמרת כל הכבוד לאיראני ששבר שיא עולם בסנאץ'?

א. כל הכבוד למפלצות ב. לכל המארגנים ואלו ששלחו אותם ולאתר פווארליפטינג, לא הבנתי איך זה לא הגיע לתודעה התקשורתית עדיין מישהו אצלכם נרדם? תתחילו לחפש קשרים ולהביא את זה לתקשורת לא כל יום יש עלויים ספורטיביים כאלו בארץ וצריך שהם יקבלו גם תודעה תקשורתית ראויה.

חי בסרט... מתאמנת אצלי במכון אלופת ישראל ואלופת אירופה בסייף עד גיל 18, לא רק שלא שמעו עליה בחיים בחדשות היא גם שילמה על רוב הכרטיסי טיסה שלה באופן כזה ואחר לתחרויות בחו"ל כנציגת המדינה
גם אלוף ישראל בהאבקות יוונית-רומית ומקום 3 בעולם או משהו כזה מתאמן אצלי, ופרש כי אין עתיד בתחום

במדינה הזאת כל ספורטאי שני פורש בגלל שאין כסף בספורט שלו ואי אפשר להתקיים, יש לנו הרבה כשרונות ובהרבה תחומים, פשוט לא מעניין אף משרד ממשלתי/התאחדות להשקיע אפילו מאית ממה שמושקע בתחומים אחרים

תקשורת... אתה נאיבי...

כמובן שמה שראוי בעיניי לא מחייב מישהו אחר, עשיתי ניסיון להבין מה ראוי בעינך.
ולא לא אמרתי משהו לאיראני (ביחוד כי לא התפתח פה דיון על זה ששמתי אליו לב, ואני מניח שאילו היה כזה הייתי אומר גם 'סחטיין' בין היתר).

כמה התפלפלויות והתפלספויות ולא הצלחתם למצוא מקום בין כל המלל ולו ל "כל כבוד"
אחד קטן.
זה פורום שאוהב ושם דגש על 'כוח' והתוצאה שמדווחת שם יפה מאוד גם בלי קשר לאליפויות ושיאי עולם

אבל בראש ובראשונה הגבתי לעניין החשיפה, ואחר כך לשימוש בתואר "אלוף העולם" כדי לקנות חשיפה. אנא השתדל לעקוב אחרי הדיון ולא להספים סתם (ואת "כל הכבוד" יש לי בחירה חופשית לתת למי שאני רואה לנכון, לא למי שאתה חושב שאני צריך לתת).

אתה לא עוקב. על זה בדיוק הלנתי, על מה בראש ועל מה אח"כ, על סדרי העדיפויות שלך.
(ולסוגריים שלך כבר התיחסתי מוקדם יותר, אבל אם אתה מעונין באישור אישי לבחירות שלך - הנה קיבלת)

אתה לא עוקב. על זה בדיוק הלנתי, על מה בראש ועל מה אח"כ, על סדרי העדיפויות שלך.
(ולסוגריים שלך כבר התיחסתי מוקדם יותר, אבל אם אתה מעונין באישור אישי לבחירות שלך - הנה קיבלת)

ההלנה שלך לא רלוונטית. עניתי ספציפית לטענה - אתה יודע, "לגופו של עניין" ולא "לגופו של אדם". זה סדר העדיפויות הרצוי כשמגיבים לטענה ספציפית ולא פוצחים בטיעונים כגון "אבל מזג האוויר באירלנד מאוד יפה", שרלוונטית לטענת הפרסום בדיוק כמו "אבל כל הכבוד להם". אני מציע לך לעקוב אחרי הדיון בתשומת לב רבה יותר, גם אם זה מצריך שימוש במשאבים שככל הנראה אין לך, ולא להספים סתם.

ההלנה שלך לא רלוונטית. עניתי ספציפית לטענה - אתה יודע, "לגופו של עניין" ולא "לגופו של אדם". זה סדר העדיפויות הרצוי כשמגיבים לטענה ספציפית ולא פוצחים בטיעונים כגון "אבל מזג האוויר באירלנד מאוד יפה", שרלוונטית לטענת הפרסום בדיוק כמו "אבל כל הכבוד להם". אני מציע לך לעקוב אחרי הדיון בתשומת לב רבה יותר, גם אם זה מצריך שימוש במשאבים שככל הנראה אין לך, ולא להספים סתם.

אתה מוחק הודעות שלי כל פעם שאתה לא מסוגל להתמודד, משאיר את הדברים החכמים שלך, ואני זה שבכיין לטעמך : )))
התנהלות אמיצה ולמופת

העלית תמיהה, קיבלת תשובה (פעמיים). כל ההודעות הבאות שלך העלו את אותה תמיהה וקיבלו את אותה תשובה. זה נקרא ספאם ולכן זה נמחק, וזה ימחק כל פעם שתספים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית