הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע הולמס פלייס (גבעת שמואל vs. פ"ת) ?

121351

משתמש מתחיל
70
0
נק' מוניטין:
14
70
0
אהלן
אני מעוניין להירשם לחד"כ, ושני הנ"ל קרובים אליי, למישהו יש נסיון אתם?

גבעת שמואל מדורג "פמילי" ופ"ת "אנרג'י"- מה ההבדל בת'כלס? (כי קשה לדלות מידע מתוך ערימת הבולשיט הפרסומית).

מישהו יודע מה רמת המדריכים?

אני מכווין בעיקר לאימוני כוח (ברמת מתחיל לחלוטין לכן אני צריך לדעת שגם יש מתקנים אבל בעיקר יש עם מי לדבר) ואולי קצת ריצה עכשיו כשגשום וקשה לרוץ בחוץ.

תלך תראה איפה יש יותר כלובים/מוטות/צלחות
ואיפה פחות עמוס, דגש על האיזור משקולות ב 19:00-22:00

טוב כנראה שאתה צריך לחבק אותי כי הייתי באימונים בשניהם
בחודש ספטמבר היה את המבצע חבר מביא חבר והייתי גם בקניון הגדול של פ"ת וגם בגבעת שמואל.
תראה, בגבעת שמואל, כל המאמנים קוקסינלים, הציוד שם חדש מדי ויותר מדי מכונות, אנשים תופסים לך את הכלוב בשביל שטויות, כל מאמנת באה לזיין לך את השכל שאתה שובר את הריצפה עם הדדליפט ושהסקוואט יעשה אותך נכה.
לעומת זאת בקניון הגדול, וואלה יותר נחמד למרות שגם שם לפעמים מזיינים לך את השכל, אתה יכול להתאמן כמו שצריך ויש לך שם את כל הציוד שצריך בלי יותר מדי שכלולים לא לעניין.

אני מתאמן כרגע בהרקולס ששם לדעתי הכי טוב בפ"ת מהסיבה ששם כל המאמנים יודעים להתאמן ועושים סקוואט ודדליפט כבדים+ אין הרבה אנשים במכון הזה ולא יקר כמו הולמס פלייס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית