הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הכנסה של סטרואידים לארצות הברית

סוס פוני

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
אני טס השבוע ורוצה לקחת איתי את הסייקל לשם יש איסור להכניס דברים כאלה?

אני מדבר על סייקל GH וPCT

בהצלחה, אולי אני אקרא עליך בעיתון המקומי 🤡
ד"א, זה לא קנס, זה כלא קודם כל. במקרה הטוב אתה תקבל שלילה של הויזה שלך ל-10 שנים עד כל החיים מארה"ב (GH שווה את הסיכון הזה)? במקרה הרע אתה תשב בכלא כמה שבועות/חודשים ותפגוש שם אנשים ממש נחמדים.

מילא אם היית נוחת באיזה חור נינוח.
אני הייתי זורק את החומר כבר עכשיו.

• פותח/ת השרשור
מעניין לי תביצה הימנית מה יקרה אם מקצוענים נכנסים אם כמות אז אני גם אנסה להכניס תסייקל המסכן הזה

בכל מקרה אני לא מתכוון להחביא שום דבר שם את זה בתיק יחד עם הקריאטין ZMA OPTIMEN BCAA

ושאר החרא שאני לוקח אבקות אני אקנה שם למה זה כבדדד

כל מה שנשאר להגיד לך זה...

תהנה מהחוקן ;gaaahz.
ואולי גם יזדמן לך להכיר אנשים מעניינים(בכלא) 👉👌👉👌.

סתם אחי, בהצלחה.

שמע ברגע שאתה נכנס לכלא תחפש אחד בשם מייקל סקופילד הוא יעזור לך לצאת משם בקלות

• פותח/ת השרשור
לא מצחיק יא מגעיל

בכל מקרה חברים חזרתי לארץ התחלתי את הסייקל שם התאמנתי עם אנשים ברמה וראיתי גם איך נראים אלופים
באמת מדהים.
עכשיו לגבי הכנסת חומרים למרות שלא תפסו אותי במידה ותופסים מישהו מזיינים לו תצורה לא ממליץ בכלל

לגבי להביא את החומר לארץ זה לא מפריע להם

התאמנתי בגולדס גים מקום עם אנשים שבאמת אוהבים את זה ואין להם חיים חוץ מזה שווה ביותר
לכל אחד שמאוהב בתחום

לא מצחיק יא מגעיל

בכל מקרה חברים חזרתי לארץ התחלתי את הסייקל שם התאמנתי עם אנשים ברמה וראיתי גם איך נראים אלופים
באמת מדהים.
עכשיו לגבי הכנסת חומרים למרות שלא תפסו אותי במידה ותופסים מישהו מזיינים לו תצורה לא ממליץ בכלל

לגבי להביא את החומר לארץ זה לא מפריע להם

התאמנתי בגולדס גים מקום עם אנשים שבאמת אוהבים את זה ואין להם חיים חוץ מזה שווה ביותר
לכל אחד שמאוהב בתחום

העיקר גדלת קצת?
למדת טריקים חדשים?

• פותח/ת השרשור
ממש לא נכון

לא כמו אצלנו שם כולם יודעים מה זה ומה זה עושה חלק אוהבים את זה וחלק לא סובלים את זה
טוענים שזו רמאות בכל מקרה יש הרבה יותר מודעות ובכל חדר כושר שהייתיבכל השנים שהייתי שם יש מודעות מה תופעות לוואי
יכולות לעשות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית