אוקיי אז ככה.. לפני כמה ימים עשיתי לי את האימון סקוואטים שלי, ואז איזה אחד שלומד כרגע להיות מדריך בווינגייט נכנס איתי לויכוח בקשר לזווית הרגליים שלי תוך כדי העבודה. הוא טוען שהרגליים חייבות להיות מקבילות אחת לשניה ואילו אני שאני דיי מתחיל בכל עניין הסקוואטים (כולה איזה חודשיים עובד על התרגיל) קראתי באיזהשהו מקום שהרגליים אמורות להיות בזווית של 30 מעלות כלפי חוץ כי אחרת יש פגיעה בברכיים. לפי דבריו אם הרגליים יהיו מקבילות כמו שהוא אומר אז העומס ייפול יותר על הארבע ראשי ואין שום פגיעה בברכיים. אכן כשניסיתי לעשות ככה הגעתי למשקל שיא של 82 וחצי קילו ל6 חזרות (אני יודע שזה עלוב אבל לא לשכוח אני רק מתחיל) והרגשתי את הארבע ראשי יותר אבל בכל זאת רציתי להיות בטוח מה היא הדרך הנכונה.. ולכן אני כאן לראות את דעתכם:P: האם העמידה הנכונה היא עמידה שבה הרגליים פונות כלפי חוץ ב30 מעלות או עמידה שבה שתי הרגליים מקבילות? אגב הבחור עובד בחנות של *צונזר**צונזר**צונזר**צונזר**צונזר**צונזר**צונזר**צונזר**צונזר* ואמר שאם אני אראה לו מישהו אחד שעושה כמו שאני אומר הוא יביא לי אבקת חלבון על חשבונו:Sync-0h5y1d7:
השאלה השניה שלי היא בקשר לעבודה של דדליפט וסקוואט באותו האימון על 100% מהיכולת. אחד שמתאמן איתי וכולו ענק אמר לי דבר כזה, הוא אמר שאפשר לעשות את 2 התרגילים אחד אחרי השני באימון רגליים אבל בתנאי שבתרגיל השני אני לא נותן את ה100% ועובד רק על 70% מהיכולת. למשל אני מגיע ארבעה ימים למכון בשבוע אז נגיד אני עושה יום ראשון סקוואטים 100% יכולת דדליפטים 70% יכולת וברביעי אני מחליף בינהם נותן סטים של דדליפט על 100% ולאחר מכן 70% יכולת סקוואט ראשון שוב 100% סקוואט וכך הלאה. אתם מסכימים עם זה? האם כדאי לעבוד ככה או שמה אפשר להפציץ גם וגם או שבכלל לא מומלץ לעשות את 2 התרגילים באותו האימון?
תגובות בבקשה:)
השאלה השניה שלי היא בקשר לעבודה של דדליפט וסקוואט באותו האימון על 100% מהיכולת. אחד שמתאמן איתי וכולו ענק אמר לי דבר כזה, הוא אמר שאפשר לעשות את 2 התרגילים אחד אחרי השני באימון רגליים אבל בתנאי שבתרגיל השני אני לא נותן את ה100% ועובד רק על 70% מהיכולת. למשל אני מגיע ארבעה ימים למכון בשבוע אז נגיד אני עושה יום ראשון סקוואטים 100% יכולת דדליפטים 70% יכולת וברביעי אני מחליף בינהם נותן סטים של דדליפט על 100% ולאחר מכן 70% יכולת סקוואט ראשון שוב 100% סקוואט וכך הלאה. אתם מסכימים עם זה? האם כדאי לעבוד ככה או שמה אפשר להפציץ גם וגם או שבכלל לא מומלץ לעשות את 2 התרגילים באותו האימון?
תגובות בבקשה:)
נערך לאחרונה: