הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משה קצב

אתה שואל אם מצאו את הזרע שלו בתוך גופה של הנאנסת או על הבגדים שלה? או את הקונדום שהוא זרק אחרי זה שכתוב עליו "אנסתי את א', yay"? או שמא צילומים שלו מחדיר את איבר מינו לאיבר מינה בעודה צועקת "חדל"? איך אתה בדיוק חושב שהרוב הכולל של מקרי האונס נקבעים בדיונים?

אני לא בטוח שזו טענה שניתנת להוכחה תחת ZFC. משפט גדל וזה.

התקשורת שחטה אותו הרבה לפני שהמשפט התחיל בכל, שלא נדבר על מה שעשו לו במהלך המשפט.
דפוק שלא לקח את העיסה שהציאו לו ממזמן היה גומר את זה ושוכח את כל זה.

העורך דין שלו בשלב הערעור אמר את הדבר הכי מפליל והכי אידיוטי שיכול לצאת מפיו של בנאדם (שידרו את זה ברדיו)

"זה לא היה אונס ברוטאלי כמו שזה אולי נראה בגלל התקשורת, זה היה אונס משרדי, זה לא ממש מקרה של אונס כמו שחושבים"

😵

העורך דין שלו בשלב הערעור אמר את הדבר הכי מפליל והכי אידיוטי שיכול לצאת מפיו של בנאדם (שידרו את זה ברדיו)

"זה לא היה אונס ברוטאלי כמו שזה אולי נראה בגלל התקשורת, זה היה אונס משרדי, זה לא ממש מקרה של אונס כמו שחושבים"

😵

חח זה מזכיר לי את הסצינה ממשפחת צנעני, שהוא אומר לשוטר "אני הרגתי אותו אבל הוא לא מת"

אונס משרדי - זה מה שסחיבת המשפט האינסופית, הדחיות והעירעורים של קצב עשו למוח שלי כשקראתי חדשות באינטרנט.
שיישב כבר בכלא ולא נראה את הפרצוף המבחיל שלו.

4 וחצי שנים והכולרה שוב בחוץ.
צריך להעניש על חטא באותו חטא.

איזה יאנסו. מה זה אוז?
הוא הולך להיות לחיות (שוב) על חשבוני, בתא לבד עם טלוויזית LED בזמן שאני עדיין תקוע עם CRT.

הוא ממילא יחיה על חשבונך. אל תשכח מי שילם לו על הפנסיה.

איזה כיף שיש לנו אנשים כאלו שמייצגים אותנו:
הירשזון - גנב.
אולמרט - מושחת.
קצב - אנס.

נראה לי שהשרים שלנו התבלבלו , בין עשה ל"אל תעשה" בעשרת הדברות.

אה ולמרות הכל יצא לו טוב הערעור.

ובניזרי ופנחסי ויאיר לוי ויאיר פרץ ועופר חוגי ועוד ועוד ועוד.
אין על שס.

במקרה של קצב ההרשעה היתה על בסיס עדות שיטה. יותר ממתלוננת אחת שאין בינן כל קשר מתארןת דפוס פעולה חוזר ונשנה. לצערי הרב, מדובר בעבריין מין סדרתי שהתמנה לנשיא, למרות שמעלליו עוד היו ידועים מימי קרית מלאכי העליזים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית