עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עוד להגעתה לרמה של להתאמן בלי חולצה...
אבל יפה מאוד בן כמה אתה?
---------- התגובה התווספה ב 14:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:52 ----------
תפרט משלקים גם בדרך
אני אישית דוגל בזה שכולם יתאמנו עם חולצות 🚬🤪🚬הא יענו אם אני סוס מותר לי להתאמן בלי חולצה ואם אני בדרך להיות סוס אסור לי?
איך זה עובד?
אני אישית דוגל בזה שכולם יתאמנו עם חולצות 🚬🤪🚬
1.80 ומה הקשר זה בשביל התמונות ואם אני רוצה אני אתאמן בלי חולצה למה אני שם על מישהו ? משקליים של מה ?
---------- התגובה התווספה ב 19:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:04 ----------
ולזה ששאל איפה הטרפזים תאמין לי שיש לא רואים אותם פשוט בתמונות זה לא שלך יש שאתה יכול לדבר אז פשוט סתום תפה ..
עכשיו שמתי לב שיש שם עוד מישהו בתמונה האחרונה שמסתובב בלי חולצה 🤡
זו איזושהיא דרישה של המכון, שמי שמפמפם בייספס יגיע בלי חולצה?
מצטער שהתגובה שלי לא כללה דחיפת לשון לתוך התחת שלך.1.80 ומה הקשר זה בשביל התמונות ואם אני רוצה אני אתאמן בלי חולצה למה אני שם על מישהו ? משקליים של מה ?
---------- התגובה התווספה ב 19:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:04 ----------
ולזה ששאל איפה הטרפזים תאמין לי שיש לא רואים אותם פשוט בתמונות זה לא שלך יש שאתה יכול לדבר אז פשוט סתום תפה ..
מצטער שהתגובה שלי לא כללה דחיפת לשון לתוך התחת שלך.
אני נותן ביקורת בונה, מה שאני רואה פה זה טרפזים קטנים מאוד, זה לא שאי אפשר לראות אותם בתמונה, כשאתה מפמפם בייספס אפשר לראות את הטרפזים וגם כשאתה רפוי, יש לך פיגור מטורף בהם אז כדאי שתעבוד על זה במקום להמשיך לשקר לעצמך.
בסדר מה נפלתם עליו?
כל פעם שבא אחד שלא התאמן בתוכנית כח / מפמפם יד קדמית / אחורית אתם יוצאים עליו
והכי מצחיק שגם אלה שאין להם חצי מסה ממה שיש לבחור עוד מזלזלים בו אחמ אחמ אליקו
לפותח האשכול:
מסה מרשימה לפי דעתי רק כמו שאמרו לך את זה (ולא ממש בעדינות) יש לך חוסר פרופורציה בגוף (בין הטרפזים לשאר פלג הגוף העליון, ואם אתה שואל את דעתי חסרת הניסיון אז יש לך גם חוסר פרופורציה בין פלג גוף עליון לתחתון)