הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה [תמונה]מסה 93 קילו

• פותח/ת השרשור nel
  • פורסם בתאריך

nel

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
mmlawqtzytyi.jpg
[/URL][/IMG]
emeqmwynzmyz.jpg
[/URL][/IMG]

jzdvdoo4ayt4.jpg
[/URL][/IMG]

21zwadzjmo0i.jpg
[/URL][/IMG]

יאללה תנו לי בתגובות 🙌

עוד להגעתה לרמה של להתאמן בלי חולצה...
אבל יפה מאוד בן כמה אתה?

---------- התגובה התווספה ב 14:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:52 ----------

תפרט משלקים גם בדרך

עוד להגעתה לרמה של להתאמן בלי חולצה...
אבל יפה מאוד בן כמה אתה?

---------- התגובה התווספה ב 14:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:52 ----------

תפרט משלקים גם בדרך

הא יענו אם אני סוס מותר לי להתאמן בלי חולצה ואם אני בדרך להיות סוס אסור לי?
איך זה עובד?

עכשיו שמתי לב שיש שם עוד מישהו בתמונה האחרונה שמסתובב בלי חולצה 🤡

זו איזושהיא דרישה של המכון, שמי שמפמפם בייספס יגיע בלי חולצה?

• פותח/ת השרשור
1.80 ומה הקשר זה בשביל התמונות ואם אני רוצה אני אתאמן בלי חולצה למה אני שם על מישהו ? משקליים של מה ?

---------- התגובה התווספה ב 19:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:04 ----------

ולזה ששאל איפה הטרפזים תאמין לי שיש לא רואים אותם פשוט בתמונות זה לא שלך יש שאתה יכול לדבר אז פשוט סתום תפה ..

1.80 ומה הקשר זה בשביל התמונות ואם אני רוצה אני אתאמן בלי חולצה למה אני שם על מישהו ? משקליים של מה ?

---------- התגובה התווספה ב 19:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:04 ----------

ולזה ששאל איפה הטרפזים תאמין לי שיש לא רואים אותם פשוט בתמונות זה לא שלך יש שאתה יכול לדבר אז פשוט סתום תפה ..

תרגיע. שואלים אותך שאלה, תענה יפה ובסבלנות. לא בא לך, אין לך מה לחפש כאן.

בחור מסיבי אבל על א.ש גבוה

מצטער שהתגובה שלי לא כללה דחיפת לשון לתוך התחת שלך.
אני נותן ביקורת בונה, מה שאני רואה פה זה טרפזים קטנים מאוד, זה לא שאי אפשר לראות אותם בתמונה, כשאתה מפמפם בייספס אפשר לראות את הטרפזים וגם כשאתה רפוי, יש לך פיגור מטורף בהם אז כדאי שתעבוד על זה במקום להמשיך לשקר לעצמך.

מצטער שהתגובה שלי לא כללה דחיפת לשון לתוך התחת שלך.
אני נותן ביקורת בונה, מה שאני רואה פה זה טרפזים קטנים מאוד, זה לא שאי אפשר לראות אותם בתמונה, כשאתה מפמפם בייספס אפשר לראות את הטרפזים וגם כשאתה רפוי, יש לך פיגור מטורף בהם אז כדאי שתעבוד על זה במקום להמשיך לשקר לעצמך.

אני דווקא חושב שהטרפזים שלו נראים בסדר כשהוא במצב רפוי.. כמובן שלא תזיק עוד עבודה עליהם..

חוץ מזה מסיבי ביותר!

כמה בנץ'? פרס? סקוואט ודדליפט?

בסדר מה נפלתם עליו?
כל פעם שבא אחד שלא התאמן בתוכנית כח / מפמפם יד קדמית / אחורית אתם יוצאים עליו
והכי מצחיק שגם אלה שאין להם חצי מסה ממה שיש לבחור עוד מזלזלים בו אחמ אחמ אליקו

לפותח האשכול:
מסה מרשימה לפי דעתי רק כמו שאמרו לך את זה (ולא ממש בעדינות) יש לך חוסר פרופורציה בגוף (בין הטרפזים לשאר פלג הגוף העליון, ואם אתה שואל את דעתי חסרת הניסיון אז יש לך גם חוסר פרופורציה בין פלג גוף עליון לתחתון)

בסדר מה נפלתם עליו?
כל פעם שבא אחד שלא התאמן בתוכנית כח / מפמפם יד קדמית / אחורית אתם יוצאים עליו
והכי מצחיק שגם אלה שאין להם חצי מסה ממה שיש לבחור עוד מזלזלים בו אחמ אחמ אליקו

לפותח האשכול:
מסה מרשימה לפי דעתי רק כמו שאמרו לך את זה (ולא ממש בעדינות) יש לך חוסר פרופורציה בגוף (בין הטרפזים לשאר פלג הגוף העליון, ואם אתה שואל את דעתי חסרת הניסיון אז יש לך גם חוסר פרופורציה בין פלג גוף עליון לתחתון)

מה נפלת עליהם?
כל פעם שהם מגיבים למישהו שעושה תמונות פוזה בצורה שלא מלקקת לו את התחת באים אנשים כמוך ויוצאים עליהם שהם לא מפרגנים.
והכי מצחיק שאלה שעושים את זה אין להם חצי מסה ממה שיש לאותם ילדים.

ולפותח האשכול, כמו שהבהירו להמון פה, הפורום הזה לא נועד, וזה לא המילים שלי עכשיו, שיאוננו לך על התמונות, יש פורום מלא ילדים קטנים בשביל זה.

ולהבא, אדם יכול להעביר ביקורת אם הוא רואה משהו לא נכון, לא צריך להיות מר אולימפיה כדי להעביר ביקורת.

לא מבין למה צריך לדרדר אשכולות לפסים שכאלו, אבל נניח.

לפותח הפוסט, מסה מכובדת בהחלט מבלי להיכנס לדקויות.
מה הכוונות שלך בגדול, להתחרות?

לא ידעתי שהתגובות שלי תלויות במסת השריר שלי, הייתם אומרים את זה והסינון היה נקבע כבר בהרשמה..
אביעד גם אתה לא גדול במיוחד אז אל תעביר עלי ביקורת, אני נותן לו ביקורת בונה לפי מה שאני רואה פה אני לא צריך ללקק לו ולפרגן כל הזמן, אני עדיין לא רואה טרפזים ואני אחזור בי אם הוא יתן פה מוסט מוסקיולר הגון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית