הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים במפשעה

מצב
השרשור נעול

vitali02

משתמש קבוע
1,188
21
נק' מוניטין:
861
1,188
21
היום עשיתי סקוואט אחרי שבוע של מנוחה שלא עשיתי כושר בכלל..
בקיצור במהלך הסקוואט התחילו כאבים במפשעה בצד ימין כאילו ברגל למעלה , הפסקתי את הסקוואט כי לא יכולתי להמשיך יותר.. עכשיו זה כואב כשאני הולך.
מה לעשות עם זה??
זה משהו רציני??
וזה יכול להיות בגלל שעמדתי רחב מידי בסקוואט?
תודה לעוזרים

שאלתי את אותה שאלה ואמרו לי שזה בגלל שהעמידה רחבה מדי או בגלל שהרגליים גלשו

כנראה שמתחת את השריר. אפשר לומר שזה מצב 'שכיח' למי שלא מתאמן תקופה ואז חוזר לסקוואט במשקל מלא.
הייתי צריך לעלות בהדרגתיות.

זה אמור לעבור תוך כמה ימים לבד. אם לא, פנה לרופא.

• פותח/ת השרשור
כנראה שמתחת את השריר. אפשר לומר שזה מצב 'שכיח' למי שלא מתאמן תקופה ואז חוזר לסקוואט במשקל מלא.

מוזר כי זה התחיל בסט השלישי שהיה רק90 ואז 100 מתוך 115 שתכננתי לעשות
בקיצור תודה לשניכם על התגובות המהירות
נראה מה יהיה..

מוזר כי זה התחיל בסט השלישי שהיה רק90 ואז 100 מתוך 115 שתכננתי לעשות
בקיצור תודה לשניכם על התגובות המהירות
נראה מה יהיה..
תנסה לנוח יום-יומיים, זאת אמורה להיות מתיחה לפי מה שאתה מתאר, אבל אם זה לא עובר הייתי מציע לפנות לרופא.

גם לי קרה את זה , וגם למשתמש פה "מר לטיסימוס" היה לנו אותה בעיה ,באזור המפשעה ומסביב. הוא אמר לי שכנראה עמדתי רחב מדי או שאני גולש. נתקלתי במתיחה כזאת פעמיים..לא הצלחתי לחזור בפעם השלישית לסקוואט
אני בקושי מצליח להתכופף בתנוחת סקוואט לכן אני במנוחה מסקוואט. תנסה לחזור בהדרגתיות רבה,אני מדבר מניסיון

זה יכול גם לנבוע מחוסר סימטריות בירידה לפי ALX. אני עדיין מנסה להתפטר מזה (סעמק).

"מתחת שריר" זו האבחנה הכי חסרת תועלת בעולם. ברכותיי, אתה יכול להיות פיזיותרפיסט.

אתה רומז שפיזיותרפיסטים הם חסרי תועלת? אבא שלי פיזיותרפיסט אני לא מבין למה אתה מכליל.

אתה צריך להבין שאנשים שבד"כ מתעסקים במדעים מדוייקים קשה להם לקבל מה שלא בנוי מנוסחאות מדוייקות.

אני לא בטוח שהוא(אלכס) מאמין במישהו מלבד עצמו ואולי ריפטו, סביר שהוא גם ינתח את עצמו בכל בעיה שתתעורר.

לא יכול להגיד שלא ציפתי שזה מה שתגיד.

בטח בשבילך לעשות משהו מטורף זה לנסות להוכיח את משפט אי השלמות של גדל, אהה?

אלכס מאמין רק בסקוואט ואלכוהול.

אצל רוסים זה בד"כ וודקה ו-לבן (המאכל לבן, אין אפשרות לשים דגש).

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית