הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון פרו הורמונים התנסות אישית

KALINA

משתמש משקיע
3,266
12
נק' מוניטין:
8,489
3,266
12
ספייס ב"ש
לא ידעתי היכן לפרסם את הפוסט,בסטרואידים ותרופות או בתוספים,נראה לי לפה זה מתאים בול.
אחרי כ 8 שבועות "נקיון " ומשקל התחלתי 90.5 על כ 16 א.ש. החלטתי לחסל 2 קופסאות שהיו זרוקות אצלי די הרבה זמן. השתמשתי לפי ההוראות היצרן 4 שבועות. סיימתי 93.5 על כ 12 א.ש (אצלכם זה 8 😉) שום שינויים דרסטיים בתזונה או אימונים לא בוצעו.-אימוני שיגרה באופ סיזן.
התרשמות שלי - זה עובד.
מה שנשאר- זה בדיקות דם חוזרות -הבדיקות דם 8 שבועות אחרי הסייקל היו תקינון לחלוטין.

ואני לא מוכר את זה,היה לי את המוצרים שקניתי אותם מאוד ביוקר,באינטרנט ראיתי אותם פי 3 יותר זול ממה ששילמתי

קבצים מצורפים

• imag0050xl.png
    imag0050xl.png
    KB 26.9 · צפיות: 343
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה עובד ? מה קרה אחרי השימוש שאתה אומר עובד?
אנא פרט הסבר ונמק 😃

סיימתי עם תוספת שריר וכח שמתקרבת לתוצאה של סייקל,כאשר בתקופה "הנקיה" הייתה רק ירידה בשריר וכח.
מה עוד? שאל שאלה שפיציפיד ואני יענה 📢

לעלות 3 ק"ג שריר בחודש ?!?! נשמע לי לא הגיוני בכלל..... ועוד לרדת באחוזי שומן ....
מה שמות החומרים שהשתמשת?

• פותח/ת השרשור
לעלות 3 ק"ג שריר בחודש ?!?! נשמע לי לא הגיוני בכלל..... ועוד לרדת באחוזי שומן ....
מה שמות החומרים שהשתמשת?

אל תלחץ,לך זה לא יקרה.אתה מוציא ממשוואה פאקטור של אימונים ותזונה שלי ,אני ייתן לך דוגמה,אתמול עשינו עם תומר שוקרון אימון קוואדס (רק סקווטים נשימתיים)
140*20
130*20
120*20
110*20
100*20
90*20
80*20
70*20
60*20
טוטל משהו כמו 16 טון באימון. מה אתה אומר ?

זה אומר שאתה מזריק אולי.... 😃 ... בעצם בטוח

השאלה שלי מה יכולים לעזור למתאמן הרגיל . \ הממוצע הפרו הורמונים...?

• פותח/ת השרשור

אני משתמש בד"כ,אבל שוט אחרון היה ליפני 12 שבועות.עוד חודש ואני יכול לעבור דראג טסטים אולימפיים. 🤩

גיבור, אנטון יושב עכשיו מול המקלדת ומשתין מצחוק שאתה אוכל את השטויות האלה. האמת, הטרלת השבוע! סחתיין אנטון. 🚬🤪🚬

• פותח/ת השרשור
גיבור, אנטון יושב עכשיו מול המקלדת ומשתין מצחוק שאתה אוכל את השטויות האלה. האמת, הטרלת השבוע! סחתיין אנטון. 🚬🤪🚬

באימשך,חובות לראק? אנימוכן לפרסם בדיקות דם עדכניון וסרטונים של האימונים.מה פה שטויות?

לא אוכל כלום... אני זורם עם הבן אדם בראש שלו ... נראה לאן רוצה לקחת את זה 😃

• פותח/ת השרשור
אבל במה זה יכול לעזור למתאמן הרגיל ??
כאילו אם ניקח נראה שיפור במסת שריר ?

אני אישית טוען שיש שלב כל ה"משפרי ביצועים" מהצד האפל. עד אז מתקדמים טבעי ועם תוספים . השלב הזה מגיע כאשר את עובד בתרגילי ליבה בערך 200% ממשקל עצמי.
אם תתחיל להשתמש ליפני ,לא תראה תוצאות מפוארות כמו שהיית רואה בשיטה שאני ציינתי.

---------- התגובה התווספה ב 13:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:26 ----------

אז לא הבנתי, זה אמיתי או הטרלה?

אמיתי לגמרי,מי שרוצה להבין את הגרעין הרציונלי ,יבין אותו. ליצנים ינסו להטריל,אבל רק EMZ יצליח.

כל מי שחושב שאני מטריל,מה בעצם הטענות שלכם? שאני לא נקי? שאני לא השתמשתי? שאני מה?

אני אישית טוען שיש שלב כל ה"משפרי ביצועים" מהצד האפל. עד אז מתקדמים טבעי ועם תוספים . השלב הזה מגיע כאשר את עובד בתרגילי ליבה בערך 200% ממשקל עצמי.
אם תתחיל להשתמש ליפני ,לא תראה תוצאות מפוארות כמו שהיית רואה בשיטה שאני ציינתי.

---------- התגובה התווספה ב 13:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:26 ----------

אמיתי לגמרי,מי שרוצה להבין את הגרעין הרציונלי ,יבין אותו. ליצנים ינסו להטריל,אבל רק EMZ יצליח.

כל מי שחושב שאני מטריל,מה בעצם הטענות שלכם? שאני לא נקי? שאני לא השתמשתי? שאני מה?

אז בישביל להישתמש בחומרים עדיף לי במיקרה שאני שוקל 70 קילו.. אני צריך להגיע ל140 קילו סקוואט ו140 קילו דד ליפט בישביל להתחיל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית