הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון פרו הורמונים התנסות אישית

KALINA

משתמש משקיע
3,266
12
נק' מוניטין:
8,489
3,266
12
ספייס ב"ש
לא ידעתי היכן לפרסם את הפוסט,בסטרואידים ותרופות או בתוספים,נראה לי לפה זה מתאים בול.
אחרי כ 8 שבועות "נקיון " ומשקל התחלתי 90.5 על כ 16 א.ש. החלטתי לחסל 2 קופסאות שהיו זרוקות אצלי די הרבה זמן. השתמשתי לפי ההוראות היצרן 4 שבועות. סיימתי 93.5 על כ 12 א.ש (אצלכם זה 8 😉) שום שינויים דרסטיים בתזונה או אימונים לא בוצעו.-אימוני שיגרה באופ סיזן.
התרשמות שלי - זה עובד.
מה שנשאר- זה בדיקות דם חוזרות -הבדיקות דם 8 שבועות אחרי הסייקל היו תקינון לחלוטין.

ואני לא מוכר את זה,היה לי את המוצרים שקניתי אותם מאוד ביוקר,באינטרנט ראיתי אותם פי 3 יותר זול ממה ששילמתי

קבצים מצורפים

• imag0050xl.png
    imag0050xl.png
    KB 26.9 · צפיות: 343
נערך לאחרונה:
אני אישית טוען שיש שלב כל ה"משפרי ביצועים" מהצד האפל. עד אז מתקדמים טבעי ועם תוספים . השלב הזה מגיע כאשר את עובד בתרגילי ליבה בערך 200% ממשקל עצמי.
אם תתחיל להשתמש ליפני ,לא תראה תוצאות מפוארות כמו שהיית רואה בשיטה שאני ציינתי.

---------- התגובה התווספה ב 13:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:26 ----------

אמיתי לגמרי,מי שרוצה להבין את הגרעין הרציונלי ,יבין אותו. ליצנים ינסו להטריל,אבל רק EMZ יצליח.

כל מי שחושב שאני מטריל,מה בעצם הטענות שלכם? שאני לא נקי? שאני לא השתמשתי? שאני מה?

אני לא טוען שאתה לא נקי (שכאתה לא נקי, אתה לא מתבייש בזה, ועל כך הערכתי). למיטב ידיעתי, תוספי הפרו-הורמונים בששוק הם די ליצנות ודרך טובה להוציא כסף ממתאמנים שמחפשים קיצורי דרך, אתה בעצמך אמרת שזה היה זרוק אצלך הרבה זמן. מה שאני טוען הוא שיש לך אחלה חוש הומור.... 🤡

• פותח/ת השרשור
אני לא טוען שאתה לא נקי (שכאתה לא נקי, אתה לא מתבייש בזה, ועל כך הערכתי). למיטב ידיעתי, תוספי הפרו-הורמונים בששוק הם די ליצנות ודרך טובה להוציא כסף ממתאמנים שמחפשים קיצורי דרך, אתה בעצמך אמרת שזה היה זרוק אצלך הרבה זמן. מה שאני טוען הוא שיש לך אחלה חוש הומור.... 🤡

אני חושב אכן שזה פחות פרודוקטיבי מסייקל טוב,אניחושב שזה לא מתאים למתחילים-הם לא ינצלו את זה עם מקסימום תועלת. היה זרוק הרבה זמן כי אף אחד לא רצה לקנות את זה ובן אדם שביקש לקנות את זה עבורו נעלם כשזה הגיע. אני מתחיל להתכונן רק בתחילת פברואר,עד אז בתכנון היה להתנקות ולהסדיר בדיקות דם. כל העסק עלה לי משהו כמו 140$,אם הייתי מזמין לבד,הייתי מסתדר ב 60$.
אני טוען שלחברים ממועדון 5 פלטות זה אחלה אלטרנטיבה למיץ גיבורים.

---------- התגובה התווספה ב 13:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:42 ----------

אז בישביל להישתמש בחומרים עדיף לי במיקרה שאני שוקל 70 קילו.. אני צריך להגיע ל140 קילו סקוואט ו140 קילו דד ליפט בישביל להתחיל?

אם אתה שועל אותי- לדחות את השימוש עד כמה שניתן. אני מדבר על מתאמנים שהם נחושים בדעתם "לעבור צד" ולא יודעים ממה להתחיל.
70 קילו נראה לי מאוד רחוק מיצוי הפוטנציאל הטבעי של מתאמן ממוצע,היית אומר לי בסביבות 90-היה נשמע לי יותר הגיוני

---------- התגובה התווספה ב 13:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:45 ----------

קיבלת כוכב כסף על המחמאה 😃

לא מקובל עלי. תתחיל לעבוד.

אל תלחץ,לך זה לא יקרה.אתה מוציא ממשוואה פאקטור של אימונים ותזונה שלי ,אני ייתן לך דוגמה,אתמול עשינו עם תומר שוקרון אימון קוואדס (רק סקווטים נשימתיים)
140*20
130*20
120*20
110*20
100*20
90*20
80*20
70*20
60*20
טוטל משהו כמו 16 טון באימון. מה אתה אומר ?

אני אומר,אם ככה אז פשוט תרים 16 טון לRM1 יא מצחיקול.

---------- התגובה התווספה ב 15:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:41 ----------

אני חושב אכן שזה פחות פרודוקטיבי מסייקל טוב,אניחושב שזה לא מתאים למתחילים-הם לא ינצלו את זה עם מקסימום תועלת. היה זרוק הרבה זמן כי אף אחד לא רצה לקנות את זה ובן אדם שביקש לקנות את זה עבורו נעלם כשזה הגיע. אני מתחיל להתכונן רק בתחילת פברואר,עד אז בתכנון היה להתנקות ולהסדיר בדיקות דם. כל העסק עלה לי משהו כמו 140$,אם הייתי מזמין לבד,הייתי מסתדר ב 60$.
אני טוען שלחברים ממועדון 5 פלטות זה אחלה אלטרנטיבה למיץ גיבורים.

אני לא מבין 5 פלטות כל צד?

פלטה = ?

נערך לאחרונה:
פלטה=20K
חמש פלטות=260K TOTAL

נגיד שפלטה שווה 20 ולא 25, לא יודע איפה זה רשום.
איך קבעת שמדובר בטוטאל של 260 לפי איזה חישוב?

1. אם מדובר בשני צדדים:
10 פלטות * 20 קילו + 20 קילו מוט = 220 קילו.

2. אם מדובר בצד אחד:
5 פלטות * 20 + 20 מוט = 120 קילו.
איפה הגעת ל260? החשבת את משקל הגוף,מה?

סביר שמדובר בשני צדדים עקב החילוק האי זוגי אך זה לא מחייב אם מדובר במשקל כולל.

אם כן, זה יהיה חוב מצויין לראק 220 סקוואט ל1RM.

• פותח/ת השרשור

---------- התגובה התווספה ב 15:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:41 ----------

פלטה = ?

אתה מבין מה אתה מציע מול מה? אתה מוזמן לעבור את החוויה ביחד איתי,אני ילווה אותך לצד האפל וחזרה (אם תרצה לחזור). אימון כזה זה לא נושא לצחוקים,לא הרבה פה יכולים לשרוד אותו וכודם כל מבחינה מנטלית.

---------- התגובה התווספה ב 16:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:03 ----------

פלטה = ?

פלטה=20K
חמש פלטות=260K TOTAL
220

---------- התגובה התווספה ב 16:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:04 ----------

1. אם מדובר בשני צדדים:

2. אם מדובר בצד אחד:

אני פרסמתי 250 ,תמשיך לשון על האף

אנטון כמה מ"ג טסט' אתה משתמש בדרך כלל כשאתה בסייקל?..
מעניין פשוט לדעתעל איזה מינון אתה עומד שהרגשת את התוספים האלה?

1. אם מדובר בשני צדדים:

2. אם מדובר בצד אחד:

טעות קטנה בחישוב 😣

• פותח/ת השרשור
הבנתי.. אז אחרי השימוש בפרו הורמונים יש צורך בניקוי כלשהו ?.

לפי הפתק ששלח המוכר בחנות -כן צריך,יום ראשון אני יעשה בדיקות דם ונראה מה רמת הפגיע הנראת לעין (אם בכלל).
אבל עליך רק פארמה מקורית עובדת,למה אתה מציף אשכול?

לפי הפתק ששלח המוכר בחנות -כן צריך,יום ראשון אני יעשה בדיקות דם ונראה מה רמת הפגיע הנראת לעין (אם בכלל).
אבל עליך רק פארמה מקורית עובדת,למה אתה מציף אשכול?
חה חה.. חיכתי לאיזה עקיצה 🤩 נשמעת נחמד מידי לכמה דקות 😆

• פותח/ת השרשור
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=319743&postcount=9

=אתה לא מצליח לעלות יותר מ700 גרם שריר בחודש עם סייקל.

http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=354588&postcount=3

=כמעט תוצאה של סייקל:פרו הורמון פועל פחות טוב מסייקל.

http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=354591&postcount=5

עלית עם פרו הורמון 3 קילו שריר בחודש.

אתה שקרן או שיש פה קאצ'?
אני יענה לך ,אבל ליפני זה אני רק מתעניין אם אתה נכנס בי חזיתית? 😣
אז ככה :
1. 3 קילו של שריר זה בטוח לא,אבל 3 קילו זה 3 קילו. בהנחה שאי אפשר לעלות יותר מ 400 גר בשבוע(ככה אנחנו מאמינים) -עליתי משהו כמו קילו וחצי שריר וקילו וחצי זבל.
2.בהנחה שבקופסאות היה מה שכתוב עליהם-פרו הורמון וטסט בוסטר,התוצאה מבחינתי מאוד קרובה לתוצאות של סייקל עם יתרון מובהק של חיסכון ותוצאות לא ברורות לגבי נזק בריאותי.
3.אני לא כזה שקרן,אבל אני טיפה מגזים. ירשם לזכותי שעד עכשיו סיפקתי חובות לראק
4.הקאצ' אני חושב שכן קיים- השנה אני סוגר 10 שנות אימונים ותזונה שיטתית.לי ברור שמבחינה ביולוגית החילוף חומרים שלי השתנה יחסית למתחילים -אם זה תגובה לאימוני התנגדות והתאוששות ואם זה כמות האנזימי איכול שאני מייצר וכ"ד.
נ.ב. אם ישך שאלה שפיציפיד,אני ירחיב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית