דיון פרו הורמונים התנסות אישית

KALINA

משתמש משקיע
3,266
12
נק' מוניטין:
8,489
3,266
12
ספייס ב"ש
לא ידעתי היכן לפרסם את הפוסט,בסטרואידים ותרופות או בתוספים,נראה לי לפה זה מתאים בול.
אחרי כ 8 שבועות "נקיון " ומשקל התחלתי 90.5 על כ 16 א.ש. החלטתי לחסל 2 קופסאות שהיו זרוקות אצלי די הרבה זמן. השתמשתי לפי ההוראות היצרן 4 שבועות. סיימתי 93.5 על כ 12 א.ש (אצלכם זה 8 😉) שום שינויים דרסטיים בתזונה או אימונים לא בוצעו.-אימוני שיגרה באופ סיזן.
התרשמות שלי - זה עובד.
מה שנשאר- זה בדיקות דם חוזרות -הבדיקות דם 8 שבועות אחרי הסייקל היו תקינון לחלוטין.

ואני לא מוכר את זה,היה לי את המוצרים שקניתי אותם מאוד ביוקר,באינטרנט ראיתי אותם פי 3 יותר זול ממה ששילמתי

קבצים מצורפים

• imag0050xl.png
    imag0050xl.png
    KB 26.9 · צפיות: 343
נערך לאחרונה:
הטענה היא שיכול להיות שאתה מנסה לקדם את המוצרים של החברה, לא למכור אותם בעצמך.
אבל אני אישית דיי בטוח שזו לא הסיבה ואתה לא צריך להוכיח לי אחרת.

• פותח/ת השרשור
פרנויה בהתגלמותה המעפנה ביותר. פרו הורמונים אסורים למכירה פה,מה ואיך? אתה רואה פילים ורודים שאני לא רואה?

בושה וחרפה לשם. אני תובע אותם על זכויות יותרים. וEMZ יש רק 1. לא 13. זה בטוח.

זה שעלית במשקל 3 ק"ג לא אומר שזה שריר. זה יכול להיות 50% מים, 30% שומן, 20% שריר וזה גם יכול להיות 80% מים, 15% שומן ו 5% שריר, משמע 150 גרם שריר בחודש שברמות שלך זה יותר הגיוני. מה גם ש-12 שבועות בלי מזרק זה לא מספיק זמן "להתנקות", כמובן בהתאם לדברים שהכנסת לפני כן, אבל עדיין הרמות טסט שלך יכולות להיות מעל הנורמה.

• פותח/ת השרשור
זה שעלית במשקל 3 ק"ג לא אומר שזה שריר. זה יכול להיות 50% מים, 30% שומן, 20% שריר וזה גם יכול להיות 80% מים, 15% שומן ו 5% שריר, משמע 150 גרם שריר בחודש שברמות שלך זה יותר הגיוני. מה גם ש-12 שבועות בלי מזרק זה לא מספיק זמן "להתנקות", כמובן בהתאם לדברים שהכנסת לפני כן, אבל עדיין הרמות טסט שלך יכולות להיות מעל הנורמה.

נוטה להסכים לגבי אפשרויות להתפלגות.אמרתי שאני מאמין שה חצי -חצי. מה שמחזק את האמונה שלי- זה עליה בכח משהו כמו 10%.
אם במאי אי יוצא יותר כבד מ 88- אז הייתה לי שנה מוצלחת.
לגבי 12 שבועות בלי מזרק,זה מספיק,אחי,כבר בשבוע הרביעית מתחיל ירידה בכח ובמאסה ובטונוס,יורד החשק ומסתדרת השינה.תאמין לי שאני יודע להבדיל מתי אני "עם" ומתי אני "בלי".סייקל תחזוקתי האחרון שלי היה 500 מג של סוסט סולו,סיימתי אותו עם 95 קילו ,תוך חודשיים הדרדרתי ל 90.5.

אבל חוץ מה עניין של התפלגויות,מה אתה חושב על הנושא?

נוטה להסכים לגבי אפשרויות להתפלגות.אמרתי שאני מאמין שה חצי -חצי. מה שמחזק את האמונה שלי- זה עליה בכח משהו כמו 10%.
אם במאי אי יוצא יותר כבד מ 88- אז הייתה לי שנה מוצלחת.
לגבי 12 שבועות בלי מזרק,זה מספיק,אחי,כבר בשבוע הרביעית מתחיל ירידה בכח ובמאסה ובטונוס,יורד החשק ומסתדרת השינה.תאמין לי שאני יודע להבדיל מתי אני "עם" ומתי אני "בלי".סייקל תחזוקתי האחרון שלי היה 500 מג של סוסט סולו,סיימתי אותו עם 95 קילו ,תוך חודשיים הדרדרתי ל 90.5.

אבל חוץ מה עניין של התפלגויות,מה אתה חושב על הנושא?

אני בדיוק בשבוע ה-4 בניקוי... וזה באמת מה שקרה לי השבוע..במיוחד הקטע של השינה אני נרדם כמו כלב לא מסגול להחזיק את עצמי.

• פותח/ת השרשור
אני בדיוק בשבוע ה-4 בניקוי... וזה באמת מה שקרה לי השבוע..במיוחד הקטע של השינה אני נרדם כמו כלב לא מסגול להחזיק את עצמי.

יש בינינו עוד הרבה משותף - ידיים,רגליים...לא בגודל,אבל בכמות...

זה מצביע על זה שאתה לא מתאושש טוב ועל חוסר איזון הורמונלי. לך תעשה בדיקות דם.
יש בינינו עוד הרבה משותף - ידיים,רגליים...לא בגודל,אבל בכמות...

תתפלא אבל אני דיי נוטה להסכים איתך בפוסט הזה. אבל משה צודק אחי אין דרך לדעת מה ההתפלגות של העליה. כוח זה אולי אינדיקציה אבל זה בהחלט לא מכריע. אבל אם אתה 12 שבועות נקי והכנסת פרו הורמונים. זהמספק בוסט מספיק כדי להעלות את ה 3 קילו האלה לדעתי זה הרוב מים קצת שומן וקצת שריר.

• פותח/ת השרשור
זה מצביע על זה שאתה לא מתאושש טוב ועל חוסר איזון הורמונלי. לך תעשה בדיקות דם.

תתפלא אבל אני דיי נוטה להסכים איתך בפוסט הזה. אבל משה צודק אחי אין דרך לדעת מה ההתפלגות של העליה. כוח זה אולי אינדיקציה אבל זה בהחלט לא מכריע. אבל אם אתה 12 שבועות נקי והכנסת פרו הורמונים. זהמספק בוסט מספיק כדי להעלות את ה 3 קילו האלה לדעתי זה הרוב מים קצת שומן וקצת שריר.

אני הסתייגתי כמה פעמים-אמרתי ש"אני חושב" וש"נראה ש.."
נו באמת,אני לא יכול לדעת מתי אני מפוצץ בנוזלים ומתי לא????:nono:

הקפצה.
3 שבועות אחרי סיום שימוש נשאר 91.9 משקל בוקר....
שאלה קטנה.

על 92 קילו בעוף סיזן (כמו שמישהו פה אמר פעם חחח). איך אתה מצליח לעלות על במה עם 88 קילו? משהו פה לא מסתדר לי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית