דיון פרו הורמונים התנסות אישית

KALINA

משתמש משקיע
3,266
12
נק' מוניטין:
8,489
3,266
12
ספייס ב"ש
לא ידעתי היכן לפרסם את הפוסט,בסטרואידים ותרופות או בתוספים,נראה לי לפה זה מתאים בול.
אחרי כ 8 שבועות "נקיון " ומשקל התחלתי 90.5 על כ 16 א.ש. החלטתי לחסל 2 קופסאות שהיו זרוקות אצלי די הרבה זמן. השתמשתי לפי ההוראות היצרן 4 שבועות. סיימתי 93.5 על כ 12 א.ש (אצלכם זה 8 😉) שום שינויים דרסטיים בתזונה או אימונים לא בוצעו.-אימוני שיגרה באופ סיזן.
התרשמות שלי - זה עובד.
מה שנשאר- זה בדיקות דם חוזרות -הבדיקות דם 8 שבועות אחרי הסייקל היו תקינון לחלוטין.

ואני לא מוכר את זה,היה לי את המוצרים שקניתי אותם מאוד ביוקר,באינטרנט ראיתי אותם פי 3 יותר זול ממה ששילמתי

קבצים מצורפים

• imag0050xl.png
    imag0050xl.png
    KB 26.9 · צפיות: 343
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ותשובה רצינית אפשר

קודם גל מבלי לפגוע באחרים -אני ממש לא רואה טעם ב להיום באוף סיזן 124 קילו של לא יודע מה,אחרי זה להפסיק לאכול לחצי שנה ולצאת כמוני 88. לי התהליך מאוד ברור לאחר 9 חיטובים תחרותיים,לכן מעניין לי את התחת מיספרי איגו על המוזניים,אני די שפי לגבי זה. לוקח לי בין 8 ל 10 שבועות להתכונן כמו שצריך. בתחרויות הראשונות אני הייתי יורד 16 קילו (כולל נוזלים) וזה לא כיף בכלל- זה תקלה. תחרות אחרונה התחלתי הכנות 88(לא כולל מאסה ) ויצאתי מוכן 99% 87ק"ג

דבר נוסף לגבי התקופה העכשיוית. אני כרגע לא במצב של הכנות,עוד לא התחלתי מאסה ו92 קילו באיכות הנוכית בלי מיץ גיבורים זה מעל המצופה.

קודם גל מבלי לפגוע באחרים -אני ממש לא רואה טעם ב להיום באוף סיזן 124 קילו של לא יודע מה,אחרי זה להפסיק לאכול לחצי שנה ולצאת כמוני 88. לי התהליך מאוד ברור לאחר 9 חיטובים תחרותיים,לכן מעניין לי את התחת מיספרי איגו על המוזניים,אני די שפי לגבי זה. לוקח לי בין 8 ל 10 שבועות להתכונן כמו שצריך. בתחרויות הראשונות אני הייתי יורד 16 קילו (כולל נוזלים) וזה לא כיף בכלל- זה תקלה. תחרות אחרונה התחלתי הכנות 88(לא כולל מאסה ) ויצאתי מוכן 99% 87ק"ג

דבר נוסף לגבי התקופה העכשיוית. אני כרגע לא במצב של הכנות,עוד לא התחלתי מאסה ו92 קילו באיכות הנוכית בלי מיץ גיבורים זה מעל המצופה.
אני מסכים איתך לחלוטין. אני גם חושב שהדרך הנכונה זה לשמור על שייפ טוב באוף סיזן ולא להתנפח כמו בלון ואז בהכנה כל האוויר יוצא וגם ככה זה נראה על הבמה.השאלה היא אם אתה לא חושב שאתה שומר על שייפ יותר מידי טוב לאוף סיזן ומפסיד טיפה שריר שיכול לעזור לך על הבמה

• פותח/ת השרשור
אני מסכים איתך לחלוטין. אני גם חושב שהדרך הנכונה זה לשמור על שייפ טוב באוף סיזן ולא להתנפח כמו בלון ואז בהכנה כל האוויר יוצא וגם ככה זה נראה על הבמה.השאלה היא אם אתה לא חושב שאתה שומר על שייפ יותר מידי טוב לאוף סיזן ומפסיד טיפה שריר שיכול לעזור לך על הבמה

אם הבנתי את השאלה נכון אז להלן התשובות:
1. בפאן המקצועי - אנחנו מאמינים בשיפור שנובע מחיטוב לחיטוב ולא מאוף סיזן ארוך.
2. בפאן האישי - אני נרקסיסט חולה צומי ולא יכול להרשות לעצמי להיות ולהראות חרה.
3. בפאן הפילוסופי -אני די הכרתי את גופי ב 10 שנות חדר כושר ואני די בטוח לאני נמצא מאוד קרוב לגבול היכולת שלי ברמות שימוש שאני מוכן להרשות לעצמי מבחינה בריאותית. אני חושב שהכי טוב שלי שנראה אי פעם זה יהיה בסביבות 95-98 תחרותי בעוד 4-5 שנים.

אם הבנתי את השאלה נכון אז להלן התשובות:
1. בפאן המקצועי - אנחנו מאמינים בשיפור שנובע מחיטוב לחיטוב ולא מאוף סיזן ארוך.
2. בפאן האישי - אני נרקסיסט חולה צומי ולא יכול להרשות לעצמי להיות ולהראות חרה.
3. בפאן הפילוסופי -אני די הכרתי את גופי ב 10 שנות חדר כושר ואני די בטוח לאני נמצא מאוד קרוב לגבול היכולת שלי ברמות שימוש שאני מוכן להרשות לעצמי מבחינה בריאותית. אני חושב שהכי טוב שלי שנראה אי פעם זה יהיה בסביבות 95-98 תחרותי בעוד 4-5 שנים.

אז אני מניח שבשיא של האוף סיזן שלך אתה מסתובב על 100 +-
סבבה אחי אני מבין ומסכים עם הגישה הזאת

• פותח/ת השרשור
אז אני מניח שבשיא של האוף סיזן שלך אתה מסתובב על 100 +-
סבבה אחי אני מבין ומסכים עם הגישה הזאת

שאני צובר במכוון זה בין 98 ל 102. אבל כבר ב 102 אני לא יכול לשרוך שרוכים או לנגב את התחת,אז אני לא לא אוהב את התקופות האלא.

שאני צובר במכוון זה בין 98 ל 102. אבל כבר ב 102 אני לא יכול לשרוך שרוכים או לנגב את התחת,אז אני לא לא אוהב את התקופות האלא.
חחח צריך לעשות עליך סרט הבודיבילדר שסובל מאנורקסיה

• פותח/ת השרשור
חחח צריך לעשות עליך סרט הבודיבילדר שסובל מאנורקסיה

אם לא ידעת-אז רוב הבילדרים וכל הWANNABE סובלים מהפרעה נפשית שמומיעה ב OSD ( קטלוג של הפרעות נפשיות) בשם BDD (בודי דיסמורפיק דיסורדר) וזה מופיע בפרק של הפרעות אכילה בסמוך לאנורקסיה ובולמיה.;a2gasg

אם לא ידעת-אז רוב הבילדרים וכל הWANNABE סובלים מהפרעה נפשית שמומיעה ב OSD ( קטלוג של הפרעות נפשיות) בשם BDD (בודי דיסמורפיק דיסורדר) וזה מופיע בפרק של הפרעות אכילה בסמוך לאנורקסיה ובולמיה.;a2gasg
זה נכון. אבל ההפרעה הזאת היא שהם תמיד חושבים שהם לא גדולים מספיק. ההפרעה שלך היא שאתה לא רוצה לגדול עוד...

זה נכון. אבל ההפרעה הזאת היא שהם תמיד חושבים שהם לא גדולים מספיק. ההפרעה שלך היא שאתה לא רוצה לגדול עוד...

• פותח/ת השרשור

אתה מפספס נקודה הכי חשובה- מדןבר בהפרעה נפשית שהיא מסוג הפרעות אכילה. כל השאר רק תפאורה.

תמשיך לחיות בהכחשה .אתה צריך טיפול. 🤡
אני חושב שלא הבנת. זאת הייתה אמירה מפוכחת לגמריי. פירוש, זאת לא ההפרעה הנפשית היחידה בתחום יש עוד הרבה יותר גרועות ממנה זאת עוד המתונה יותר

אולי נלך לטיפול אני ואתה נשיג מחיר מוזל אצל הפסיכיאטר 😛

• פותח/ת השרשור
אני חושב שלא הבנת. זאת הייתה אמירה מפוכחת לגמריי. פירוש, זאת לא ההפרעה הנפשית היחידה בתחום יש עוד הרבה יותר גרועות ממנה זאת עוד המתונה יותר

אולי נלך לטיפול אני ואתה נשיג מחיר מוזל אצל הפסיכיאטר 😛

:🙁:🙁:🙁:🙁:🙁:🙁

אתה מפספס נקודה הכי חשובה- מדןבר בהפרעה נפשית שהיא מסוג הפרעות אכילה. כל השאר רק תפאורה.
האמת שלא, מדובר בהפרעה נפשית של body dysmorphic disorder, וכל השאר תפאורה (כולל הפרעות אכילה). ככה לפחות המחקר הפסיכולוגי הקליני מציג את זה.

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית