הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
הגיע הזמן לדעתי לקחת קריאטין, רק שאף פעם לא התעסקתי עם זה ואני גם לא יודע ממש מאיפה להתחיל לקרוא
איזה קריאטין אני אמור לקחת? יש כל מני סוגים.. מה ישפיע הכי טוב, כלומר איזו חברה הכי אמינה, איך דיימטייז? וכדאי להזמין ממאסל האוס, למה לא יצא לי להזמין משהו אי פעם 😣

• פותח/ת השרשור
ISS Research Complete Creatine Power 1000gr
מה אתם אומרים על התוסף הזה?
זה מה שאתה משתמש בו אלכס אם אני לא טועה

נערך לאחרונה:
עוד אשכול ונושא טחון.

כדאי להתחיל להריץ חיפוש בפורום לפני נושאים שגרתיים.

כל הקטע של התקן CREAPURE זאת חארטה אחת גדולה, היו לי קריאטינים עם תקן כזה והיה לי את הקריאטין של דיימטייז ובכולם הרגשתי אותו עובד מעולה, קריאטין זה קריאטין וגם הדיימטייז עושה עבודה מעולה.

כל הקריאטין אותו דבר, זה כמו לקנות קמח זה לא משנה החברה
תמצא מה שזול לך וחברה שאתה סומך עליה

• פותח/ת השרשור
הבנתי, ISS חברה מוכרת שאפשר לסמוך עלייה, אלכס אמר שהיא סבבה והיא גם הכי משתלמת (200 שקל לקילו)
יש לי עוד כמה שאלות - מה כל הקטע עם העמסות, אני באמת צריך ללכת לפי זה? והאם הכוח שאני מקבל מהקריאטין הוא תמידי או שברגע שאני אפסיד לשתות את זה אני ארד במשקלי עבודה שלי?(לא שזה נשמע לי הגיוני אבל ככה שמעתי פעם)
תודה לכולם.

נערך לאחרונה:
הבנתי, ISS חברה מוכרת שאפשר לסמוך עלייה, אלכס אמר שהיא סבבה והיא גם הכי משתלמת (200 שקל לקילו)
יש לי עוד כמה שאלות - מה כל הקטע עם העמסות, אני באמת צריך ללכת לפי זה? והאם הכוח שאני מקבל מהקריאטין הוא תמידי או שברגע שאני אפסיד לשתות את זה אני ארד במשקלי עבודה שלי?(לא שזה נשמע לי הגיוני אבל ככה שמעתי פעם)
תודה לכולם.

אין ממש חשיבות להעמסות, הקריאטין מתחיל להשפיע ברגע שמאגרי הקריאטין בשריר מגיעים לרווייה. בהעמסה זה פשוט קורה מהר יותר. אם אתה לא רוצה להעמיס אז תיקח 5 גרם ליום ותתחיל להרגיש באפקט תוך כמה שבועות.

הקריאטין משפיע על נפח העבודה שכנראה יקטן אם תפסיק להשתמש, זה גם יכול לפגוע במשקלי שיא.

• פותח/ת השרשור
אין ממש חשיבות להעמסות, הקריאטין מתחיל להשפיע ברגע שמאגרי הקריאטין בשריר מגיעים לרווייה. בהעמסה זה פשוט קורה מהר יותר. אם אתה לא רוצה להעמיס אז תיקח 5 גרם ליום ותתחיל להרגיש באפקט תוך כמה שבועות.

הקריאטין משפיע על נפח העבודה שכנראה יקטן אם תפסיק להשתמש, זה גם יכול לפגוע במשקלי שיא.
אם בסופו של דבר התוצאות זהות רק שבהעמסה התהליך קורה מהר יותר, אז לא עדיף להעמיס? הרי אין ממש רווח בהכנסה יום יומית של הקריאטין.
בכל מקרה, יהיה בסדר אם אני אעמיס ב5 הימים הראשונים 20 גרם בכל יום ואז אעבור להכנסה יום יומית של 5 גרם?
והקטע של הקלין האוט הכרחי? ואם כן, כל כמה זמן לבצע אותו.. כי סה"כ אני לא רוצה להגיע למצב שאני אתחזק, להפסיק את השימוש ותוך חודש לחזור למשקלים הישנים שלי.

ותקן אותי אם אני טועה: אתה בעצם מתקדם במשקלי השיא שלך, אבל כשתפסיק להשתמש אומנם משקלי השיא שלך ירדו, אבל עדיין יהיו חזקים יותר מאלו של לפני השימוש?

תודה רבה.

• פותח/ת השרשור
אם בסופו של דבר התוצאות זהות רק שבהעמסה התהליך קורה מהר יותר, אז לא עדיף להעמיס? הרי אין ממש רווח בהכנסה יום יומית של הקריאטין.
בכל מקרה, יהיה בסדר אם אני אעמיס ב5 הימים הראשונים 20 גרם בכל יום ואז אעבור להכנסה יום יומית של 5 גרם?
והקטע של הקלין האוט הכרחי? ואם כן, כל כמה זמן לבצע אותו.. כי סה"כ אני לא רוצה להגיע למצב שאני אתחזק, להפסיק את השימוש ותוך חודש לחזור למשקלים הישנים שלי.

ותקן אותי אם אני טועה: אתה בעצם מתקדם במשקלי השיא שלך, אבל כשתפסיק להשתמש אומנם משקלי השיא שלך ירדו, אבל עדיין יהיו חזקים יותר מאלו של לפני השימוש?

תודה רבה.

באמת אין הבדל ולכן אם אתה רוצה אתה יכול להעמיס 5 ימים 20 גרם כל יום שמחולקים ל4 מנות יומיות של 5 גרם.

אחרי ההעמסה אתה נכנס לשלב תחזוקה של 5 גרם ליום(לא משנה אם אתה מתאמן ביום הזה או לא).

אין לי מושג לגבי הקלין אאוט אבל נראה לי הגיוני שתוכנית תכלול פיריודיזציה כלשהי עם תקופות יותר עמוסות ותקופות יותר קלות. לדוגמא, מעבר מSS לתוכנית בהתקדמות ליניארית וריסט במשקלים ל85%(נניח). זה אומר שתתחיל לשבור שיאים רק 6 שבועות לתוך הליניארית ואם תחליט גם לעשות שבועיים קלים אחרי SS זה כבר 8 שבועות. בזמן הזה אפשר לעשות קלין אאוט ולחזור להשתמש ברגע שמגיעים למצב של שבירת שיאים.

לגבי החלק האחרון , אכן יש ירידה מסויימת במשקלים.

200 שקל לקילו קריאטין זה מחיר יקר? גם אם אני רוצה וגם אם לא, כל החברות שאפשר לסמוך עליהן מוכרות את הקריאטין במחיר הזה פחות או יותר, עם או בלי התקן.
מי דיבר על המחיר?
אני מדבר על זה שאנשים פה מחזיקים יותר מדי מהתקן הזה שכבר לא שווה כלום. פשוט תקנו קריאטין מונוהידרייט מחברה מוכרת ונגמר הסיפור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית