הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע ואסילי אלכסייב נפטר היום

Peroman

משתמש קבוע
1,784
76
נק' מוניטין:
5,694
1,784
76
אס''א תל אביב, סניף בת-ים
אחד המרימי שמקולות האגדיים בעולם ואתלט שלא היה כמוהו. 80 שיאי עולם, הישג שלא נראה בשום ענף ספורט!
יהיה זכרו ברוך. בן אדם דגול!

Alekseev_vi.jpg

images

Alexeev5.jpg

vasilyalexeev_rivertraining.gif

Alexeev_501_clean_4x6.jpg

וכמה סרטונים שלו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
רשמת לבחור שרשם שעצוב שהתוחלת חיים שלהם קצרה רשמת לו :" איפה שמעת את זה? "
אז אני שואל ברצינות את השאלה למעלה...
ואני לא יודע מה זה ספאמר..

רשמת לבחור שרשם שעצוב שהתוחלת חיים שלהם קצרה רשמת לו :" איפה שמעת את זה? "
אז אני שואל ברצינות את השאלה למעלה...
ואני לא יודע מה זה ספאמר..

ומה הקשר בין מה שאמרתי לבין השאלה שלך?

שאמרת לו " איפה שמעת את זה?" אז זה מראה שאתה מתנגד לטענה שלו, והשאלה שלי הייתה "אם לפי דעתך אין בעיה לקיחת חומרים כאלה ואחרים"? אז יש קשר

שאמרת לו " איפה שמעת את זה?" אז זה מראה שאתה מתנגד לטענה שלו, והשאלה שלי הייתה "אם לפי דעתך אין בעיה לקיחת חומרים כאלה ואחרים"? אז יש קשר

הוא אמר שעצוב לשמוע שתוחלת החיים של ספורטאים היא קצרה. איפה אתה רואה כאן את המילה "חומרים"?

ולמה נראה לך הסיבה לזה. וגם אתה לא יכול להגיע לרמה של הבחור הנ"ל בלי חומרים, וכל מי שמת עד עכשיו בתחום הזה או הבאדיבילדינג זה בעיות בריאותיות בגיל צעיר כלומר בגלל החומרים...

ולמה נראה לך הסיבה לזה. וגם אתה לא יכול להגיע לרמה של הבחור הנ"ל בלי חומרים, וכל מי שמת עד עכשיו בתחום הזה או הבאדיבילדינג זה בעיות בריאותיות בגיל צעיר כלומר בגלל החומרים...

אני לא מבין מה אתה רוצה. שאלתי מאיפה הוצאת את זה שתוחלת את החיים של ספורטאי (לפחות בענף הרמת משקולות) היא קצרה. תראה לי את הנתונים ואז נדבר.

רק בגלל שאתה מכיר שני בילדרים מפגרים שהצליחו להרוג את עצמם בגיל צעיר לא אומר שיש בעיה לקחת סטרואידים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית