הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התחלתי היום SS

SasakiHAISE

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אוקי היום התחלתי SS אחרי שתרגלתי המון בבית תכניקה עם מוט ביתי ומשקולות קטנות בכל מקרה, האימון הלך הרבה יותר קל משציפיתי למרות שבחלק מהתרגילים אני יודע שהטכניקה לא הייתה נכונה ויש לשפר אותה ואני עוד אעבוד על עניין הטכניקה.

סקוואט: מוט 12 קילו וכל צד משקולת של חמש. קיבלתי פה ביקורת אני צריך טיפה לשפר

בנץ פרס: מוט 12 קילו כל צד 10 קילו נוספים לא יצא לי לצלם עוד כי נגמרה הסוללה

ודדליפט: מוט 12 קילו ו20 קילו בכל צד תאמת שפה הרבה יצאו עליי ואמרו לי שאני לא עושה נכון והגב לא מספיק ישר ואתה תשבור את הגב וכל מיני שטויות בסגנון
אני אצלם לכם בפעם הבאה שיהיה במכון כדי שתעזרו לי בטכניקה גם.

נראה לי אני אמשיך במשקלים האלה עד שאני אעשה נכון את התרגיל.

לחיצת כתף בכמה להתחיל לדעתכם אחרי שאמרתי לכם פה כמה פחות או יותר אני מסוגל ?

מתח משקל הגוף אני עושה לפי מה שייעצו לי

מבחינת משקלים לא היה לי קשה בכלל חוץ מדדליפט שטיפה היה קשה אבל עברתי את זה סקוואט זרם ולפי מה שהבנתי אני לא כל כך רחוק מלעשות את הסקוואט נכון כי הוא יצא לי יחסית די טוב.

בנץ אצלם כבר
וגם דדליפט

אין סיבה שבדדליפט יתעגל לך הגב במשקלים כאלה, זה אומר שהסט אפ שלך לא נכון, תפעל לפי הדגשים האלה.
סרטון - טכניקה דד ליפט
הכי קל שיש רשימה עם דגשים, גם אני בהתחלה התבלבלתי מרוב כל הסרטונים וההסברים שיש באינטרנט.

תתחיל מ-20 קילו.

• פותח/ת השרשור
אין סיבה שבדדליפט יתעגל לך הגב במשקלים כאלה, זה אומר שהסט אפ שלך לא נכון, תפעל לפי הדגשים האלה.
סרטון - טכניקה דד ליפט
הכי קל שיש רשימה עם דגשים, גם אני בהתחלה התבלבלתי מרוב כל הסרטונים וההסברים שיש באינטרנט.

תתחיל מ-20 קילו.

אם יהיה לי קל 20 לא לעלות ? דרך אגב אם אני מתחיל אז נראה לי שאני חייב מ22 כי אין משקולות מתאימות והמוט עצמו שוקל 12 יש משקולות של חמש ושל שתיים וחצי. לגבי הסרטון ששלחת שם לא עובד.

אם יהיה לי קל 20 לא לעלות ? דרך אגב אם אני מתחיל אז נראה לי שאני חייב מ22 כי אין משקולות מתאימות והמוט עצמו שוקל 12 יש משקולות של חמש ושל שתיים וחצי. לגבי הסרטון ששלחת שם לא עובד.

לא דיברתי על הסרטון, תלחץ על הקישור ותחכה שנייה, זה יוביל אותך לתגובה של white walker, הוא רשם שם אחלה דגשים לדדליפט.
ותתחיל מ-22 זה לא כזה משנה, רק כשאתה בטוח עם הטכניקה תעלה משקלים.

אם אתה מתחיל את התרגיל לראשונה, תתחיל מ 20 ותקפוץ ב 5 אם יהיה לך קל באימון הבא.

ד"א, לא הבנתי עדיין איפה השאלה כאן בשרשור או במה לעזור..?

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתחיל את התרגיל לראשונה, תתחיל מ 20 ותקפוץ ב 5 אם יהיה לך קל באימון הבא.

ד"א, לא הבנתי עדיין איפה השאלה כאן בשרשור או במה לעזור..?

אני מתחיל את כל המשקלים מ22 בגלל שאי אפשר 20 זה או 22 או 17 כי המשקולת 12 לבד
בכל מקרה אני אשאל שאלה אחרת זה היה יותר עדכון שתגידו לי אם אני בסדר עם המשקלים ולא שאלה
בבנץ' פרס עשיתי סט ראשון 22 וסט שני עשיתי 32 זאת אומרת שמתי בכל צד 10 ומשקל מוט 12 אז באימון הבא שאני אעשה בנץ פרס אני אמשיך עם 32 ? או לרדת ל22 ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית