עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מתאר לעצמי שאתה לא מעונין לקבל פה הרצאה שתחליף קורס ביוכימיה מסודר (שאם כן, תפנה לאלירן).
באופן כללי, חלבונים מורכבים משרשראות ארוכות של חומצות אמינו (פוליפפטידים) אשר בתהליך העיכול בקיבה מתפרקים (ביחוד ע"י הידרוליזה), נספגים למעי הדק, מוסעים לכבד ומשם (חלקית) עוברים לנוזל הדם במבנה שנחוץ לרקמות שונות בגוף (שאגב, רק חלק ממנו הינו בניית/חידוש רקמת שריר).
;azban אני כבר קראתי את זה .. אחרת לא הייתי משתמש במילה חמצון (שלא הכרתי קודם)
תסתכל שם :המאמרים עונים על השאלות שלך בהתחלה.
שאלתי איזה חצי משומש לחלבונים לשרירים 🤡כפי שכבר הוזכר, כחצי מכמות החלבון עוברת תהליך מטבולי בכבד והופכת לאנרגיה ולדברים אחרים כגון גלוקוז וקטונים, שמיועדים לשימושים שונים של הגוף. כאשר צריכת החלבון גדלה, גם כמות חמצון החלבון גדלה וההיפך.
השאלה שלך לא ברורה. מה זאת אומרת איזה חצי? מה זה משנה בכלל איזה חצי. כמות מסויימת מהחלבון שאתה צורך תשמש לבניית חלבון שריר. איזה כמות? זה תלוי כמה מסת שריר כבר קיימת מה רמת הנזק בשריר שנדרש לתקן ובעוד מיליון גורמים נוספים.....(התליך של סינתוז חלבון שריר עדיין לא ברור לגמרי) אבל אולי תמקד את השאלה שלך כי אני לא מצליח להבין את חוט המחשבה שלך.תסתכל שם :
שאלתי איזה חצי משומש לחלבונים לשרירים 🤡
תסתכל שם :
שאלתי איזה חצי משומש לחלבונים לשרירים 🤡
אלון כיצד מה שכתבת פה עונה (או אפילו רק מתיחס) למה ששאל פותח האשכול?
או שאתה פשוט מנצל את השטח פה לאימוני ציור : ))