מעוניין לשמוע את דעתכם,
התחלתי חיטוב לפני כחודש, חיטוב מאד אגרסיבי. הייתי 10.2 אחוז שומן (70 קילו) - כרגע אני עומד על 8.4 (קצת פחות מ68 קילו)
תפריט מאד נוקשה שהשפיע על רמת ואיכות האימונים שלי וכמובן גם ברמה המנטלית והנפשית.
רצתי בממוצע 35 קילומטר לשבוע, בבקרים לאחר יוהימב. ובערבים ביצעתי אימוני כח (A,B,C,D)
12 אימונים בשבוע.
בגלל האינטנסיביות באירובי היה לי קשה מאד לבצע אימוני רגליים והייתה ירידה לא קטנה במשקלים.
התפריט שלי התבסס על 50-60 גר' פחממה יבשה + 20-40 פחמימות מירקות.
בפלג גוף העליון החיטוב נראה ומורגש באופן רציני, אין ירידה שנראת לעיין במסת השריר.
לאומת זאת בפלג גוף תחתון-רגליים נראה שיש ירידה לא קטנה במסת שריר, ה4 ראשים הצטמק משמעותית !
הדילמה: אני מאד אוהב את המראה החטוב וה"אתלטי" אבל התפריט הדל פחמימות מתחיל להקשות עליי
האירובי מתחיל להטיש אותי, הירידה במסת הרגליים מבאסת אותי מאד
ובנוסף אני מפחד להתחיל לאבד מסת שריר בפלג גוף העליון.
מהצד השני אני מפחד להוסיף פחממות לתפריט, אני לא רוצה לאבד את החיטוב.
אשמח לשמוע את דעתכם, מה לעשות ? :/
תודה מראש !
התחלתי חיטוב לפני כחודש, חיטוב מאד אגרסיבי. הייתי 10.2 אחוז שומן (70 קילו) - כרגע אני עומד על 8.4 (קצת פחות מ68 קילו)
תפריט מאד נוקשה שהשפיע על רמת ואיכות האימונים שלי וכמובן גם ברמה המנטלית והנפשית.
רצתי בממוצע 35 קילומטר לשבוע, בבקרים לאחר יוהימב. ובערבים ביצעתי אימוני כח (A,B,C,D)
12 אימונים בשבוע.
בגלל האינטנסיביות באירובי היה לי קשה מאד לבצע אימוני רגליים והייתה ירידה לא קטנה במשקלים.
התפריט שלי התבסס על 50-60 גר' פחממה יבשה + 20-40 פחמימות מירקות.
בפלג גוף העליון החיטוב נראה ומורגש באופן רציני, אין ירידה שנראת לעיין במסת השריר.
לאומת זאת בפלג גוף תחתון-רגליים נראה שיש ירידה לא קטנה במסת שריר, ה4 ראשים הצטמק משמעותית !
הדילמה: אני מאד אוהב את המראה החטוב וה"אתלטי" אבל התפריט הדל פחמימות מתחיל להקשות עליי
האירובי מתחיל להטיש אותי, הירידה במסת הרגליים מבאסת אותי מאד
ובנוסף אני מפחד להתחיל לאבד מסת שריר בפלג גוף העליון.
מהצד השני אני מפחד להוסיף פחממות לתפריט, אני לא רוצה לאבד את החיטוב.
אשמח לשמוע את דעתכם, מה לעשות ? :/
תודה מראש !