הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה על האחיזה בבנצ'

bigLamb

משתמש מתחיל
112
0
נק' מוניטין:
0
112
0
איזה אחיזה בבנצ' יותר מומלצת?
רחבה, צרה, בינונית או רוחב כתפיים?

תודה לעוזרים.

בינונית.

צרה ורוחב כתפיים זה כבר תרגיל ליד אחורית.

אחיזה רחבה מפעילה לחץ גדול על הכתפיים ולמען האמת אני מוצא אותה מאוד לא נוחה(וחוץ מזה אני חושב שזה גורם לטווח תנועה מוגבל)

"Grip width is also up to you. Over the years, I’ve found that a narrow grip is a little healthier in the long run than a wider grip. My grip is around 18” between index fingers. This may limit my weights in the short term, but it’ll ensure that I won’t have any pec or shoulder problems in the long run. It’s better to press today and tomorrow than just to press today."

לאיזה משקלי עבודה התכוון המשורר? וגם אם להביא ציטוט להביא מקור לציטוט.

אם אני לא טועה ככל שהאחיזה רחבה היא מערבת פחות את היד האחורית ויותר את שריר החזה.

סבבה, לא ענית על משקלי העבודה המדוברים.
האם במשקל של 80 קילו בנץ' יש חשיבות לעניין האחיזה ברמת הפציעה?

לא יודע,אני האמת עובד באחיזה רחבה (כתפיים) לא הרגשתי בעיות עד עכשיו.
לא שזה שולל משהו עתידי.

אבל שאני אבין אתם ממליצים לשנות את האחיזה לצרה בעצם?

דובר על זה הרבה. זה הרבה פחות "מסוכן" לכתפיים. ללחוץ עם הומרוס בזוית 90 מעלות זה לא סימפטי.

תעשה לך "ציוני דרך" שבהם אחיזה צרה מאוד היא נגיד מיד אחרי החלק האמצעי הלא משופשף של המוט, אחיזה רחבה היא אצבע שנייה או שלישית על הטבעות בצדדים, אז אתה יכול לתכנן אחיזה צרה יותר (בינונית). אחיזות צרות יותר מגדילות קצת את טווח התנועה אבל די בקטנה. זה תלוי במתאמן עצמו, אני למשל סובל מהכתף באחיזות רחבות, אחיזת פרס הכי נוחה לי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית