הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תוכנית תכנית למסה אחרי SS!

אביב ביצים

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אהלן חברים חזרתי עם משתמש חדש המשתמש הקודם היה תומר פרץ ומשום מה הוא לא נכנס לי יותר לא משנה מאיזה מחשב או אינטרנט אני מתחבר ולא קיבלתי באן!
אז רציתי לשאול דבר אחד אני עכשיו בניטרלי התחלתי היום והתחזוקה שלי היא 2000 אבל אני לא יודע כמה היא ביום אימון למישהו יש מושג כמה קלוריות שורפים באימון כוח?
ועכשיו לשאלה המרכזית אני מתלבט מה לעשות אחרי במסה הקרובה טקסס מתוד או הלינארית של ביל סטאר אני רוצה לשפר בעיקר את הלחיצות שלי ואני לא יודע מה יותר עדיף כי הטקסס יש לה נפח מטורףף 5 סטים של 130 סקוואט זה מוות מה אתה אומרים ?
אני רוצה להגיע לכאלה משקלים בסוף אני גם יפתח לוג!
משקלים עכשיו:
S-130
D-130
BP-72.5
P-47.5
BENT OVER ROW -65
הכל לשלוש
משקלי יעד :
S-165
D-175-180
BP-115
P-70
BANT OVER ROW-90-100 אני עוד לא כל כך יודע אז איזה תכנית אתה יותר אומרים עדיפה תודרה רבההה לעונים

---------- התגובה התווספה ב 14:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:33 ----------

המשקלי יעד הם לחזרה אחת עד שתיים

---------- התגובה התווספה ב 16:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:44 ----------

מישהו חברים? מנהלים? זה די דחוףף לי תודה

oneo1
לגבי מנוחה ארוכה ו"התקררות" - האם אי פעם הרגשת שאתה "מתקרר" כשאתה נח חמש דקות בין הסטים בתרגילים מורכבים?
ולגבי טקסס - אתה מתכנן מראש את המשקלים שאתה מתכוון להרים ביום הנפח, המנוחה לא אמורה לשחק כאן תפקיד. אני מסכים איתך שזמן המנוחה יהיה כמובן קצר יותר מאשר יום העצימות אבל בכל זאת - הכל מחושב מראש.
אני באופן אישי הרגשתי את זה בחימום של הסקוואט, שבזמן שחיכיתי יותר מידי (סידרתי את המשקלים, וכו') ועשיתי הכול לאט, אפילו בסטים הכבדים שהיו קרובים למשקל עבודה התקררתי ולא הגעתי לסט עבודה מספיק מוכן.
לדוגמא אם הייתי הולך לעשות סקוואט של 100 קילו, אז סט אחרון של חימום היה 1-2 חזרות של 90-95, אם חיכיתי יותר מידי הרגשתי "פחות חם" בסט.

בטקסס שהסט עבודה הוא 90 אחוז מהמשקל (בערך 90 אחוז, ביום נפח), במנוחה ארוכה מידי אני לפחות הייתי מתקרר.
ובלי קשר לדעתי צריך לעבוד בטווח מנוחה שריפטו אמר פחות או יותר.
אבל תכלס זה אינדיבידואלי, מישו אחר יכול לעבוד ולהרגיש שגם אחרי 7 דקות מנוחה הוא לא מתקרר..
מה ההבדל בין מנוחות ביום נפח לעצים ? וכמה מנוחה אמורה להיות ביום עצים נגיד אם נחתי ביום נפח 3-4 דקות
?
אתה מכיר את המבנה של התוכנית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית