גיוס עוד יומיים

• פותח/ת השרשור
לא יודע מפחיד אותי כל העניין הזה
נראה כבר אם לא יתנו לי מה שאני רוצה אז אין מה לעשות נעשה מה שצריך לעשות

למה סתם לדבר שטויות?
אני סיימתי מקיף בהצטיינות קיבלתי 630 בפסיכומטרי עוד לפני הצבא הייתי חופשי יכול ללכת לעתודה אבל פשוט אני לא רוצה לשרת 6 שנים בצבא כמו מניאק
מה בגלל שאני לא רוצה להתגייס זה עושה אותי אוטומטי מפגר?
עובדה שאני רוצה להשאר בצבא אבל לעשות כמה שיותר נוח לי ובשביל זה אני יצטרך לעבוד קצת..

אז מה אתה רוצה ממני? שים זין עלי ועל מה שאני חושב ואומר.זה בעיניך חופש,לא? אניאיכשהו מרגיש עכשיו מוגבל,טיפש ובעיקר מנוצל על זה ששירתתי איפה ששירתתי.

לגבי הקטע שהדגשתי,אתה רשמת שאתה חושש שיחשבו. אני אומר שאתה לא יכול לדעת אם כבר לא חושבים.

---------- התגובה התווספה ב 17:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:51 ----------

איפה רושמים לך את זה בדיוק?
ובראיון עבודה אתה לא חייב להגיד למה השתחררת. ובדרך כלל גם לא שואלים.

בפייסבוק. זה הכי נורה

כן, אתה אגואיסט.
אני לא מדבר על אלה שהם לא יכולים מבחינה פיזית או נפשית, אבל אתה יכלת ושובצת לתותחנים שזה לוחם לכל דבר
והחלטת לרדת לג׳וב כדי להמשיך לפתח את הגוף שלך.

כן, אתה אגואיסט.
אני לא מדבר על אלה שהם לא יכולים מבחינה פיזית או נפשית, אבל אתה יכלת ושובצת לתותחנים שזה לוחם לכל דבר

בתותחנים שי את פלס"ר 7 ופלס"ר 500 ועוד ים תפקידי לוחם ראמבו. אבל עדיף באמת במקום להסתובב בבמות מרוח בשמן עם חזה מגולח ותחתון מינימליסטי

שמע, גם אם תצא על נפשי בתעודת שחרור שלך יהיה רשום "השתחרר על סעיפים רפואיים", ככה שלא יוכלו באמת לדעת אם השתחררת על נפשי או רפואי. זה הכל עניין שלך עם עצמך.

אל תקשיב פה לאף אחד, אני אומר לך את זה בתור אחד שעבר את זה - הצבא זה משהו חדש ומאיים וצעירים נוטים לקחת כל שטות שאנשים אומרים, וזה רק מזיק.

אם אתה רוצה להשיג ג'וב אתה בדרך - רק תקווה שלא יציבו אותך בסוף הטירונות בבה"ד 13 - משטרה צבאית.
מכל מקום אפשר לצאת, אני אומר לך את זה מניסיון - אפשר להוציא ספר מסיפור הצבא שלי.
אבל תחשוב טוב אם זה שווה את זה. אני ישבתי 5 פעמים בכלא 6, הייתי נפקד המון פעמים, ורק לא להיות במשטרה צבאית. היום בדיעבד - לא הייתי עושה את זה. לפחות לא בדרך הזאת.

אני לא יכול לומר שהכלא לא היה תקופה מצחיקה שנתנה לי קצת פרופורציות לחיים, אבל היו לא מעט רגעים קשים שם.

הצבא נתן לך צ'אנס כשסירבת פינוי, תנצל את זה ותפעל עכשיו דרך הצינורות הצבאיים המקובלים כדי להשיג את מה שאתה רוצה - רפואי, קב"ן, מש"קית ת"ש, טופס 55 ושאר החרא.
מקווה שעזרתי, בהצלחה

---------- התגובה התווספה ב 19:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:50 ----------

כן, אתה אגואיסט.
איפה שירתת אם אפשר לשאול?

איזה שטויות. זה מתחיל ברמת ההשקעה של צה"ל בחיל עד האנשים עצמים. לאף אחד לא מעניין את הביצה השמאלית אם זה החיל הכי חשוב. מה שהכי חשוב זה השירות עצמו.

לעניין - אין שום סיבה ללכת לשריון ותותחנים, תפסיק לזיין תשכל.

---------- התגובה התווספה ב 19:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:02 ----------

טירונות עלובה,
רמת לחימה עלובה (פרט וחוליה וסיימת)
הקצאות עלובות (נשק, ציוד, קורסים - כל התותחנים שפגשתי הם חבורה של סמרטוטים)
בסיסים לא מושקעים (שלום שלום שיבתה)
רמת מוטיבציה בריצפה (אין יותר גרוע מלהתמודד עם שבוזים וחסרי מוטיבציה בטירונות)
רמת האנשים,
עבודה מסריחה (החיל כל כך מתגאה שהוא עושה קווי חי"ר - שזה בעצם רק שמירות, אין לו שום תפקיד אחר חוץ מבמלחמה.)
יש עוד הרבה.
איפה אתה שאתה מדבר ככה על תותחנים?
מעבר לחולייה אתה עושה במ"כים, ותותחנים שהמקסימום שהם עושים עם הנק"ל שלהם זה קו חי"ר לא צריכים M4 עם טריג' ודורגלים.
לגבי רמת האנשים, יש ויש בכל מקום.

לגבי עבודה מסריחה.. זה תלוי מתי וביחס למה.

מנהלים!!!!
אני רואה פה כמה דברים שמקניטים שרות בצה"ל ,חובת שרות בצה"ל וערכים אידיאולוגיים שצה"ל בנוי עליהם. אותי אישית זה מקומם.אני מאוד מקווה שאין לזה מקום בפורום מכובד שמציג את עצמו כאנטגוניסט לערכים הומואיים של לצוף ולזרום בחיים כמו חרה או לחפש דרכים קלים . איפה הויקינגים? איפה הגברים האמיתיים החזקים שלא פוחדים לעבוד קשה ומסתייגים מכל התנהלות של לובשי חוטיני????
אין לנו ארץ אחרת.

אנחנו בעד שכל הויקינגים ישרתו בצבא מקצועי, מבחירה.

בוא נפתח דיון.אני כן חושב שצבא המקצועי הוא הפתרון. אני כן חושב שמי שחכם בתרוף ויכול לתרום בתחום מיוחד שרק הוא יכול- אין לו מה להתרוצץ עם מא"גים. ואני כן חושב שמי שלא מתאים -שלא יילך.אבל זה מגדיר בעניי את אותו אחד.

פותח האשכול מתאים ושובץ לקרבי אבל הוא דוגל ב "סיירת או ניירת".

כדי שהוא יוכל להמשיך לפתח את הגוף ולעמוד על במה עם חוטיני בזמן שהתותחן מנוב' 11 עומד במחסום בבקעה בטמפרטורה של 50 מעלות..
אבל עזוב אחי..העיקר הוא מר ישראל לצעירים לשנת 2013..

כדי שהוא יוכל להמשיך לפתח את הגוף ולעמוד על במה עם חוטיני בזמן שהתותחן מנוב' 11 עומד במחסום בבקעה בטמפרטורה של 50 מעלות..
אבל עזוב אחי..העיקר אני מר ישראל לצעירים לשנת 2013..

צר לי לאכזב אותך. בישביל להיות אלוף- צריך אופי של אלוף

אם אדם כזה כ"כ לא רוצה לשרת ולהשתמט אז אני מאחל לו שבקשתו תתממש.

בוא נפתח דיון.אני כן חושב שצבא המקצועי הוא הפתרון. אני כן חושב שמי שחכם בתרוף ויכול לתרום בתחום מיוחד שרק הוא יכול- אין לו מה להתרוצץ עם מא"גים. ואני כן חושב שמי שלא מתאים -שלא יילך.אבל זה מגדיר בעניי את אותו אחד.

אחלה, אז אנחנו באותו עמוד.

אחלה, אז אנחנו באותו עמוד.

יש לי בן דוד שיודע 11 שפות והוציא 780 בפסיכומטרי. מודיעין חטפו אותו.והוא להפיך,נלחם להגיע לחובלים,לא התאפשר בגלל הפרופיל-אני לא זוכר את כל הסיפור,אבל מצאו לו דם בצואה.
סיפור יותר קרוב. אני נורא לחצתי על אחי להגיע ליחידה,הוא נפל בגיבוש,אבל בגלל שהוא אחי לקחו אותו,זרקו אותו מהיחידה בגלל אי התאמה אחרי כמה חודשים לגדודים. אבל גם מגדודים זרקו אותו כי הוא לא התאים,בסוף הגיע והשתלב בחיל חימוש בתפקיד IT כלשהו . בהתחלה היו לי טענות אליו עד שהבנתי שזה פשוט לא בישבילו,הוא מעופף כזה....אבל לפחות ניסה.

מנהלים!!!!
אני רואה פה כמה דברים שמקניטים שרות בצה"ל ,חובת שרות בצה"ל וערכים אידיאולוגיים שצה"ל בנוי עליהם. אותי אישית זה מקומם.אני מאוד מקווה שאין לזה מקום בפורום מכובד שמציג את עצמו כאנטגוניסט לערכים הומואיים של לצוף ולזרום בחיים כמו חרה או לחפש דרכים קלים . איפה הויקינגים? איפה הגברים האמיתיים החזקים שלא פוחדים לעבוד קשה ומסתייגים מכל התנהלות של לובשי חוטיני????
אין לנו ארץ אחרת.
אנחנו כאן.

וואלה?

קלינה, אליפות העולם בהודעה הכי לא קשורה שאפשר להקריץ התחילה?
אני רואה שאתה מתאמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית