עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה סתם לדבר שטויות?
אני סיימתי מקיף בהצטיינות קיבלתי 630 בפסיכומטרי עוד לפני הצבא הייתי חופשי יכול ללכת לעתודה אבל פשוט אני לא רוצה לשרת 6 שנים בצבא כמו מניאק
מה בגלל שאני לא רוצה להתגייס זה עושה אותי אוטומטי מפגר?
עובדה שאני רוצה להשאר בצבא אבל לעשות כמה שיותר נוח לי ובשביל זה אני יצטרך לעבוד קצת..
איפה רושמים לך את זה בדיוק?
ובראיון עבודה אתה לא חייב להגיד למה השתחררת. ובדרך כלל גם לא שואלים.
כן, אתה אגואיסט.
אני לא מדבר על אלה שהם לא יכולים מבחינה פיזית או נפשית, אבל אתה יכלת ושובצת לתותחנים שזה לוחם לכל דבר
והחלטת לרדת לג׳וב כדי להמשיך לפתח את הגוף שלך.
איפה שירתת אם אפשר לשאול?כן, אתה אגואיסט.
אני לא מדבר על אלה שהם לא יכולים מבחינה פיזית או נפשית, אבל אתה יכלת ושובצת לתותחנים שזה לוחם לכל דבר
והחלטת לרדת לג׳וב כדי להמשיך לפתח את הגוף שלך.
איפה אתה שאתה מדבר ככה על תותחנים?איזה שטויות. זה מתחיל ברמת ההשקעה של צה"ל בחיל עד האנשים עצמים. לאף אחד לא מעניין את הביצה השמאלית אם זה החיל הכי חשוב. מה שהכי חשוב זה השירות עצמו.
לעניין - אין שום סיבה ללכת לשריון ותותחנים, תפסיק לזיין תשכל.
---------- התגובה התווספה ב 19:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:02 ----------
טירונות עלובה,
רמת לחימה עלובה (פרט וחוליה וסיימת)
הקצאות עלובות (נשק, ציוד, קורסים - כל התותחנים שפגשתי הם חבורה של סמרטוטים)
בסיסים לא מושקעים (שלום שלום שיבתה)
רמת מוטיבציה בריצפה (אין יותר גרוע מלהתמודד עם שבוזים וחסרי מוטיבציה בטירונות)
רמת האנשים,
עבודה מסריחה (החיל כל כך מתגאה שהוא עושה קווי חי"ר - שזה בעצם רק שמירות, אין לו שום תפקיד אחר חוץ מבמלחמה.)
יש עוד הרבה.
אנחנו בעד שכל הויקינגים ישרתו בצבא מקצועי, מבחירה.
פותח האשכול מתאים ושובץ לקרבי אבל הוא דוגל ב "סיירת או ניירת".
כדי שהוא יוכל להמשיך לפתח את הגוף ולעמוד על במה עם חוטיני בזמן שהתותחן מנוב' 11 עומד במחסום בבקעה בטמפרטורה של 50 מעלות..
אבל עזוב אחי..העיקר אני מר ישראל לצעירים לשנת 2013..
סירבתי פינוי,התעקשתי לקבל יומיות! זה אופי של אלוף !
בוא נפתח דיון.אני כן חושב שצבא המקצועי הוא הפתרון. אני כן חושב שמי שחכם בתרוף ויכול לתרום בתחום מיוחד שרק הוא יכול- אין לו מה להתרוצץ עם מא"גים. ואני כן חושב שמי שלא מתאים -שלא יילך.אבל זה מגדיר בעניי את אותו אחד.
אחלה, אז אנחנו באותו עמוד.
אנחנו כאן.מנהלים!!!!
אני רואה פה כמה דברים שמקניטים שרות בצה"ל ,חובת שרות בצה"ל וערכים אידיאולוגיים שצה"ל בנוי עליהם. אותי אישית זה מקומם.אני מאוד מקווה שאין לזה מקום בפורום מכובד שמציג את עצמו כאנטגוניסט לערכים הומואיים של לצוף ולזרום בחיים כמו חרה או לחפש דרכים קלים . איפה הויקינגים? איפה הגברים האמיתיים החזקים שלא פוחדים לעבוד קשה ומסתייגים מכל התנהלות של לובשי חוטיני????
אין לנו ארץ אחרת.
וואלה?אנחנו בעד שכל הויקינגים ישרתו בצבא מקצועי, מבחירה.