הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יד אחורית ובנצ'

Ziv195

משתמש מתחיל
66
1
נק' מוניטין:
1
66
1
היי יש לי 2 שאלות.
הראשונה היא מה ההבדל בין לעשותפשיטת מרפקים בפולי עליון ליד אחורית עם המשולש הזה עם עם 2 חבלים? כי עם חבלים זה הרבה יותר קשה והאחיזה לא שונה.

שאלה שנייה
אני מתאמן בערך חודשיים, AB
התחלתי עם בנצ' פרס של 25 ונכון לעכשיו אני 52.5 ל8 חזרות 3 סטים
קפצתי במשקלים דיי מהר ונתקעתי בסביבות ה50-55 כבר בערך שבועיים שלושה, אני עושה 55-50 ל8 -6 תלוי במוטיבציה באותו האימון
אני ממש רוצה להתקדם יותר ממה שאני עכשיו ומהר...
אני אוכל טוב ויושן טוב (רב הזמן)

רציתי לשאול אם כדי לי לעשות איזה RESET ואז לקפו מחדש כל אימון בתקווה שאני אוכל להתקדם יותר טוב, ואם כן אז לאיזה משקל לעשות?
בנוסף אם עם התחלת הRESET אני אחליף תרגיל של יד אחורית לבנצ' פרס צר זה יבנה לי בסיס טוב יותר ללחיצות ויכול להיות שיעזור לי בעתיד?

תודה חברה

אי אפשר לעזור לך לפני שתספק את התכנית המלאה שלך, נתונים כמו גיל גובה ומשקל גוף, ומשקלי עבודה כלליים.

• פותח/ת השרשור
אני עובד AB ובנצ' פרס הוא התרגיל המורכב היחידי שאני עושה.
(אני יודע שהרבה ממכם יגידו שזו שטות... אני מסכים אבל אני לא יכול לעשות סקוואט בגלל בעיית מבנה בברכיים (אני עוד חצי שנה בערך אמור לסיים פיזיוטרפיה ואז אולי) ודדליפט בגלל פציעה בגב תחתון

מתאמן חודשיים בערך
A חזה אחורית כתף
בנץ', פרפר עם דאמבלים (היה גם בנצ' עם דאמבלים חיובי אבל הורדתי בגלל נפח גבוה מידי כי חשבתי שאולי בגלל זה אני לא עולה)
יד אחורית פולי עליון ובנץ' אחיזה צרה
לחיצת כתף מוט, הרחקה לצדדים

B רגליים קדמית גב
פשיטת ברכיים כפיפת ברכיים ולפעמים לג פרס תלוי בברכיים (עובד טווח גדול של 15-20 חזרות(
חתירה עם דאמבלים, מכשיר דומה לפולי עליון, מתח
קרלס ולאחרונה גם בראכילס כי יד קדמית טיפה בפיגור

תודה

ולגבי הבנץ' התחלתי עם 25 כמו שאמרתי, עליתי כל אימון עד 40 2.5 כל אימון, ומ42.5 קפצתי באימון ל50 שזאת הייתה שטות גמורה אבל הופתעתי שאני עושה 50 ל8 כי גם 40 לא היה כל כך קל אז המשכתי משם
הייתי על 50 שבועיים בערך ועכשיו כעבור חודש אני על 55-50

זה לא משנה, זה פשוט שתי תרגילים שכמעט זהים אבל יש הבדל, אז אחד כמובן קשה מהשני. זה לא משנה איזה תעשה.

יד אחורית- בנץ פרס- אחיזה צמודה
זה התרגיל היחיד שאני עושה ליד האחורית
- מחזק לי יופי את היד האחורית
- עוזר לי בלחיצות
- לא עובד על פולי בשום תרגיל

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז אני גם אתחיל לעבוד על בנצ' אחיזה צמודה לאחורית
ולגבי הבנצ' כדי לי לעשות RESET ואם כן לכמה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית