הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יהומבין

COSMOS

משתמש קבוע
1,576
1
נק' מוניטין:
345
1,576
1
לפני שאני נוטל אותו כמה שאלות שטיקים קטנות:
1.האם יש בעיה אם זה שאני נוטל יהומבין בגיל 17? (איזה בילדר מקצועי לשעבר בילבל לי תשכל על זה..)
2.הבנתי שבפעם הראשונה צריך לנטול חצי מהכמות של החומר המומלצת על מנת להתרגל אליו, השאלה היא האם כבר בפעם השנייה לקחת את הכמות הרגילה-הגוף מתרגל בתוף פעם אחת?
3.מה הטווח דופק המומלץ לאירובי שאני עושה איתו? 140-160 זה בסדר?
4.על מנת למנוע קטבוליזם אפשר לנטול ביחד עם היהומבין ויטמין C ? זה יהיה אפקטיבי לדעתכם?
תודה לעונים :D

1. אין עם זה בעיה, כל עוד אתה בריא לגמרי.
2. פעם-פעמיים ראשונות לקחת חצי מהכמות. בתכלס זה לפי הרגשה עצמית.
3. אתה יכול לעבוד באיזה דופק שאתה רוצה, רק אל תעשה אימון משקולות עם החומר (אני במקומך קורא קצת את האמר שיש על הפרוטוקולים של לייל בפורטל, זה יענה לך על התשובות).
4. זה לא מה שיעשה את ההבדל הגדול, אבל מצד שני גם אין שום רע בלקחת ויטמין C לפני.

אני אגיד לך את האמת אחי, אני לוקח יוהומבין של פרימהפורס כבר שבועיים והעלתי את המינון גם ואני לא מרגיש כלום.
אבל אולי זה רק אני

• פותח/ת השרשור
כמה שאלות חדשות:
1.אם אני לא מרגיש אף אחת מהתופעות לואי של החומר זה אומר שהוא לא משפיע עלי?
2.שאלה קצת מפגרת אבל מטרידה בראש:כמה מים אתם שותים בעת הבליעה? אני תמיד חושש לשתות יותר מידי או מעט מידי (יש לזה השפעה בכלל? יתכן שאם אשתה יותר מידי בעת הבליעה הכדור פשוט יעבור את הקיבה מהר מידי ולא יתעכל כרואי?)

1.לא מחייב שיהיה תופעות לוואי אל תגזים במינון
2.מה אתה רציני?! כוס מים אפילו פחות אל תידאג זה יכנס ויעבור ויתעכל וכו'.....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית