הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט מסה קליל.

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
186 שוקל 97 11 אחוז שומן
תפריט מסה קליל , לא מעוניין להעלות יותר מדיי מסה

התפריט :
בוקר: טוסט מחיטה מלאה + גבינה צהובה + 100 גרם קוטג (232 קלוריות)

ארוחת ביניים : מרק עוף עם שתי עופות בפנים + 2 פרוסות עם כף טחינה

צהריים : ארומה חזה עוף (500 קלוריות) או אורז 100 גרם (300 קלוריות) עם חזה עוף 300 גרם (300 קלוריות)

אמוןלפני אימון תפוח

אחרי אימון : שייק חלבון + 8 תמרים .

ארוחת ערב : מרק עוף עם שתי פרוסות +כף טחינה .

תפוח (50 קלוריות)
בננה (70 קלוריות)

הוצאה קלורית יומית : 2139 הכנסה קלורית : 2400 לערך , אשמח אם תעזרו לי עם הערכים שלא חישבתי .
מרק עוף - כמה קלוריות ?עם שתי עופות בפנים .
גבינה צהובה - ?

תודה

186 שוקל 97 11 אחוז שומן
תפריט מסה קליל , לא מעוניין להעלות יותר מדיי מסה

התפריט :
בוקר: טוסט מחיטה מלאה + גבינה צהובה + 100 גרם קוטג (232 קלוריות)

ארוחת ביניים : מרק עוף עם שתי עופות בפנים + 2 פרוסות עם כף טחינה

צהריים : ארומה חזה עוף (500 קלוריות) או אורז 100 גרם (300 קלוריות) עם חזה עוף 300 גרם (300 קלוריות)

אמוןלפני אימון תפוח

אחרי אימון : שייק חלבון + 8 תמרים .

ארוחת ערב : מרק עוף עם שתי פרוסות +כף טחינה .

תפוח (50 קלוריות)
בננה (70 קלוריות)

הוצאה קלורית יומית : 2139 הכנסה קלורית : 2400 לערך , אשמח אם תעזרו לי עם הערכים שלא חישבתי .
גבינה צהובה - ?

תודה
יש לך כאן מחשבון קלוריות, אתה מוזמן לחשב:
http://www.goleango.com/מחשבון קלוריות.php

ארומה חזה עוף?זה אומר שכל יום אתה הולך וקונה חזה עוף בארומה?
ולמה דווקא חזה עוף במאסה? זה מגעיל את השועלים.עדיף פרגית רוסביף או כל דבר טעים אחר שלא תרגיש שאתה לועס קרטון

• פותח/ת השרשור
מקבל את ההערה לגבי החזה עוף 😃,דווקא ארומה כי זה זמין ובריא יחסית לשאר החרא שיש בחוץ , לא תמיד אני קונה המון פעמים אני מביא מהבית חזה עוף ואורז .

באמת נראה מוזר כל החישובים האלה שלך.
אחי יש עליך מאסה מפחידה וזה התפריט שלך למאסה? 😲
אני שוקל פחות ממך והתפריט הזה יגרום לי להיות במאזן שלילי.

באמת נראה מוזר כל החישובים האלה שלך.
אחי יש עליך מאסה מפחידה וזה התפריט שלך למאסה? 😲
אני שוקל פחות ממך והתפריט הזה יגרום לי להיות במאזן שלילי.

כול פעם שאני רואה חישובים כאלה אני נגנב , כאילו הגוף זה אוטו שים 3 קילו שמן מנוע וקילו מים למגבים .

על איזה חישובים אתם מדברים? תפריט סטנדרטי זה חישובים בשבילכם?
בלי תפריט איך תדע אם אתה אוכל מתחת לתחזוקה, מעל התחזוקה? הקונצנזוס בחברה בכלל הוא לאכול מה שבזין ו"לקוות" שהמשקל לא יעלה בין שקילה לשקילה כל כמה חודשים. זה לא מצב נכון.
לכל בנאדם צריך להיות תפריט לא משנה אם הוא מתאמן או לא. זה כל כך אבסורד כשמבינים את זה.
והוא בכלל לא ירד לרמת הפחמימה/שומן/חלבון.

מה זה 2 עופות?

אתה יודע שתמרים זה מיתוס אחרי אימון ( מה הסיכוי שתגיד שאתה חולה על תמרים...)

למאסה שלך זה תפריט חיטוב.

• פותח/ת השרשור
מה אתם חושבים שאפשר להוסיף עוד פחמימה ?
וכן אחי המאסה שלי באמת מפחידה , כנראה שמה שעשיתי עד עכשיו במשך חמש שנים הוא נכון .
בכל זאת חברים יקרים אשמח לשמוע הצעות ייעול

---------- התגובה התווספה ב 09:18 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:03 ----------

186שוקל 97 11 אחוז שומן
תפריט מסה קליל , לאמעוניין להעלות יותר מדיי מסה, חישבתי הכל מחדש השתדלתי לפרט כמה שיותר ....

התפריט :
בוקר: טוסט מחיטה מלאה,2 פרוסות (150קלוריות) + גבינהצהובה(96 קלוריות) + גביע קוטג (232 קלוריות)

ארוחת ביניים : מרק עוף עם שתי עופותבפנים + 2 פרוסות עם כף טחינה(150 קלוריות שתי הפרוסות כף טחינה אני לא יודע בדיוק כמה קלוריות )

צהריים : ארומה חזה עוף (500 קלוריות) אואורז 100 גרם (300 קלוריות) עם חזה עוף 300 גרם (300 קלוריות)

אמוןלפניאימון תפוח(86 קלוריות)

אחרי אימון : שייק חלבון(שייק חלבון 400 קלוריות לערך) + 8 תמרים(160 קלוריות ).

ארוחת ערב : מרק עוףעם שתי פרוסות +כף טחינה,או שתי פרוסות לחם מחיטה מלאה (150 קלוריות)+5 פרוסות פסטרמה(לא יודע כמה זה בגרמים ,100 גרם הם 92 קלוריות ההערכה שלי היא שאני אוכל 300 קלוריות) .

תפוח (86 קלוריות)
בננה (95קלוריות)
אני טוחן שוקולד מדי פעם לא יכול להפסיק עם זה (300קלוריות),אני אוכל שש קוביות לא יותר מזה

הוצאה קלורית יומית : הכנסה קלורית :2747, הוצאה קלורית יומית : 2132 אשמח אםתעזרו לי עם הערכים שלא חישבתי .
כף טחינה - ?

תודה

ולגבי התמרים למה זה מיתוס ? הרי צריך את הגלוקוז כדי לספוג את החלבון כמו שצריך בגוף .

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חלבון שנספג מהר יותר כמו קוטג לעומת חלבון שמתפרק לאט יותר כמו עוף ,איך התפריט ?
נ.ב מחשבון התזונה מצוייןן

---------- התגובה התווספה ב 19:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:05 ----------

איך התפריט ?

חלבון שנספג מהר יותר כמו קוטג לעומת חלבון שמתפרק לאט יותר כמו עוף ,איך התפריט ?
נ.ב מחשבון התזונה מצוייןן

---------- התגובה התווספה ב 19:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:05 ----------

איך התפריט ?

החלבון מהיר\לא מהיר לא רלוונטי בשבילך..חלבון מהיר צריך במידה והתאמנת ולא אכלת 8 שעות חלבון לפני .
ואם כבר,מאמיני המיתוס אומרים שקוטג' מתפרק לאט אם אני לא טועה(חלבון קזאין שנמצא במוצרי חלב)

• פותח/ת השרשור
לפי מה שידוע לי קוטג מתפרק מהר ולא לאט,אז לפי מה שאתה אומר אין שום צורך בחלבון מהיר מייד אחרי האימון ?
יש לך אסמכתא למה שאתה אומר ..

לפי דעתי יש לך טעות בחישוב. לפי הנתונים שלך אתה שורף 2850~ קל' במנוחה! זה תפריט חיטוב בשבילך!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית