הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חבר שלי בתת משקל והוא צריך להעלות 13 ק"ג תוך 8 חודשים

aviad13

משתמש פעיל
645
1
נק' מוניטין:
-2
645
1
חבר שלי צריך עזרה, כרגע הוא נמצא בתת משקל, הוא שוקל 48 קילו על 1.74 והוא חייב להגיע למשקל תקין - 61-62 בשביל הצבא, כדי שלא יפגע לו בפרופיל.
הוא צריך לעשות את זה כמה שיותר מהר, מה אתם מציעים לו לעשות? מה שאני הצעתי לו זה SS ולאכול הרבה, משהו כמו 2500-3000 קלוריות והוא יגדל, אבל יש עוד דרכים אחרות שיכולים לעזור לו להעלות משקל חוץ מסטרואידים?
בחודש האחרון הוא העלה באיזה 1-2 קילו, נראה שאפילו שהוא אוכל הרבה הוא מאלה שלא עולים בשומן...

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

:161bd:תיזהר. ממשלת ישראל נאבקת בשומנים. עוד ימצאו אותך במחנות הריכוז למתנגדי המשטר...

חחחח
ותגיד, בקשר לשייק חלבון שכתבת שאתה עושה, אז אני חושב שכשמוסיפים ליטר אחד של חלב ועוד שמנת ועוד כל הדברים האלה זה כבר לא שייק זה ארוחה, באמת אפשר לאכול דבר כזה כבד על בסיס יומי? קצת קשה לא?

נו מה הבעיה? חנוכה ממש קרוב, כל סופגניה=500 קל'... כמה קשה יכול להיות לדחוף 6 סופגניות ביום לא כולל ארוחות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית