הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון PR בדדליפט בחיטוב בדיקת טכניקה

• פותח/ת השרשור liavsg
  • פורסם בתאריך

liavsg

משתמש קבוע
1,223
0
נק' מוניטין:
477
1,223
0

---------- התגובה התווספה ב 13:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:56 ----------

דרך אגב החזקתי באחיזה משולבת וכל חזרה החלפתי בין הידיים (פעם ימין הפוכה ופעם שמאל)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה נראה פחות או יותר בסדר. אבל אתה לא באמת צריך להחליף את האחיזה כל הרמה, זה די מפגר (מה שגם שזה מבזבז אנרגיה, גורם ליותר מדי זמן בין משיכה למשיכה וסתם מוציא אותך מהשוונג). אתה יכול לעשות רוטציה בידיים בסטים לפני, אבל כל סט עם אותה אחיזה.

• פותח/ת השרשור
זה 120 קילו
אין בעיה אם אני יום אחד יעשה עם ימין הפוכה ואימון אחרי זה שיש לי דדליפט עם שמאל הפוכה?

• פותח/ת השרשור
תודה, דרך אגב, להזמין מגנזיום מישראל מצאתי ב-75 כולל משלוח ובמכון שלי יש לי אפשרות לקנות רצועות ב-35 שקל.
עכשיו אני לא רוטשילד, יש לכם מאיפה להזמין ביותר זול או שאני יקנה רצועות וזהו? (בנתיים המוט לא מחליק אבל אני מאמין שאני אצטרך מגנזיום מתישהו

תודה, דרך אגב, להזמין מגנזיום מישראל מצאתי ב-75 כולל משלוח ובמכון שלי יש לי אפשרות לקנות רצועות ב-35 שקל.
עכשיו אני לא רוטשילד, יש לכם מאיפה להזמין ביותר זול או שאני יקנה רצועות וזהו? (בנתיים המוט לא מחליק אבל אני מאמין שאני אצטרך מגנזיום מתישהו

בישראל זה הכי זול שגם אני מצאתי אבל מגיעים לך 8 בלוקים (שזה מספיק לכמה שנים) תמצא מישהו אחד או שניים להתחלק איתם כמו שאני עשיתי ייצא לך הכי משתלם לדעתי.

• פותח/ת השרשור
מאיפה הזמנת?
אני מחפש כולה איזה קוביה אחת שתספיק לחצי שנה ככה, לא משהו רציני

• פותח/ת השרשור
יקר, 8 קוביות בלי משלוח 79 שקל עם משקל זה 120 ומשהו, אני רוצה קוביה אחת ואין אפשרות כזאת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית