אחר מוטרד מרמה נמוכה של טסטוסטרון בגוף

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
אני בן 17 וחצי כמעט, אני סבור שרמת הטסטוסטרון אצלי בגוף נורא נמוכה וזה מעכב חלק מהגדילה שלי בין האימונים לא כן?
רק לאחרונה התחילו לבצבץ לי שערות בחזה או על הפנים (ואני לא מדבר על שפם בר מצוה או בצדדים) וגם זה בצורה ממש איטית , בגדול אני חלק וזה מעיד על רמה נמוכה של טסטוסטרון
יש מאכלים מסויימים שעליי להקפיד לאכול על מנת להעלות את שיעור ההורמון בגוף?
המלצות אחרות?

אין קשר

אתה לא שעיר גנטית זה לא קשור לטסטוסטרון

אתמול עלתה איתי במעלית ילדה בת 7 עם זקן שמתחיל מהעורף ובטח נגמר איפשהו בגב אז מה יש לה רמות טסטוסטרון גבוהות ??

אני בן 17 וחצי כמעט, אני סבור שרמת הטסטוסטרון אצלי בגוף נורא נמוכה וזה מעכב חלק מהגדילה שלי בין האימונים לא כן?
רק לאחרונה התחילו לבצבץ לי שערות בחזה או על הפנים (ואני לא מדבר על שפם בר מצוה או בצדדים) וגם זה בצורה ממש איטית , בגדול אני חלק וזה מעיד על רמה נמוכה של טסטוסטרון
המלצות אחרות?
רק בגלל שאתה לא גודל אתה חושב שיש לך בעיה ברמות הטסט!? זה סתם נראה לי תירוץ. לפני שאתה מאשים את הגוף שלך ברמות טסט נמוכות אני מציע לך לבדוק את התזונה ואימונים שלך. זה שאין לך שיער לא שייך לרמות טסט נמוכות. אבל הדרך הכי טובה זה לעשות בדיקות דם.

המלצות אחרות?

יש לך חשק מיני?
אני גם לא שעיר, זה אומר שרמות הטסט' שלי נמוכות?
עד היום גודל לי רק זקן צרפתי, בלחיים לא צומח לי שיער כלל וכלל לא משנה שהתגלחתי מיליון פעמים, בפלג גופי העליון לא צומח לי כמעט ובכלל שיער.

תתחיל להתגלח תראה איזה יופי צומחות לך שערות.

• פותח/ת השרשור
חחח אני כן מתגלח, אבל איפה שצומחות לי שיערות..
אני לא מאשים את זה שאני לא גודל, כי אני כן גודל.. אני פשוט רואה אנשים שעירים ובוגרים יותר פיזית גם הויזואליות של השריר שלהם יותר טובה ובוגרת ... אז זה קצת הטריד אותי.
ובכל זאת יש משו בתזונה שיכול לעזור? אם זה גנטית אני לא מבין איך לכל האחים שלי כבר היה שיער בערך בגיל 15-16

אני לא מאשים את זה שאני לא גודל, כי אני כן גודל.. אני פשוט רואה אנשים שעירים ובוגרים יותר פיזית גם הויזואליות של השריר שלהם יותר טובה ובוגרת ... אז זה קצת הטריד אותי.
ובכל זאת יש משו בתזונה שיכול לעזור? אם זה גנטית אני לא מבין איך לכל האחים שלי כבר היה שיער בערך בגיל 15-16

נפלאות הגנטיקה.
איך זה שאתם לא דומים? לא אוהבים את אותם דברים? שונים בעוד מיליון מאפיינים אחרים?
אתה מפליא אותי עם שאלה כזאת, זה הבסיס של הבסיס.

זה שיש אנשים גדולים ממך או שעירים ממך לא מעיד כהוא זה על רמת הטסט' שלהם ביחס אליך.

אתה בן 17 עדיין ילד. אתה כבר רוצה בגרות שריר של מי שמתאמן 10 שנים. לאט לאט קח תזמן

יפה שלפי מסקנות של מראה הגוף (ועוד דברים שידוע שמשתנים מאדם לאדם) החלטת שהרמת טסטוסטרון שלך נמוכה.
ממליץ לך להיות רופא שתגדל

"הויזואליות של השריר שלהם יותר טובה ובוגרת". וואו, זה חדש.

חשבת אולי על האפשרות שהם נראים גדולים וחזקים יותר (אני מניח שלזה התכוונת) מפני שהם מתאמנים נכון יותר ממך, ובמקום לשוטט באינטרנט ולבזבז את זמנם הם פשוט הולכים למכון ושמים פלטות על המוט?

• פותח/ת השרשור
אל תדבר שטויות אני מדבר על אנשים גם עם פחות מסה ממני..
מי אתה שתשפוט אותי כמה אני מעמיס על המוט ואם אני הולך למכון במקום לשוטט באינטרנט? אתה מכיר אותי בכלל?

תפסיק לשער דברים
אם אתה חושב שיש לך רמות נמוכות, תעשה בדיקות דם
וחבר שלי הוא בלי שיערה אחת על הפנים ועל החזה והשרירים שלו "מבחינה ויזואלית גדולים וטובים"

גם אם יש לך רמות יחסית נמוכות של טסט' ( ואני לא אומר זה המצב) לא נראה לי שאפשר לשנות את זה באופן טבעי ( יעני בלי להזריק)

אל תדבר שטויות אני מדבר על אנשים גם עם פחות מסה ממני..
מי אתה שתשפוט אותי כמה אני מעמיס על המוט ואם אני הולך למכון במקום לשוטט באינטרנט? אתה מכיר אותי בכלל?

הנה דוגמה אחת קטנה לכמה אתה משקיע:

קשה לי מבחינת ההתאוששות בAB כי להכניס 2 אימונים דומים בשבוע לא נלקח בחשבון לוקח לי איזה 3-4 ימים עד שהשריר בכלל משתחרר לי.. אחרי כל אימון בודאות במיוחד אחרי PR בסקוואט השריר תפוס בצורה איומה למשך כמה ימים.

אני עולה במשקלים אחת לשבוע וזה מספיק

אני די בטוח שבעבודה עם טכניקה נכונה, עם התוכנית הנכונה והתאוששות טובה לא יעניין אותך יותר האם יש לך פיגור בין החזה העליון לבין החזה התחתון, או תחשוב שאין לך מספיק טסטוסטרון בגוף.

אני די בטוח שבעבודה עם טכניקה נכונה, עם התוכנית הנכונה והתאוששות טובה לא יעניין אותך יותר האם יש לך פיגור בין החזה העליון לבין החזה התחתון, או תחשוב שאין לך מספיק טסטוסטרון בגוף.
+1 צודק בהחלט

• פותח/ת השרשור
אני עולה אחת לשבוע כי אימון שונה זה אחת לשבוע, אני עובד 3 פעמים בשבוע בABC מאילוצים כאלה ואחרים של סדר היום שלי.
אז אתה עדיין בטוח שאתה מכיר אותי מספיק טוב בשביל להחליט כמה אני משקיע?

אז מה אתה מחפש עצות מאנשים שלא מכירים אותך ולא יודעים עליך שום דבר חוץ מההיפוכונדריה שאתה מציג? לך לרופא תעשה בדיקת דם ותחסוך מאיתנו שאלות מפגרות ששייכות לאשכול השאלות המפגרות.

אני עולה אחת לשבוע כי אימון שונה זה אחת לשבוע, אני עובד 3 פעמים בשבוע בABC מאילוצים כאלה ואחרים של סדר היום שלי.
אז אתה עדיין בטוח שאתה מכיר אותי מספיק טוב בשביל להחליט כמה אני משקיע?

תוכנית כזו לילד בגילך היא בזבוז של זמן, טסטוסטרון והורמון גדילה.

מסכים איתך אבל יש מצב שההתאוששות איטית כל כך עקב רמות נמוכות של טסט בגוף

ברור שיש מצב, אבל להאשים את הטסטוסטרון (או את חסרונו) בחוסר התקדמות זה פשוט לעשות לעצמך הנחה, לומר "אני ממש מתאמץ, עושה הכל נכון, אבל הבעיה היא לא בי, אלא בטסטוסטרון, שאין לי שליטה עליו, אז אין מה לעשות" וזה פשוט לשקר לעצמך.

הבחור צריך קודם למצות את התזונה והאימונים לפני שהוא מאשים דברים אחרים בחוסר ההתקדמות שלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית