סרטון מתאמנים גם בכלא !

• פותח/ת השרשור harder
  • פורסם בתאריך
לדעתי אתה טועה זה מקום של להוציא קצת עצבים בחדר כושר והם צריכים את זה
יש יתרונות וחסרונות
בגדול גם הקטע שהם מתחזקים יכול לתת להם מוטיבציה למרוד, הם גם לא אמורים להנות כל כך בכלא אתה יודע

• פותח/ת השרשור
להתאמת גם שאתה במקום הכי מסריח שיש

ממתי צריך שרירים כדי למרוד ?
עצם זה שאתה יודע שאתה חזק נותן לך מוטבציה להצליח
אם הם היו חלשים סביר להניח שהיו מפחדים למרוד באגרסיביות כי היו יודעים שזה לא יעזור

• פותח/ת השרשור
עצם זה שאתה יודע שאתה חזק נותן לך מוטבציה להצליח
אם הם היו חלשים סביר להניח שהיו מפחדים למרוד באגרסיביות כי היו יודעים שזה לא יעזור
ראיתה יותר מדי סרטים על בתי סוהר

אתה חושב שלאסירים ששקועים כל כך עמוק בבוץ שלא אכפת להם להתחיל מרד לא היו מספיק ביצים עד עכשיו?
וכל עוד אתה לא יכול להפוך לענק הירוק ולשבור קירות ולעקם סורגים זה שאתה חזק לא הולך ממש לעזור לך.

קצב, בעוד 7 שנים מר אולימפיה.

אתה חושב שלאסירים ששקועים כל כך עמוק בבוץ שלא אכפת להם להתחיל מרד לא היו מספיק ביצים עד עכשיו?
וכל עוד אתה לא יכול להפוך לענק הירוק ולשבור קירות ולעקם סורגים זה שאתה חזק לא הולך ממש לעזור לך.

קצב, בעוד 7 שנים מר אולימפיה.
איפה ראית שאני חושב ככה? אני אמרתי שלכאלה שמתאמנים יש יותר מוטבציה למרוד, לא שללתי סיבות אחרות.

עכשיו בוא נחשוב רגע ביחד.. נניח ויש כמה אסירים נמלטים.. מי ישרוד טוב יותר מחוץ לכלא - החלש או החזק? רק החזק ישרוד 😵‍💫🥊

• פותח/ת השרשור
איפה ראית שאני חושב ככה? אני אמרתי שלכאלה שמתאמנים יש יותר מוטבציה למרוד, לא שללתי סיבות אחרות.

עכשיו בוא נחשוב רגע ביחד.. נניח ויש כמה אסירים נמלטים.. מי ישרוד טוב יותר מחוץ לכלא - החלש או החזק? רק החזק ישרוד 😵‍💫🥊
מי שישרוד זה העסיר שלו יקבל בדרך כדור בראש.ולא אכפת לכדור כמה אתה חזק .

אולי, אבל לך קשה להודות שאני צודק
P.gif
לאף אחד לא אכפת עם אתה צודק

נערך לאחרונה:

זה לא החזק שורד - זה תרגום מקולקל - "The Survival of the Fittest"
והרעיון של כלא הוא להוקיע אנשים מהחברה - הבידוד המנטלי הוא הסבל האמיתי.

מי שישרוד זה העסיר שלו יקבל בדרך כדור בראש.ולא אכפת לכדור כמה אתה חזק .

לאף אחד לא אכפת עם אתה צודק
כמו שריפטו אומר: יותר קשה להרוג בן אדם חזק

ולי אכפת אם אני צודק

זה לא החזק שורד - זה תרגום מקולקל - "The Survival of the Fittest"
והרעיון של כלא הוא להוקיע אנשים מהחברה - הבידוד המנטלי הוא הסבל האמיתי.
אבל אתה יודע שלא התכוונתי במשפט למובן החברתי
התכוונתי לזה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור

אולי, אבל לך קשה להודות שאני צודק 😛

כמו שריפטו אומר: יותר קשה להרוג בן אדם חזק

ולי אכפת אם אני צודק

אבל אתה יודע שלא התכוונתי במשפט למובן החברתי
התכוונתי לזה:
300 Music Video (Breaking Benjamin - Blow Me Away) - YouTube
כמו שאמרתי אתה חיי בסרט ..אה אני צודק

הבנתי למה התכוונת אבל אם אתה מסכים שאדם יכול להסתדר בכלא על ידי כבוד ויראה (ראש ארגון פשע) או על ידי מניפולציות (כמו האירי ההוא מ-OZ) אז זה לא נכון. אתה כאילו מניח שכלא זה קולוסיאום של גלדיאטורים (וגם אז...)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית