התחלתי לעשות אוברהד פרס ואני שם לב וגם אמרו לי שאני מעקם את הגב אחורה בזמן הלחיצה, עד כמה זה פוגע בגב? זה יכול לגרום לפציעה או שזה חלק מהתרגיל ואני יכול להעזר בגב כדי להרים את המשקל? שמעתי דעות סותרות מהמדריכים במכון ולא יודע למה להאמין כבר...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהחלט יש שיפור.כאילו יותר למטה לכיוון המפרק? הקטע אבל שזאת האחיזה שבאה לי טבעי ונוחה לי ואולי עם אחיזה אחרת יהיה לי לא נוח וארים לכן גם פחות משקל.
מה שכן יש שיפור מהסרטונים הקודמים?
אני מנסה כמה שיותר אבל משום מה זה נשאר ככה, אולי אני לא גמיש מספיק בפרק כף יד?הטכניקה נראת מצוינת בסרטון הנ׳׳ל, אך כפי שכבר נאמר לך לגבי עניין האחיזה תשתדל לא להטות אותה אחורה בכזו קיצונית, מעבר לזה נראה באמת ביצוע מצוין שעונה על כל הדגשים לביצוע נכון.
מה הקשר גמישות? מדובר על יכולת להזיז את כף הידאני מנסה כמה שיותר אבל משום מה זה נשאר ככה, אולי אני לא גמיש מספיק בפרק כף יד?
מה הכוונה למעלה מידי?נראה בסדר, חוץ מזה שהראש עדיין למעלה מידי לטעמי.
בהחלט יש שיפור.
תנסה לסובב מעט את כפות הידיים פנימה (שהאצבעות יפנו יותר אחת לכיוון השניה), ותדחוף את המשקל כמו שאתה מנסה לתת אגרוף, זה אמור לסדר את העניין
איך נראה? עברתי לאחיזת בולדוג ועכשיו כף היד פחות עקומה, ולדעתי אני גם מצליח לשמור שהמרפקים לא יהיו מאחורה אלא מתחת למוט או קצת מלפניונראה בסדר, חוץ מזה שהראש עדיין למעלה מידי לטעמי.
איך נראה? עברתי לאחיזת בולדוג ועכשיו כף היד פחות עקומה, ולדעתי אני גם מצליח לשמור שהמרפקים לא יהיו מאחורה אלא מתחת למוט או קצת מלפניו
פייר, התרגשתינראה מצוין, אין לי הערות.
אתה לא אבוד.פייר, התרגשתי
מהה שכן עכשיו אני בכלל אבוד כי לא יודע אם ראית פה או לא אבל אני בתוכנית של קנדיטו הייתי, עולה במשקל גוף (2.5 קילו בחודש האחרון שזה מלא) ולא עולה במשקלי עבודה...
עכשיו אמרו אנשים אולי בגלל טכניקה אבל אם אתה אומר שהטכניקה טובה אז אני כבר ממש אבוד
הסיבה היחידה זה שאני לא ישן מספיק אבל עדיין זה אמור פשוט להיות שאני לא אתקדם בצורה אידיאלית אבל לא לא אתקדם בכלל
זה מה שהזוי אני במשקלים די נמוכים כל תכנית סוג ד אמורה לעבוד לי, התייאשתי כבר ממנה והשבוע עברתי לפיצול ab רגיל של היפרטרוםיה נראה מה יהיהאתה לא אבוד.
אמנם הטכניקה טובה, וכנראה התזונה גם כן, אבל השאלה היא האם התוכנית מתאימה לך, ואם אתה מבצע אותה נכון.
יכול להיות ששינוי תוכנית ויישום נכון שלה יעזרו לך.