עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמו שריפטו אומר: יותר קשה להרוג בן אדם חזק
ולי אכפת אם אני צודק
כן אז בגלל שהם אולי יכולים לשרוד כדור בכתף או ברגל אזז כדיי להם למרוד בכלא.חחחח אתה ליצן ברור שכוח משפיע על פציעה מפגיעת כדור בן אדם חלש ימות בפציעה שבן אדם חזק יחזיק מעמד אני לא מדבר פה על כדור בראש אבל במצבים יותר קלים
מה הקשר בכלל.. אני לא דברתי בכלל ברמה של נשקים אלא ברמה של מכותכן אז בגלל שהם אולי יכולים לשרוד כדור בכתף או ברגל אזז כדיי להם למרוד בכלא.
חחחחחחחחחחחחחחח לא יודע איך להגיב לזה בכלל העיקר שצופה מהצד יבין מה אתה רוצה .מה הקשר בכלל.. אני לא דברתי בכלל ברמה של נשקים אלא ברמה של מכות
קח דוגמא - אסיר חזק יכול לחנוק שוטר ולהרוג אותו (כשאין נשק), אסיר חלש לא יצליח
הדוגמא שלי די מטומטמת כי טכנית אם אתה יודע איפה הנקודות הרגישות בגוף נמצאות אז אתה יכול להיות הכי חלש בעולם ולשתק קרנף, אבל ניסיתי לתת פה כיוון, כי יהיה לך הרבה יותר קשה להתנגד לבן אדם שרגיל למאמצים פיזים קשיים מאשר בן אדם שלא רגיל לזהאסיר חלש לא יצליח לחנוק ולהרוג שוטר?מאיפה המצאת את השטות הזאת?
בשביל להוריד בנאדם לא חייבים להיות חזקים עם 300 קילו סקוואט, צריך לדעת להלחם.
בונה אתה דפוק,לא ידעתי איך להגיב לתגובה הקודם שלך עם הדוגמה "החכמה"😣 וטוב שכך בסוף תיקנת את עצמך.לא אמרת שאתה לא יודע איך להגיב? אז למה אתה מגיב בכל זאת?