עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ומשקל גוף, מה היה לפני המסה?
אתה דיי מגזים, מי שרוצה באמת ידיים גדולות יהיה צריך לבודד ידיים ובסופו של דבר גם להוסיף נפח.
מה שכן, בתכניות תובעניות כמו SS זה קשה להכניס עבודה עליהם, והנה עוד סיבה למה SS לא מתאימה לכל אחד.
תוכיח לי שאם אני אבודד ידיים בתור מתאמן מתחיל הם יגדלו יותר
אל תבלבל
הבאת טענה שאפשר לתת דגש לידיים ולהוסיף להם נפח וזה יתן ידיים גדולות..איך בידיוק אני יכול להוכיח לך כזה דבר? להביא דוגמאות של מפצלים?
זה כמו שאני יגיד לך:
תוכיח לי שאם אני יעשה SS אני אגדל.
נכון,אבל זה לא אומר שאם אתה נותן "דגש"לידיים בתור מתאמן מתחיל הם יגדלו יותראיאפשר להוכיח כלום כל אחד והגוף שלו
הבאת טענה שאפשר לתת דגש לידיים ולהוסיף להם נפח וזה יתן ידיים גדולות..
איך הגעת למסקנה הזאת?אתה סתם דיברת באוויר
נכון,אבל זה לא אומר שאם אתה נותן "דגש"לידיים בתור מתאמן מתחיל הם יגדלו יותר
הם מקבלים מספיק גירוי מתרגילים מורכבים
לא סתם דיברתי באוויר.
אני חושב ככה מניסיון אישי ובעיקר ניסיון של אנשים וחברים מהחדר כושר ( וגם כאלה שהם לא ליצנים).
זה באמת אחלה,אבל זה לא אומר כלום.
כל הנושא סביב היפרטרופיה הוא מעורפל מאוד ויש ים אסכולות בעניין.
מה שעובד עליך לא מחייב שיעבוד באותה היעילות על חברך.
זה עניין של ניסוי וטעייה.
מה שאתה אומר דיי נכון אבל מה שאני אומר זה לא רק מחוות דעת אישית אלא מהרבה אנשים.
אין מה לעשות- מי שרוצה ידיים גדולות יצטרך לבודד אותן, ובשלב מתקדם יותר להוסיף עוד נפח.
אתה דיי קובע פה עובדה מאוד כללית
בוא תוכיח אותה
אני לא מבקש משהו אחר
דרופ סטים , תרגילים איכותיים , שינוי תרגילים פעם בחודש וחצי , תנועות מלאות
מה אתה ילד ? מה זה משהו שיוכיח לי את זה?
לא קשור לילד או לא, הוא צודק.
אל תכעס או משהו כי זה לא בכוונה להעליב אבל,יותר מדי אנשים שוכחים להשתמש במינוח "אני מאמין/חושב/שמעתי".
אתה קובע עובדות שהם לא מוכחות במקרה הטוב, במקרה הגרוע מטעות.
ואנשים עלולים סתם להתמרח בהתעסקות עם זוטות בגלל פוסטים כאלו.
ללא קשר,אין מה בכלל להתעסק לדעתי עם דרופ סטים זה מיותר לחלוטין.
אם אתה בילדר אחרי חיטוב אולי בשלבים האחרונים לפני תחרות אז דרופים יכולים להתאים לך.
בכוונה הדגשתי את המילה לדעתי כדי להדגים לך כיצד עובד משהו שהוא לא ודאי.
מה אני קבעתי עובדות ? אמר לי תגלה את הסוד שלך לנפח ת'ידיים , גיליתי , לא כתוב לי דוקטור לפני הכינוי ואני לא מתיימר להיות כזה , שאל -עניתי
וחוץ מזה אי אפשר להתווכח עם זה שתנועות מלאות ולשנות תרגילים פעם בחודש-חודשיים זה עוזר