נק' מוניטין:
28,250
- 10,536
- 63
אז מי זה ההוא עם המלפפונים? בחיי שהתבלבלתי.לא, זה ההוא עם ה-40 קרואסונים ו-20 חזה עוף ביום...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז מי זה ההוא עם המלפפונים? בחיי שהתבלבלתי.לא, זה ההוא עם ה-40 קרואסונים ו-20 חזה עוף ביום...
שמע חדש אולי תעלה סרטון שלך עושה "סנאצ'ים כבדים" כמו שכתבת שעשית. זה יכול להיות מעניין
מה אתה רוצה הוא מקצוען.חחחחחחחחחח אזה תכניקה
מפרגנים למה צרות עיין ? אחלה תוצאות יש לו
הוא פשוט שקרן כפייתי ועל זה מסתלבטים
סליחה אדוני המנהל, אבל האם בדקת אותו בפוליגרף?
האם יש לך צילומים שלו עושה דברים שהוא אומר במפורש שאיננו ?
זו הוצאת דיבה, תכף יוצאת החמרה בחוק של הנושא.
קצת לפתוח את הראש ולקבל את האחר, ולא לחפש רק היכן להאשים ולהקניט.
כן בדקתי, הוא סותר את עצמו בהמון פוסטים שלו
פעם הוא לא עושה אירובי במאסה ופעם הוא רץ 20 ק"מ ביום כי זה מה ששומר אותו חטוב במאסה
נושא האוכל שלו עם ה40 קוראסונים ביום ועוד דברים הזויים
ועם דדליפט כזה עם 211 קילו אין מצב שיש לו 270
שימו לב שאחרי החזרה הראשונה הסרטון נחתך ככה שאתה לא יודע כמה זמן הוא נח בין הסינגלים
מה שכן לפי השעון רואים שהוא נח הרבה מאוד כיוון שהכתם השחור (המחוג באיכות ירודה) של הדקות קופץ הרבה
יפה שככה תליתם בכיכר העיר מבלי אפשרות למשפט, ממש חברה מתקדמת...
וזו לא פעם ראשונה יש לציין. מצער מאוד.
יפה שככה תליתם בכיכר העיר מבלי אפשרות למשפט, ממש חברה מתקדמת...
וזו לא פעם ראשונה יש לציין. מצער מאוד.
חחח למי אכפת מהמנוחות, תראה את הטכניקה.. איך אפשר בכלל לקרוא לזה דדליפט?שימו לב שאחרי החזרה הראשונה הסרטון נחתך ככה שאתה לא יודע כמה זמן הוא נח בין הסינגלים
מה שכן לפי השעון רואים שהוא נח הרבה מאוד כיוון שהכתם השחור (המחוג באיכות ירודה) של הדקות קופץ הרבה
למרות שאני לא קרוב לרמה שתהיה לי זכות להגיב על דברים כאלה אני חייב לציין שאני רואה אשכולות שלו שחצי מהם זה ירידות, ובאמת שהוא נראה בן זונה ותמונות שראיתי פה אין הרבה ברמה שלו אז אני לא מבין, גם 500 קוראסונים עובדה שרואים תוצאות40 קוראסונים או 40 אימפולות gh וכמה שלא עשיתם ממנו זיין שכל,
מרפרוף שערכתי בפורום אני יכול לספור על יד אחת את האנשים שבאמת יכולים לתפלצף עליו בתחום הבילדינג
40 קוראסונים או 40 אימפולות gh וכמה שלא עשיתם ממנו זיין שכל,
מרפרוף שערכתי בפורום אני יכול לספור על יד אחת את האנשים שבאמת יכולים לתפלצף עליו בתחום הבילדינג