הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אז מי אמר שבעבודה עם משקלי גוף אין הרבה היפרטרופיה?

• פותח/ת השרשור Hadash
  • פורסם בתאריך
דווקא זה ניראה שכל מי שהגיב פה בלעג מכיר אותו לפחות יותר טוב ממני
ואם ילדים באמת רואים אותו עושה ככה וככה ומנסים זאת על עצמם אז למה הם מתחילים מקטנות, שילכו לראות דה-קוסט-אופ-רדמפשן או כל וידאו של קולמן וחבריו ויעשו כמוהם...

סך הכל העלה תמונות ורשם שהוא העלה מאסה מתרגילי משקל גוף,
ואז הגיבו פה תגובות של 40 קוראסונים, 2 בקבוקי קולה ו 20 חזי עוף
זה לא ניראה לי אותם ילדים של from-A2J-J2Z

באשכול הקודם הראה תמונות שלו עושה התעמלות, ובלי חירטוט חריג מצידו הוא גם קיבל שוב תגובות על קוראסונים
בינתיים יש לו הישגים גם אם הוא כן או לא אוכל רק ממרח שוקולד בצבא והוא בחיטוב ומעלה מאסה נקיה עם העמסת קוראסונים

זה כמו שתנסה להוציא מאמא שלי מתכון לעוגת גזר, היא תדקלם לך כמה זמן להשרות את הבונזו במיים ואז לפזר עליו טחינה, האם תנסה את זה בתקווה שתצא לך עוגת גזר ?

אם ילדון קוביות 50 קילו הולך לעשות ככה אז הבעיה של הילד זה לא שהוא 50 קילו אלא שהוא מפגר
משקל אפשר לעלות, מפגר תמיד ישאר מפגר
רק שאותו ילד לא יראה את אשכול הסטרואידים ואללה יודע מה הוא ידחוף מחר לתחת על חשבון דמי חנוכה שקיבל מסבו הסוס יד 50 כי כבר גנטיקה יש, כסף יש, נשאר רק להזריק.

נערך לאחרונה:
ממה שראיתי זה כבר קרה שם עם כמה אנשים, בלי קשר היום האינטרנט פתוח להכל אני מאמין שאפשר להגיע לפוסטים פה מחיפוש פשוט בגוגל לך תדע מי מסתכל על מה ומה הוא עושה אחר"כ . העובדות הן שאנחנו(כן גם אני) הייתי עד לחירטוטים של חדש אז אני יודע מה הוא כתב ומה נאמר, זה שהוא ס1ס זה דבר אחד אבל זה כאלו נותן לו לגיטימציה לחרטט ולרשום שטויות בלי שיבקרו אותו? לא... במיוחד לא בפורום הזה

סליחה אדוני המנהל, אבל האם בדקת אותו בפוליגרף?
האם יש לך צילומים שלו עושה דברים שהוא אומר במפורש שאיננו ?
זו הוצאת דיבה, תכף יוצאת החמרה בחוק של הנושא.
קצת לפתוח את הראש ולקבל את האחר, ולא לחפש רק היכן להאשים ולהקניט.
כל חוק ישראלי שיצא/יצא/קיים לא תקף לפורום.
א. הפורום לא מאוחסן פיזית בישראל.
ב. ברגע שאני אראה צו מבית משפט ישראלי לחשוף את הזהות של אחד המנהלים שלי, אני אצחק בקול רם.

הצו היחידי שיכול להיות תקף במקרה הזה הוא צו בין לאומי או צו מבית משפט צרפתי. בכל אחד מהמקרים, זה יעלה עשרות אלפי דולרים, אז בהצלחה.

נ.ב מה שהוא רשם זה רחוק מהוצאת דיבה, תקרא שוב מה אומר החוק.

כל חוק ישראלי שיצא/יצא/קיים לא תקף לפורום.
א. הפורום לא מאוחסן פיזית בישראל.
ב. ברגע שאני אראה צו מבית משפט ישראלי לחשוף את הזהות של אחד המנהלים שלי, אני אצחק בקול רם.

הצו היחידי שיכול להיות תקף במקרה הזה הוא צו בין לאומי או צו מבית משפט צרפתי. בכל אחד מהמקרים, זה יעלה עשרות אלפי דולרים, אז בהצלחה.

נ.ב מה שהוא רשם זה רחוק מהוצאת דיבה, תקרא שוב מה אומר החוק.
תשנו מ co.il ל tf ותכתבו בצרפתית ויהיה ברור לכולם שהפורום לא כפוף לחוקי מדינת ישראל
למה הסיומת il השפה היא עברית מציינים את חגי ישראל ולא חגי צרפת ורוב הדיונים באוף טופיק אם לא כולם הם על מקרים בישראל
לא ידוע לי על הרבה אנשים בישראל שגולשים באתרי מדינת צרפת

תשנו מ co.il ל tf ותכתבו בצרפתית ויהיה ברור לכולם שהפורום לא כפוף לחוקי מדינת ישראל
למה הסיומת il השפה היא עברית מציינים את חגי ישראל ולא חגי צרפת ורוב הדיונים באוף טופיק אם לא כולם הם על מקרים בישראל
לא ידוע לי על הרבה אנשים בישראל שגולשים באתרי מדינת צרפת
כן, כי בגלל שהסיומת היא il אז אנחנו מחוייבים וצריכים לפי אדוני לציית לחגי ישראל. רוב הדיונים באוף טופיק הם על ישראל כי 95% ממשתמשי הפורום גרים בישראל. מבחינה טכנית, הפורום לא מאוחסן בישראל ואני לא גר בישראל ולכן לא הפורום ולא אני כפופים לחוקי ישראל.

אני יכול מחר לרכוש סיומת il ולפתוח אתר של החיזבאללה, הסיומת לא משנה שום דבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית