הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה רגליים מלקראת סוף מסה

• פותח/ת השרשור OmriF
  • פורסם בתאריך
תאמת אני מסכים עם דימה,
בפרק הזמן הזה היית חייב לצבור יותר מאסה, פחדת מאוד על המאזן החיובי כנראה.
מה שכן רואים בתמונות שעלית קצת ביד אחורית

• פותח/ת השרשור
פחדתי על המאזן החיובי? עובדה שמהקיץ עליתי 15 ק"ג..

איך התקדמת במשקלים בזמן הזה? באמת שזה נראה שעלית יותר נוזלים\שומן מאשר שריר.. אבל זה רק אחרי חיטוב נדע.

• פותח/ת השרשור
עליתי משמעותית במשקלים שאני מצליח להרים: 90 קילו בנץ' 6 חזרות. 100 קילו סקוואט 6 / 8 חזרות.

אני מאמין שאחרי החיטוב תגיד אחרת 😃

👏:s59:אני עושה בסמית משין מה בעיה?עומרי ניראה טוב אחי אמרתי לך כבר אל תעשה חיטוב..תפיסקו לשחק בשומנים כול החיים שלכם ביזבוז זמן.(כיף להיתאמן איתך ניראה באמת טוב אני ממש שמח בישבילך ..שאתה מתמיד ומיתקדם אני פשוט אוהב ליראות חבר שלי מצליח.🎉🎊🎈

מישהו דיבר על סמית' משין חמוד? 😃

אין כלוב אבל אני מאלתר עם 2 ספוטרים הם מרימים לי קצת את המוט וככה אני עושה ✌️

ובטוח שלפני חודש או אולי אפילו פחות אמרת שאתה עושה בסמית ואז פתאום 100 חופשי
לאנשים פה לקח חצי שנה להגיע ל100 סקוואט...

עליתי משמעותית במשקלים שאני מצליח להרים: 90 קילו בנץ' 6 חזרות. 100 קילו סקוואט 6 / 8 חזרות.

אני מאמין שאחרי החיטוב תגיד אחרת 😃

בלי לבאס אותך אני שוקל פחות מ-70 עם 50 ג' פחמימה אני עובד יותר משקלים...

בלי לבאס אותך אני שוקל פחות מ-70 עם 50 ג' פחמימה אני עובד יותר משקלים...

זה לא שהמשקלים שלו נמוכים, אם תשווה אותו לכלל הוא דווקא לא רע, אבל לענייננו אני די בטוח שהסקוואט לא 100, בטח לא בטכניקה נורמלית, לפני חודש הוא אמר שהוא לא עושה חופשי בכלל..

זה לא שהמשקלים שלו נמוכים, אם תשווה אותו לכלל הוא דווקא לא רע, אבל לענייננו אני די בטוח שהסקוואט לא 100, בטח לא בטכניקה נורמלית, לפני חודש הוא אמר שהוא לא עושה חופשי בכלל..

כן אני גם זוכר.
שמע ביחס לכלל נכון ש-100 נחשב למשקל מכובד ,אבל שמע הוא בנאדם שמתאמן ונמצא על מאן קלורי חיובי ושוקל קרוב -80 ק"ג ככה שזה סביר.
לגבי הבנצ' גם סביר ..

בלי שום קשר, לדעתי הגזמת עם המסה בסופו של דבר כדי להגיע לאותו אחוז שומן שהיית לפני אתה תשקול אותו דבר +- ככה שאולי הרווח 0.5-1.5 ק"ג שריר...

כן אני גם זוכר.
שמע ביחס לכלל נכון ש-100 נחשב למשקל מכובד ,אבל שמע הוא בנאדם שמתאמן ונמצא על מאן קלורי חיובי ושוקל קרוב -80 ק"ג ככה שזה סביר.
לגבי הבנצ' גם סביר ..

בלי שום קשר, לדעתי הגזמת עם המסה בסופו של דבר כדי להגיע לאותו אחוז שומן שהיית לפני אתה תשקול אותו דבר +- ככה שאולי הרווח 0.5-1.5 ק"ג שריר...

האמת שגם אם הוא היה שוקל 100 קילו עכשיו אני לא בטוח שתוך אפילו 3 חודשים אפשר להגיע ל100 סקוואט בטכניקה טובה, זה אפשרי אבל לא לכל אחד יש מאמן צמוד.

בקשר למאסה\חיטוב - לדעתי בן אדם ממוצע עד 90 קילו לא צריך לחשוב בכלל על חיטוב, אלא על איך הוא מעמיס עוד קילוגרמים על עצמו ובעיקר על המוט, מי שמתאמן טוב לא אמור לחשוב על השמנה.
אנשים שמתאמנים כמו שצריך אולי לא הכי חטובים, אבל הם בנויים וחזקים, ולרובם בכלל לא חסרה מאסה. לעומת זאת יש הרבה שמתאמנים בכל מיני שיטות מוזרות וב"אוף סיזן" (עלק) הם מזכירים דוב

האמת שגם אם הוא היה שוקל 100 קילו עכשיו אני לא בטוח שתוך אפילו 3 חודשים אפשר להגיע ל100 סקוואט בטכניקה טובה, זה אפשרי אבל לא לכל אחד יש מאמן צמוד.

בקשר למאסה\חיטוב - לדעתי בן אדם ממוצע עד 90 קילו לא צריך לחשוב בכלל על חיטוב, אלא על איך הוא מעמיס עוד קילוגרמים על עצמו ובעיקר על המוט, מי שמתאמן טוב לא אמור לחשוב על השמנה.
אנשים שמתאמנים כמו שצריך אולי לא הכי חטובים, אבל הם בנויים וחזקים, ולרובם בכלל לא חסרה מאסה. לעומת זאת יש הרבה שמתאמנים בכל מיני שיטות מוזרות וב"אוף סיזן" (עלק) הם מזכירים דוב

כמו שאמרת אפשר לשקול 90 ק"ג ולהיות על 15% גג אין צורך לעבור את זה

הקטע שיש הרבה אנשים שמתחילים ממשקלי נוצה, כמו 55-60 קילו על בערך 11%, לעלות 30-35 קילו ולעלות רק 5% זה די בלתי אפשרי, במיוחד לנוכח העובדה שלאנשים שנק' ההתחלה שלהם היא 60 קילו סביר להניח שיש להם ח"ח מאוד גבוה - מה שמצריך האבסה של קלוריות ואוכל ואי אפשר כ"כ להימנע מעליה באחוזי שומן.

הקטע שיש הרבה אנשים שמתחילים ממשקלי נוצה, כמו 55-60 קילו על בערך 11%, לעלות 30-35 קילו ולעלות רק 5% זה די בלתי אפשרי, במיוחד לנוכח העובדה שלאנשים שנק' ההתחלה שלהם היא 60 קילו סביר להניח שיש להם ח"ח מאוד גבוה - מה שמצריך האבסה של קלוריות ואוכל ואי אפשר כ"כ להימנע מעליה באחוזי שומן.

כנראה הבנת אותי לא נכון,
אני בעד לשים זין ופשוט לאכול הרבה ולא לחשבן על האוכל אלא לחשבן על האימונים.
אף אחד לא נהיה שמן רק מהאוכל.
יש כאלה שאכלו הרים ויצאו שמנים, ויש כאלה שאכלו הרים ויצאו סוסים - זה תלוי מאוד באימונים.

כנראה הבנת אותי לא נכון,
אני בעד לשים זין ופשוט לאכול הרבה ולא לחשבן על האוכל אלא לחשבן על האימונים.
אף אחד לא נהיה שמן רק מהאוכל.
יש כאלה שאכלו הרים ויצאו שמנים, ויש כאלה שאכלו הרים ויצאו סוסים - זה תלוי מאוד באימונים.
אז אתה טוען שאתה יכול לאכול 10K ק' ביום להתאמן כמו מטורף בתור אחד שיש לו נטייה להשמנה ובלי להשמין ?
מן הסתם שלא
זה שאתה לא מקפיד על תפריט ואוכל מה שבא לך ולא משמין זה לא אומר שכולם ככה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית