עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עליתי משמעותית במשקלים שאני מצליח להרים: 90 קילו בנץ' 6 חזרות. 100 קילו סקוואט 6 / 8 חזרות.
אני מאמין שאחרי החיטוב תגיד אחרת 😃
מישהו דיבר על סמית' משין חמוד? 😃סקוואט בסמית מאשין זה לא משהו שמדברים עליו...
מישהו דיבר על סמית' משין חמוד? 😃
אין כלוב אבל אני מאלתר עם 2 ספוטרים הם מרימים לי קצת את המוט וככה אני עושה ✌️
עליתי משמעותית במשקלים שאני מצליח להרים: 90 קילו בנץ' 6 חזרות. 100 קילו סקוואט 6 / 8 חזרות.
אני מאמין שאחרי החיטוב תגיד אחרת 😃
בלי לבאס אותך אני שוקל פחות מ-70 עם 50 ג' פחמימה אני עובד יותר משקלים...
זה לא שהמשקלים שלו נמוכים, אם תשווה אותו לכלל הוא דווקא לא רע, אבל לענייננו אני די בטוח שהסקוואט לא 100, בטח לא בטכניקה נורמלית, לפני חודש הוא אמר שהוא לא עושה חופשי בכלל..
כן אני גם זוכר.
שמע ביחס לכלל נכון ש-100 נחשב למשקל מכובד ,אבל שמע הוא בנאדם שמתאמן ונמצא על מאן קלורי חיובי ושוקל קרוב -80 ק"ג ככה שזה סביר.
לגבי הבנצ' גם סביר ..
בלי שום קשר, לדעתי הגזמת עם המסה בסופו של דבר כדי להגיע לאותו אחוז שומן שהיית לפני אתה תשקול אותו דבר +- ככה שאולי הרווח 0.5-1.5 ק"ג שריר...
האמת שגם אם הוא היה שוקל 100 קילו עכשיו אני לא בטוח שתוך אפילו 3 חודשים אפשר להגיע ל100 סקוואט בטכניקה טובה, זה אפשרי אבל לא לכל אחד יש מאמן צמוד.
בקשר למאסה\חיטוב - לדעתי בן אדם ממוצע עד 90 קילו לא צריך לחשוב בכלל על חיטוב, אלא על איך הוא מעמיס עוד קילוגרמים על עצמו ובעיקר על המוט, מי שמתאמן טוב לא אמור לחשוב על השמנה.
אנשים שמתאמנים כמו שצריך אולי לא הכי חטובים, אבל הם בנויים וחזקים, ולרובם בכלל לא חסרה מאסה. לעומת זאת יש הרבה שמתאמנים בכל מיני שיטות מוזרות וב"אוף סיזן" (עלק) הם מזכירים דוב
האמת שגם אם הוא היה שוקל 100 קילו עכשיו אני לא בטוח שתוך אפילו 3 חודשים אפשר להגיע ל100 סקוואט בטכניקה טובה, זה אפשרי אבל לא לכל אחד יש מאמן צמוד.
בקשר למאסה\חיטוב - לדעתי בן אדם ממוצע עד 90 קילו לא צריך לחשוב בכלל על חיטוב, אלא על איך הוא מעמיס עוד קילוגרמים על עצמו ובעיקר על המוט, מי שמתאמן טוב לא אמור לחשוב על השמנה.
אנשים שמתאמנים כמו שצריך אולי לא הכי חטובים, אבל הם בנויים וחזקים, ולרובם בכלל לא חסרה מאסה. לעומת זאת יש הרבה שמתאמנים בכל מיני שיטות מוזרות וב"אוף סיזן" (עלק) הם מזכירים דוב
הקטע שיש הרבה אנשים שמתחילים ממשקלי נוצה, כמו 55-60 קילו על בערך 11%, לעלות 30-35 קילו ולעלות רק 5% זה די בלתי אפשרי, במיוחד לנוכח העובדה שלאנשים שנק' ההתחלה שלהם היא 60 קילו סביר להניח שיש להם ח"ח מאוד גבוה - מה שמצריך האבסה של קלוריות ואוכל ואי אפשר כ"כ להימנע מעליה באחוזי שומן.
זה מה שאנשים לא מבינים
עדיף להיות 90 על 15%, מאשר 80 על %12
זה מה שאנשים לא מבינים
עדיף להיות 90 על 15%, מאשר 80 על %12
אז אתה טוען שאתה יכול לאכול 10K ק' ביום להתאמן כמו מטורף בתור אחד שיש לו נטייה להשמנה ובלי להשמין ?כנראה הבנת אותי לא נכון,
אני בעד לשים זין ופשוט לאכול הרבה ולא לחשבן על האוכל אלא לחשבן על האימונים.
אף אחד לא נהיה שמן רק מהאוכל.
יש כאלה שאכלו הרים ויצאו שמנים, ויש כאלה שאכלו הרים ויצאו סוסים - זה תלוי מאוד באימונים.