הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאמרים וספרים על פאוורקלין

MetalHead

משתמש פעיל
431
0
נק' מוניטין:
198
431
0
יש לכם מאמרים, ספרים (רוסית, עברית או אנגלית) שמוסבר להם למה פאוורקלין זה תרגיל טוב ולמה הוא לא הורס גב/ברכיים כל דבר אחר?

אני חושב שספר איך לגדל זוג ביצים ולהתמודד עם הורים \ מאמנים שלא מרשים לכם לעשות תתרגילים האלה בלי לספק להם הוכחות אינסופייות שגם ככה הם יפתרו יעזור לך יותר.

אם אתה מחפש את הפרמטרים האלו, אל תעשה פאוור-קלין.
האימפקט בPC גבוה, גם על הגב התחתון וגם על הברכיים, אבל למעט ה"קונטיננטל קלין" ( שהוא פחות "בריא" לדעתי) אין דרך יעילה יותר להעלות דברים לגובה הכתף שלא נופלת ל"תבנית" של הקלין.

ואם זאת הדרך היעילה ביותר - איך זה יכול להיות תרגיל "לא טוב" ?

• פותח/ת השרשור
לי אין בעיה עם התרגיל ואני מבין את יעילותו אבל ההורים שלי לא. אז במקום לריב וללכת נגדם החלטתי פשוט לתת להם מספר מאמרים לקרוא שגם הם יחכימו.

אני יודע שזאת שאלה טיפשית וליצנית ומה שלא תחשוב עלי,אבל איך הגעת למצב שההורים שלך יודעים אילו תרגילים אתה מבצע? זה נורא מעניין.

תרגיל מאוד יעיל,האמת שלא ממזמן פרסמו פה מאמר שנגע לגביי כוח מתפרץ(סנאצ'ים/קלינים למיניהם).
תעשה חיפוש קטן בפורום...
בכללי כל תרגיל שתעשה לא נכון יפגע בך בסופו של דבר.אנשים פשוט לא רוצים לשבור את הראש על התרגיל הזה וזה חבל..טיפה יותר מסובך טכנית מהשאר..

לי אין בעיה עם התרגיל ואני מבין את יעילותו אבל ההורים שלי לא. אז במקום לריב וללכת נגדם החלטתי פשוט לתת להם מספר מאמרים לקרוא שגם הם יחכימו.

אז איפה בדיוק אני ציני אדון ראש ברזל? קלעתי בול.

• פותח/ת השרשור
אני יודע שקלעת בול אבל זה לא ממש עוזר להגיד לגדל ביצים, כי עד כמה שאני יצעק ויתלונן ויעשה אותו למרות שהם יגידו לי לא זה לא יעזור בכלום...

אני יודע שזאת שאלה טיפשית וליצנית ומה שלא תחשוב עלי,אבל איך הגעת למצב שההורים שלך יודעים אילו תרגילים אתה מבצע? זה נורא מעניין.

תאכלס...

ואם ההורים זאת הבעיה - שלח אותם לטבלת יחסי הפציעות פר ענף ספורט שמופיעה
בSS:BBT - 2/3 וסלאמת.

• פותח/ת השרשור
אמא שלי מתאמנת באותו מכון כמוני והיא לא הייתה מודאגת עד שמאמנת מפגרת הלכה וספרה לה שאני עושה פאוורקלינים. עכשיו אמא שלי מתייעצת עם קולגות ארוטופדים שלה וחופרת לי על זה שהיא לא רוצה שאני יגמור בכסא גלגלים:suicide:

ואי אני באותו מצב בדיוק . גם כל המאמנים חושבים שזה מסוכן מאוד. מעניין אותי מה מלמדים אותם שם בוינגייט שהם כאלה ליצנים.

בSS ריפטו כותב שיש עומס על הברכיים מה"מכה" של המוט על הגוף ב"ראק", ושאפשר להפחית את העומס בקלין מלא (שיורדים לסקווט מלא), כי אז העומס הולך לשרירים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית