הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך תרגילים לאזור מסויים בחזה

• פותח/ת השרשור Elusive
  • פורסם בתאריך

Elusive

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
לאזור שמוקף באדום:
24521013gr3.jpg

אז למה עושים למשל בנץ' פרס בשיפוע חיובי? בטוח לא בשביל
לעבוד על החלק התחתון...

אמרתי שאי אפשר לבודד איזורים בחזה. בנץ' פרס בשיפוע חיובי משלב יותר עבודה על כתפיים, ויש סיכוי שהוא גורם לחלק מהסיבים בחזה לעבוד יותר חזק. למרות שגם זה לא בטוח.

בכל מקרה, תראה איך שרירי החזה בנויים. אי אפשר להתמקד באיזור שביקשת.

• פותח/ת השרשור
חשבתי הביא לי תרגיל פתאום אני רואה את הגועל נפש הזה חחח.
תגידו, כבל כרוסאובר מרגישים איתו פאמפ רציני?

אמרתי שאי אפשר לבודד איזורים בחזה. בנץ' פרס בשיפוע חיובי משלב יותר עבודה על כתפיים, ויש סיכוי שהוא גורם לחלק מהסיבים בחזה לעבוד יותר חזק. למרות שגם זה לא בטוח.

החזה מחולק לשני חלקים:
החזה הגדול - זה בעצם כמעט כל החזה.
החזה הקטן - החלק העליון של החזה (תחפשו תמונות באינטרנט איזה חלק זה בידיוק אין לי כוח להסביר).

ככה שבנצ' פרס בשיפוע חיובי (חוץ מהעבודה החזקה על כתפיים) נותן דגש חזק לחזה הקטן.

רוב האנשים בחדר כושר חושבים שיש חזה עליון וחזה תחתון וזאת טעות נפוצה.

אתה יכול להסביר?
כי כשעושים לחיצה בשיפוע חיובי\ פרס מרגישים יותר את החלק העליון של החזה, אז איך בדיוק לא בטוח שזה עובד יותר חזק?

החזה מחולק לשני חלקים:
החזה הקטן - החלק העליון של החזה (תחפשו תמונות באינטרנט איזה חלק זה בידיוק אין לי כוח להסביר).

ככה שבנצ' פרס בשיפוע חיובי (חוץ מהעבודה החזקה על כתפיים) נותן דגש חזק לחזה הקטן.

זהו החזה הקטן: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Pectoralis_minor.png
בלחיצה בשיפוע מרגישים יותר את הסיבים העליונים

החזה מחולק לשני חלקים:

איך הגעת למסקנה הזו?

דרך אגב, ההבנה שלך לגבי החלוקה של החזה היא לא נכונה.

איך הגעת למסקנה הזו?

דרך אגב, ההבנה שלך לגבי החלוקה של החזה היא לא נכונה.

אתה יכול להסביר?
כי כשעושים לחיצה בשיפוע חיובי\ פרס מרגישים יותר את החלק העליון של החזה, אז איך בדיוק לא בטוח שזה עובד יותר חזק?

אני מניח שהאיזור הזה אצלך פחות פרופורציונלי...
תשמע זה בעיקר גנטיקה... בעוד שבתרגילי החזה שאתה מבצע שים לב לטווח התנועה, למשל, בדחיקה תרגיש את האיזור הזה יותר לקראת סוף טווח התנועה.

ואם כבר, אז לא הכל זה תורה מסיני אלא דגשים כלליים. כולנו בנויים בצורה דומה אבל אחרת ואני מאמין שעלינו להשתמש גם בחושים שלנו ובתחושות, לא סתם דחפו לנו אותם בעסקת חבילה יחד עם האינטרנט האלחוטי, יש מספיק טיפשות בעולם ובתחום הזה, אפשר ללמוד את הבסיס ואפשר גם להתעמק, לנסות ולראות מה עובד ומה לא, ואם יש לכם גם מספיק כסף אפשר לשכור תאילנדי ולנסות עליו ומה טוב אם זה לא נוגע אליכם אז תשתמשו במה שקיבלתם ותבדקו מה עובד יותר ומה עובד פחות, אין צורך ללכת עם הראש בקיר רק כי ג'יי קאטלר אמר שאם תשימו משקולת על הבולבול יגדלו לכם התאומים.

נערך לאחרונה:
אתה יכול להסביר?

perctoralis major זה שריר אחד עם שני ראשים. שניהם בדרך כלל עובדים ביחד. לא ידוע לי על משהו שתומך בזה שבשיפוע עליון אחד הראשים עובד יותר חזק מהשני ואיזה חלק מהסיבים עובדים יותר. יכול להיות שזה נכון ויכול להיות שלא.

אין לזה שום קשר ל pectoralis minor.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית