הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם יש לקחת הפסקות מידי פעם פורמולה לפני אימון ?

• פותח/ת השרשור alpha
  • פורסם בתאריך

alpha

משתמש מתחיל
299
1
נק' מוניטין:
44
299
1
הכוונה למוצרים כמו סופר פאמפ, נו אקספלוד, ג'ק וכל השאר.

יש בהם קריאטין עכשיו הקריאטין הוא לא בריכוז גבוה אבל מי שמתאמן כ3-5 פעמים בשבוע יוצא לו לצרוך את המוצרים האלה על בסיס יום יומי ורובנו משתמשים בכ2 עד 3 סקופים בחלקם.

עכשיו קריאטין נאגר בשריר ככה שלאורך זמן יש הרבה.

עכשיו השאלה אם יש צורך לעשות הפסקה בכדי לא לפגוע בייצור הטבעי של הגוף בדוגמה לצריכת קריאטין מונו רגיל..? או שכאן זה אחרת..? ? ? הבנתי שצריך אך אני אשמח לשמוע עוד חוות דעת ..תודה;susss

מתוך ציטוט של משה:
ש: האם מותר לצרוך קריאטין למשך תקופה ארוכה? והאם זה פוגע בגוף? האם צריך סוכר ענבים בשילוב עם קריאטין? ומתי בכלל לצרוך קריאטין?
ת: קריאטין אפשר לצרוך מתקופת אימונים אפסית עד כדי מתאמן מתחיל לגמרי, זה אף יעזור למתאמן מתחיל בעשרות אחוזים מאשר אחד ותיק. ממחקרים אחרונים שנעשו אפשר להשתמש בקריאטין בצורה ממושכת ורצופה מספר שנים ללא כל חשש, כמו כן לא נצפו במחקרים הללו כל פגיעה לאיברים בגוף (כבד,כליות וכו') אצל אנשים בריאים. בנוסף תקופת העמסה איננה נחוצה והמנה היומית המומלצת הינה 5 גר' ליום, זמן הצריכה אינו משנה (גם ביום אימון וגם ביום ללא אימון). סוכר ענבים במינונים גבוהים יכולים לשפר את הספיגה של הקריאטין (מדובר בכ-100 גרם סוכר ענבים ומעלה [ שווה ערך ל 2 וחצי סקופים]) אך לא הייתי מייחס לכך חשיבות, כמות כזו של סוכר ענבים זה מוגזם ובמבחן התוצאה זה לא יהיה ממשי.
מקור: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=1254

זה דבר ראשון. ככה שגם אם היית צורך קריאטין מונו טהור לא הייתה נדרשת הפסקה כלל.
דבר שני, רמות הקריאטין שנמצאות בפורמולות הן שוליות. אבל שוב, זה לא משנה כי לא דרושה הפסקה כלל.

ברגע שאתה כבר לא מרגיש שהפורמלה עושה משהו אתה יכול להפסיק לקחת תפרומלה וכול מוצר שיש בו קפאין כמו קפה,משקאות עם קפאין,שוקלד. לאזור השבוע 10 ימים וככה הגוף שלך יהיה יותר רגיש לקפאין ולפורמולה

• פותח/ת השרשור
מתוך ציטוט של משה:

מקור: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=1254

זה דבר ראשון. ככה שגם אם היית צורך קריאטין מונו טהור לא הייתה נדרשת הפסקה כלל.
דבר שני, רמות הקריאטין שנמצאות בפורמולות הן שוליות. אבל שוב, זה לא משנה כי לא דרושה הפסקה כלל.
תודה , אפשר לקבל מקורות ?

אין צורך להפסיק עם קריאטין אבל לדעתי (ולא רק) על מנת למקסס מחדש את ההשפעה שלו מומלץ להפסיק כול 4 חודש בערך לחודש וקצת ושוב לקחת.

לגבי הפורמולות של הגאק או כול פורמולה אחרת גם... אפשר לצרוך כמה חודשיים ואז להפסיק , על מנת לתת לגוף "איפוס" מהחומרים שבגוף , ככה שתקח שוב תרגיש כמו בפעם הראשונה.

• פותח/ת השרשור
שוב השאלה שלי לא לגבי הפסקת ההשפעה כתוצאה מהרגל הגוף
אלה להפסקת ייצור קריאטין באופן טבעי של הגוף ..!? אשמח לקבל מקורות

שוב השאלה שלי לא לגבי הפסקת ההשפעה כתוצאה מהרגל הגוף
אלה להפסקת ייצור קריאטין באופן טבעי של הגוף ..!? אשמח לקבל מקורות
השאלה שלך לא נכונה. אין דבר כזה "הפסקת ייצור הקראטין הטבעי" לא מדובר םה בהורמונים שנשלטים ע"י משוב שלילי הגוף מסנטז קראטין ע"פ הצורך אם אתה צורך קראטין הוא ישתמש בו על מנת לספק אנרגיה אם לא הגוף יסנטז בעצמו.

• פותח/ת השרשור
השאלה שלך לא נכונה. אין דבר כזה "הפסקת ייצור הקראטין הטבעי" לא מדובר םה בהורמונים שנשלטים ע"י משוב שלילי הגוף מסנטז קראטין ע"פ הצורך אם אתה צורך קראטין הוא ישתמש בו על מנת לספק אנרגיה אם לא הגוף יסנטז בעצמו.

אז למה הרבה מקורות אומרים שיש להפסיק לכמה שבועות אחרי תקופה?

אוקיי אז לפי מה שאתה אומר אפשר להשתמש שימוש רציף לאורך שנים ללא שום חשש בריאותי כזה או אחר ? ושוב אם אפשר בבקשה מקורות אשמח מאוד

אז למה הרבה מקורות אומרים שיש להפסיק לכמה שבועות אחרי תקופה?

אוקיי אז לפי מה שאתה אומר אפשר להשתמש שימוש רציף לאורך שנים ללא שום חשש בריאותי כזה או אחר ? ושוב אם אפשר בבקשה מקורות אשמח מאוד
את יכול בהחלט אבל מבחינת אפקטיביות לעשות הפסקה כל חודשיים לערך זה מומלץ

• פותח/ת השרשור
הבנתי לגבי השפעת הפורמולות אני צורך כבר שנה כל אימון אותו אפקט . לסיכום אפשר שימוש רציף ללא חשש כלשהו . תודה !

את יכול בהחלט אבל מבחינת אפקטיביות לעשות הפסקה כל חודשיים לערך זה מומלץ

תגיד עדי, בחיים לא השתמשתי בקריאטין.
מי שמשתמש בקריאטין זה פוגם במראה השריר, כלומר בחיטוב לא מומלץ להשתמש בקריאטין?
כי הבנתי שזה גורם לספיחת נוזלים בתוך תא השריר ובכך גם מעניק מראה נפוח יותר, השאלה שלי אם זה לא משפיע מבחינה חיטובית?

תגיד עדי, בחיים לא השתמשתי בקריאטין.
מי שמשתמש בקריאטין זה פוגם במראה השריר, כלומר בחיטוב לא מומלץ להשתמש בקריאטין?
כי הבנתי שזה גורם לספיחת נוזלים בתוך תא השריר ובכך גם מעניק מראה נפוח יותר, השאלה שלי אם זה לא משפיע מבחינה חיטובית?
לא משהו ששוה להתעסק איתו אתה יכול לקחת אם אתה חטוב אז תאמין לי שקראטין לא יעשה את ההבדל מבחינת מראה.

כמו בכל חומר בטבע - הגוף מתרגל ודורש עלייה בכמות על מנת שההשפעה תורגש - ולכן יש להפסיק מדי פעם על מנת שלגוף יהיה הזמן ליצר קריאטין במצב טבעי - 8 שבועות וארבעה הפסקה

כמו בכל חומר בטבע - הגוף מתרגל ודורש עלייה בכמות על מנת שההשפעה תורגש - ולכן יש להפסיק מדי פעם על מנת שלגוף יהיה הזמן ליצר קריאטין במצב טבעי - 8 שבועות וארבעה הפסקה
לא נמאס לך לבלבל את המוח עם שטויות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית