הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שורפי שומן

mrplofer

משתמש מתחיל
168
2
נק' מוניטין:
-73
168
2
יש לי אסמה וממה שהבנתי אני לא יכול לקחת שורפי שומן (יוהימבין וכו'..) יש השהו משו שאני יכול לקחת בסגנון שורפי שומן ושזה מותר לאסמה?

מראש תודה

נערך לאחרונה:
יש לי אסמה וממה שהבנתי אני לא יכול לקחת שורפי שומן (יוהימבין וכו'..) יש השהו משו שאני יכול לקחת בסגנון שורפי שומן ושזה מותר לאסמה?

מראש תודה
לא, תמנע מכל דבר שקשור לכך אם אתה רוצה להמשיך לחיות.

"הספורט" הזה לא דורש כלום זה שאלה של יעילות וכמה הגוף יכול לספוג.

אבל זה עדיין נשמע לי מוזר כיוון שרב שורפי השומן החוקיים מתקשרים לתרמוגניות או ממריצים קלים - משפחת המתילקסאנטינים - שחלקן בעלי השפעה חיובית על הנשימה דרך המרצה של מערכת העצבים [CNS] בחלק האחראי על מערכת הנשימה.

אולי בשילוב עם אנטי-היסטמינים זה יוצר סלט.

מראש תודה

אני חולה אסטמה והשתמשתי בקלן בלי בעיות 😃

הבעיות מתחילות כשמשלבים את זה עם קפאין ודומיו.

אני חולה אסטמה והשתמשתי בקלן בלי בעיות
smile.gif
אז אם לך לא קרה כלום, אז לכל חולי האסטמה לא יקרה שום דבר, מדע טהור.

אולי קצת תיזהרו לפני שאתם ממליצים לאדם מסויים עם מחלה כרונית לקחת כדורים?

ואם יקרה לו משהו בעקבות ההמלצות?

אל תיעלב או משהו פותח הפוסט אבל מנקודת המבט שלי זה נראה ככה-למה בכלל לקחת סיכון ? אתה לא יכול להפעיל טיפה כוח רצון ולחטב כמה זמן שיידרש ? ..אז מה יקרה אם זה ייקח חודש אחד יותר ?
בכוח להתגרות במזל שלך?

לי אישית יש אסטמה כרונית. אני לוקח ליפו 6 (ממליץ בחום). מרגישים את העבודה שהכדורים עושים ..
לא מאמין שזה ישפיע או משפיע על הנשימה בדרך כזו או אחרת ..
נ.ב. - יש בזה יהומבין, אך בכל זאת, כמות יחסית קטנה.
אם אתה חושש, אל תקח. סתם תכנס לפאניקה ומחשבות שיטרידו אותך ..
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אל תיעלב או משהו פותח הפוסט אבל מנקודת המבט שלי זה נראה ככה-למה בכלל לקחת סיכון ? אתה לא יכול להפעיל טיפה כוח רצון ולחטב כמה זמן שיידרש ? ..אז מה יקרה אם זה ייקח חודש אחד יותר ?
בכוח להתגרות במזל שלך?

זה שאני שואל לא אומר שאני יקח את הסיכון.

יש לי שאלה לכולם, חשבתי שאסתמה זאת מחלה שעוברת אם הזמן.
כי כשהייתי צעיר יותר, היו לי קצרי נשימה והרופא אמר לי שזה יעבור בעתיד, והנה זה עבר.. אני משחק כדורגל ומתאמן בחדר כושר ובMMA ואני לא סובל מזה, אז נראה לי שזה עבר - לא?

איך אפשר לדעת אם יש לי אסתמה? אולי יש אנשים שביכלל לא מודעים למצבם?

בכל מקרה אני לא הייתי לוקח אם הייתי יודע שיש סיכון ישיר לפגיעה פיזית ואפילו למוות.

בדר"כ אסטמה נגרמת מאלרגיה והיא כרונית.
קצרי נשימה זה לא אסטמה וכמו שאתה אומר אתה לא סובל מזה עכשיו שאתה פעיל ספורטיבית, כנראה שיפרת את סיבולת לב ריאה שלך ונפח הריאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית